n.t 159 ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد 25 دقیقه قبل، Yammakh گفته است: @Seoda mohebby میگه که: میخوام همشون کنار هم باشن. میشه بگی: بنظرتون کنار هم باشن بهتر نیست؟ متوجه نشدم عزیزم نویسنده میخواد هرسه کاراکتر کنار هم باشن تو تصویر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد ۱ ساعت قبل، n.t گفته است: متوجه نشدم عزیزم نویسنده میخواد هرسه کاراکتر کنار هم باشن تو تصویر؟ اره به من گفت اینطوری میخواد لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد ۱ ساعت قبل، n.t گفته است: خواهش میکنم عزیزم رنگ بک گراند چه رنگی مد نظرتونه من به هوش مصنوعی دسترسی ندارم بخاطر وضعیت نت ها، امکانش رو ندارید خودتون پسررو درست کنید؟ عزیزم یه چیزی که نه خیلی جیغ باشه و نه خیلی بی حال.😅 دارم روش کار میکنم ولی نمیفهمه هرچی بهش میگم، ولی بازم روش کار میکنم لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد کبوتر نامه بر @Seoda mohebby هستم. لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 3 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد سلام خوبین؟. انجمن بالا نمیآورد، ببخشید. من عکس رو درست کردم ولی وقتی لینکش کردم گفت تخلف داره و... در صورتی که هیچی نداشت🤦🏻 فقط همون پسر بود ولی روی صندلی گیمینگ نشسته بود.😅 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 8 ساعت قبل، Seoda mohebby گفته است: سلام خوبین؟. انجمن بالا نمیآورد، ببخشید. من عکس رو درست کردم ولی وقتی لینکش کردم گفت تخلف داره و... در صورتی که هیچی نداشت🤦🏻 فقط همون پسر بود ولی روی صندلی گیمینگ نشسته بود.😅 عزیزم بازم امتحان کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 50 دقیقه قبل، n.t گفته است: عزیزم بازم امتحان کن بفرمایید عزیزم.💫 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 45 دقیقه قبل، Seoda mohebby گفته است: بفرمایید عزیزم.💫 متاسفانه عکس بهتر از این درست نکرد و اگر میشه یکم دیگه صبر کنید دارم به عکس بقیه کاراکترا هم ور میرم🤦🏻 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد این عکس ساواش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد این عکس آنیل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد اگر میشه برای بک گراند یه مکان باشه مثل اتاق گیمینگ، و توش پر از پوستر بازی باشه🤍 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 6 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۱۴ در 22:29، Seoda mohebby گفته است: اگر میشه برای بک گراند یه مکان باشه مثل اتاق گیمینگ، و توش پر از پوستر بازی باشه🤍 سعیمو میکنم پیدا کنم ممکنه کمی طول بکشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 9 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد @n.t عزیزم کار این جلد به کجا رسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 10 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۱۹ در 15:31، سایان گفته است: @n.t عزیزم کار این جلد به کجا رسید بک گراند موردنظر نویسنده رو متاسفانه پیدا نمیکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 13 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد @Kim Seoda عزیزم امیدوارم مورد تایید باشه 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 14 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد @Kim Seoda؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 14 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد سلام زیبارویان، یه تایمی نیومده بودم انجمن ببخشید 🤍 ببخشید که این همه مدت اذیتتون کردم، جسارتا تصویر باز نمیشه.🫠 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 15 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد @Kim Seoda 1 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 20 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد @Kim Seoda عزیزم جلدتون تاییده؟ 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد ۱ ساعت قبل، سایان گفته است: @Kim Seoda عزیزم جلدتون تاییده؟ سلام زیبا بله ممنونم از همتون که انقدر زحمت کشیدید 🫠🤍 تصویر باز نمیشد، الان باز شد. متشکرم 🫠🤍✨ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 20 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 52 دقیقه قبل، Kim Seoda گفته است: سلام زیبا بله ممنونم از همتون که انقدر زحمت کشیدید 🫠🤍 تصویر باز نمیشد، الان باز شد. متشکرم 🫠🤍✨ قربونت عزیزم🤍 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده