nasin 293 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد (ویرایش شده) ویرایش شده 2 مرداد توسط nasin اشتباه تایپی 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 2 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 13 دقیقه قبل، nasin گفته است: نویسنده عزیز شما باید حداقل ۲۰ پارت از رمانتون رو قرار بدید تا بتونین براش درخواست طراحی جلد بدید. لطفا هرموقع رمانتون به بیست پارت رسید تو نمایه من اعلام کنین 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 13 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد @nasin سلام لطفا عکسی که مد نظر داریدو بفرستید 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 13 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد (ویرایش شده) /mnt/data/image_gen_3a3df179-f1ea-422f-b857-e075e60d27e1_0.png ویرایش شده 13 مرداد توسط nasin 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 13 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد ۱ ساعت قبل، nasin گفته است: /mnt/data/image_gen_3a3df179-f1ea-422f-b857-e075e60d27e1_0.png عزیزم با سایت imgurl.ir عکس رو آپلود کنین و اولین لینکی که بهتون میده رو اینجا بفرستین 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 14 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد https://cdn.imgurl.ir/uploads/a15747_4aa05d0c-507c-4971-9bd6-492de2da5046.png 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 14 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد 52 دقیقه قبل، nasin گفته است: https://cdn.imgurl.ir/uploads/a15747_4aa05d0c-507c-4971-9bd6-492de2da5046.png کیفیت عکستون یکم پایینه @ماسوجان شما انجام بدید این جلدو 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 14 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد 5 ساعت قبل، سایان گفته است: کیفیت عکستون یکم پایینه @ماسوجان شما انجام بدید این جلدو اشکال نداره 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 15 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد 11 ساعت قبل، nasin گفته است: اشکال نداره برای جلدهای انجمن باید عکس با کیفیت بهتری انتخاب بشه گلم میتونین از بخش گالری انجمن عکسی که میخواین رو انتخاب کنین 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 15 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد عزیزم عکسای انجمن برای من باز نمیشه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 16 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد سلام گلم ببخشید من نمیتونستم عکستون رو باز کنم الان تازه اومدم باز شد اگه دسترسی دارین عکس دیگه ای بفرستین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 16 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد 15 دقیقه قبل، ماسو گفته است: سلام گلم ببخشید من نمیتونستم عکستون رو باز کنم الان تازه اومدم باز شد اگه دسترسی دارین عکس دیگه ای بفرستین عزیزم لطفا نویسنده رو تگ کنید تا ببینن @nasin 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 20 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد @nasin عزیزم عکستون پاک شده لطفا یک عکس برای جلدتون ارسال کنین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد https://cdn.imgurl.ir/uploads/r2454_4aa05d0c-507c-4971-9bd6-492de2da5046.png 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 20 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، nasin گفته است: https://cdn.imgurl.ir/uploads/r2454_4aa05d0c-507c-4971-9bd6-492de2da5046.png گلم کیفیتش خیلی پایینه ویرایش شده 20 مرداد توسط سایان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 21 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد عشقم من عکس دوباره بزارم همینه عکسای انجمن هم برام باز نمیشه یکیشو به انتخاب خودت مطابق همین عکس تقریبا باشه انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 21 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 12 ساعت قبل، سایان گفته است: گلم کیفیتش خیلی پایینه درست شد. دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 21 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 18 دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: درست شد. مرسی عزیزم @پری بانو عزیزم با شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 16 دقیقه قبل، سایان گفته است: مرسی عزیزم @پری بانو عزیزم با شما حتما گلم پس رمان فردایی نامعلوم هست🌱 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد اینم کاور شما نویسنده با اشتیاق و صبور🧸 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد @پری بانو مرسی عزیزدلم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد فقط یچیزی من کاوروچجوری باید قرار بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 30 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد 7 دقیقه قبل، nasin گفته است: فقط یچیزی من کاوروچجوری باید قرار بدم؟ قشنگم دانلودش میکنی بعد توی uploadkon.ir میزنی لینکه دومی که بهت میده رو کپی میکنی و توی تاپیک رمانت بخش افزودن تصویر از آدرس میزنی لینک رو میذاری بعد کاور رمان قشنگت میاد🎀 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده