نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در پنجشنبه در 06:19 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:19 #پانصد و چهل و هفتمین متن نیمهشب با من تو رابطه رفتن سخته؛ چون عادت دارم توجه صدمو برای یکی بذارم! بنابراین ریزترین کاراش ممکنه ناراحتم کنه! باید طرف مقابلم حسش صد از صد باشه که همه چی خوب پیش بره. نصفه نیمه بودن حالمو بد میکنه. سر همین چیزاست که تنهایی رو ترجیح میدم نه خودمو اذیت میکنم نه یکی دیگرو... 10:10 سیام مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در پنجشنبه در 09:45 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:45 (ویرایش شده) #پانصد و چهل و هشتمین متن نیمهشب دیشب عموم توی دعوا یهو برگشت به مادربزرگم گفت: آدم زنده به آدم احتیاج داره نه به پول! حقیقتا بابت همچین طرز فکری تحسینش کردم... خیلی دلم میخواد بهش بگم تو بین بچهای این پیرمرد و پیرزن، چجوری اینقدر خوب و متفاوتی؟!!!! 13:13 سیام مرداد ویرایش شده پنجشنبه در 09:57 توسط QAZAL لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در پنجشنبه در 10:01 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:01 #پانصد و چهل و نهمین متن نیمهشب یادمه وقتی من کنکور داشتم چه زمان قبلش و چه بعدش، بابام با نگاهاش و حرفاش یجوری تحقیرم کرد که اصن نگم براتون!! انگار که خوده اینا نبودن که به زور منو فرستادن رشته تجربی؛ حالا امروز که خواهرم کنکور داد باید میدیدین که چطور بابا و مامانم عین پروانه دورش میچرخیدن!! من تا حالا نمیدونستم بابام بجز تحقیر کردن و فحش دادن و اسمهای حیوون و نسبت دادن، حرف قشنگ هم بلده بزنه تا به خواهرم کمک کنه تا اومدن نتیجه روحیهاشو از دست نده... 14:14 سیام مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در پنجشنبه در 16:05 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:05 #پانصد و پنجاهمین متن نیمهشب دنیا قشنگه وقتی یه نفر هست که بدترین نسخه ی تو رو میبینه ، ولی هنوز دلش میخواد کنارت بمونه 20:20 سیام مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در دیروز در 08:21 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:21 #پانصد و پنجاه و یکمین متن نیمهشب وقتی رابطتتون با کسی تموم میشه، کامل تمومش کنین، از همهجا ریموو کنین و نذارید جلوی چشمتون باشه!! نه بعنوان دوست، نه بعنوان رفیق یا فالوئر نه به هیچ عنوان دیگه چون آدما تو ضعیفترین حالتشون دلشون میخواد به آدمای قبلیه زندگیشون پناه ببرن! و با این سوءتفاهم که ممکنه حالم باهاش خوب شه، اشتباهات بدی بکنن. 12:12 سی و یکم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در دیروز در 14:23 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:23 #پانصد و پنجاه و دومین متن نیمهشب شناختن بعضیها درد داشت اما ارزش اینو داشت که دیگه ساده نباشیم. 18:18 سی و یکم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در دیروز در 21:33 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:33 #پانصد و پنجاه و سومین متن نیمهشب کسایی که کنار منن؛ امتحان اصالتشون رو توی روزای تاریکی و سختم، پس دادن! آف کورس که پشتشونم و از موضعشون کوتاه نمیام... 1:01 سی و یکم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در 12 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل #پانصد و پنجاه و چهارمین متن نیمهشب اگه پسری بهت گفت که من دنبال ازدواج نیستم بیا از لحظه حال لذت ببریم، تشویقش کن و بگو : همین که بیمسئولیتیت رو قبول میکنی و با افتخار میگی و یکی دیگه رو بدبخت نمیکنی، خودش جای تشویق داره! 13:13 یکم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل #پانصد و پنجاه و پنجمین متن نیمهشب وقتی داری از رها کردنش پشیمون میشی، یکم فکر کن... میتونست یه دسته گل بگیره و بیاد عذرخواهی کنه اما...سکوت و ترجیح داد. پس تو هم رهاش کن! آدمی که جرئت جبران ندارن، مطمئن باش ارزش موندن هم نداره. 20:20 یکم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل #پانصد و پنجاه و ششمین متن نیمهشب وقتی یه سریال رو تموم میکنم عمیقا ناراحت میشم. انگار با کلی آدم دوست شدی باهاشون زندگی کردی گفتی خندیدی ناراحت شدی اشک ریختی از تموم لحظه های زندگیشون خبر داشتی و یهو باید با همشون خدافظی کنی اونم برای همیشه. و این خیلی بده. 1:01 یکم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری