نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 7 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر #ششصد و یکمین متن نیمهشب اگر منتظر بمونى اول حالت خوب بشه وبعد زندگی كردن رو شروع كنى ممكنه تا ابد منتظر بمونى؛ زندگی ات رو بكن غمگین باش و انجامش بده مضطرب باش و انجامش بده مردد باش و انجامش بده چون بهبود پيدا كردن هميشه قبل از تجربه كردن اتفاق نمى افته گاهی خود تجربه ست كه كم كم التيامت ميده.. 14:14 شانزدهم شهریور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 7 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر #ششصد و دومین متن نیمهشب تا تجربش نکنید، نمیفهمید داشتن یه دوست هممسیر واقعاً نعمته. 22:22 شانزدهم شهریور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 8 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر (ویرایش شده) #ششصد و سومین متن نیمهشب با پسری باشین که براتونذوق کنه، ارایش میکنین ذوق کنه، نچرال باشین ذوقکنه، مو رنگ کردین ذوق کنه پسری که براتون ذوق نکنه ذوق شماهم کور میکنه 12:12 هفدهم شهریور ویرایش شده دوشنبه در 15:43 توسط QAZAL 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 8 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر #ششصد و چهارمین متن نیمهشب همه چی درست میشه، شاید امروز نه ولی در نهایت میشه! تا دندون دارید بخندید، تا چشم دارید ببینید، تا گوش دارید بشنوید، تا سالمید زندگی کنید، و اگر جایی رو که هستید دوست ندارید، تلاش کنید تا موقعیتتون رو عوض کنید! زمینِ خدا بزرگه... 18:18 هفدهم شهریور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 8 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر #ششصد و پنجمین متن نیمهشب و انگاه که من مردم مرا بسوزان و خاکسترم را در سیگاری بگذار و کامی عمیق از من بگیر می خواهم سپری کنم زندگی دیگری را در ریه های تو. 21:21 هفدهم شهریور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 9 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر (ویرایش شده) #ششصد و ششمین متن نیمهشب زخمم را پذیرفتهام، اما با هر اتفاق باز به سراغش میروم، برای آنچه میتوانست باشد سوگواری میکنم، و با خود میگویم: اگر آن زخم نبود، شاید زندگی اینگونه نمیشد. 12:12 هجدهم شهریور ویرایش شده 9 آذر توسط QAZAL 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 9 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر #ششصد و هفتمین متن نیمهشب اتفاقا خانواده خیلی مهمه، رفتارش تو خیابون مهمه، نوع حرف زدنش مهمه، الویت هاش هدف هاش مهمه، رفتارش با حیوون ها مهمه، دوستای دورش مهمه، اینکه با کسی که براش منفعتی نداره چطور رفتار میکنه مهمه، کنترل موقع عصبانیتش مهمه، شخصیت هر کسی از همین جزئیات شروع میشه، همه ی جزئیات یه آدم مهمه. 14:14 هجدهم شهریور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 9 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر #ششصد و هشتمین متن نیمهشب من اعتقادی به انتقام ندارم چون آدمهایی که دلشون تاریکه، دیر یا زود با دست خودشون زندگیشون رو نابود میکنن. 17:17 هجدهم شهریور 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 9 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر #ششصد و نهمین متن نیمهشب او امن بود؛ اگر دیگران به من میگفتند نکن، او همیشه دست هایش را دراز میکرد تا بعد از گریه اشک هایم را پاک کند. 1:01 هجدهم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 10 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر #ششصد و دهمین متن نیمهشب غم انگیز ترین چیزی که آدم میتونه از خودش بپرسه اینه که "چرا اونقدری که من حواسم به همه هست، هیچکس حواسش به من نیست." 15:15 نوزدهم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 10 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر #ششصد و یازدهمین متن نیمهشب احساس میکنم یه چیزی توی دلم هست که نمیتونم کامل براش اسم پیدا کنم، نه کاملاً غمه، نه کاملاً آرامش، یه حس مبهمه که بعضی روزها سنگینتر میشه و بعضی روزها فقط گوشهای از ذهنم میشینه. احساس میکنم خیلی چیزها رو تحمل کردم بدون اینکه دربارشون حرف بزنم، خیلی مسیرها رو رفتم بدون اینکه مطمئن باشم به کجا میرسم و با این حال هنوز یه جایی درونم هست که نمیخواد دست از ادامه دادن بکشه، همون جایی که با وجود تمام خستگیها هنوز آروم زیر لب میگه شاید فردا کمی بهتر باشه. 22:22 نوزدهم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 10 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر #ششصد و دوازدهمین متن نیمهشب من اصلا زیبایی واضح تایپم نیست زیبایی باید رازآلود و کشفکردنی باشه؛ شکل لبخند، برق و حرکات چشم، میمیک صورت، لحن حرف زدن و چیزهای جزئی دیگه که نیازمند دقتان و به مرور زمان قشنگ و قشنگتر میشن برات. 23:23 نوزدهم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 11 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر #ششصد و سیزدهمین متن نیمهشب معلومه سخت گيرم وقتى سيگار نمیكشم، مشروب نمیخورم، هرجايى نميرم، هر آدميو در حد خودش نگه ميدارم، خوش انرژی ام، پر از ذوق و انگیزم، خانواده دارم و میخوام با يك نفر تا ابد باشم. پس قطعا سخت گیرم عزيزم و اين هيچ مشكلى نداره . 15:15 بیستم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 11 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر #ششصد و چهاردهمین متن نیمهشب من درک هامو کردم الان فقط دنبال توقع ام جاست مانی جاست طلا جاست دسته گل بزرگ. 16:16 بیستم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 11 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر #ششصد و پانزدهمین متن نیمهشب شاید ما از کانسپت تابستون بدمون نمیاد. شاید مشکل ما تابستون بدون سفر، بدون ساحل، بدون شلوارک، بدون فستیوال و بدون آپِرول اسپریتزه. 22:22 بیستم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 12 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر #ششصد و شانزدهمین متن نیمهشب دلم صمیمیت میخواد.اینکه با یه نفر بخندم ، طنز همو بفهمیم ،بتونم با خیال راحت کنارش زشت باشم,بد اخلاق باشم ،غر بزنم ، بدون اینکه بترسم کنارش ضعیف باشم . این چیزیه ک من اشتیاقشو دارم. 12:12 بیست و یکم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 12 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر #ششصد و هفدهمین متن نیمهشب تقریباً از اکثر چیزهای عامپسند خوشم نمیآید و سلیقهٔ من نیستند؛ من شیفته ی چیزهایی میشوم که عمیق، اصیل و دور از تأیید جمعاند. 14:14 بیست و یکم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 12 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر #ششصد و هجدهمین متن نیمهشب اگه قیافه اونقدر مهم بود... خدا موقع مرگ، بجای روح جسم آدم رو میگرفت... 17:17 بیست و یکم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 12 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر #ششصد و نوزدهمین متن نیمهشب اگه قهر میکنید ولی مطمئن هستید چند ساعت بعد همه چی درست میشه آدم درستی رو انتخاب کردید. 00:00 بیست و یکم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 13 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر #ششصد و بیستمین متن نیمهشب تایپم تا ابد کسیه که میدونه من حساسم... پس با دلم، حتی وقتی عصبانیه با احتیاط رفتار میکنه! 12:12 بیست و دوم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 13 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر #ششصد و بیست و یکمین متن نیمهشب - و به یاد داشته باش عزیزِ من ، زنی که به تنهایی از پس مشکلاتش برمیآید را ، نمیتوانی با نبودنت بترسانی ! 18:18 بیست و دوم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 13 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر #ششصد و بیست و دومین متن نیمهشب موجود عجیب و مضحکی شدهام، شعورم درست کار میکند، ولی احساسم، چطور بگویم؟ کند شده؛ نه آرزویی دارم و نه به چیزی دلبستهام و نه به کسی علاقهمند. 21:21 بیست و دوم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 13 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر #ششصد و بیست و سومین متن نیمهشب یادمون باشه که - خیانت نکردن - وفادار بودن - لاس نزدن با بقیه - دروغ نگفتن توی رابطه لطف نیست وظیفمونه. 23:23 بیست و دوم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 14 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر #ششصد و بیست و چهارمین متن نیمهشب خیلی جذابه وقتی افراد بابت دیر جواب دادن عذرخواهی میکنن. یا وقتی تو رو در جریان نگه میدارن تا شروع به بیشفکری نکنی. مهارت ارتباطی خیلی جذابه. خیلیها ناپدید میشن و تو رو با حدس و گمان تنها میذارن. 12:12 بیست و سوم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 14 آذر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر #ششصد و بیست و پنجمین متن نیمهشب نگران نباش... بعدا میفهمه چقدر دوستش داشتی و چقدر قدر ندونست. 14:14 بیست و سوم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری