نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد #سیصد و بیستمین متن نیمهشب رسیده وقت رفتن هرچند من از دلت خیلی وقته رفتم باشه تو بردی و اینا برات افتخارن تو ختم عالمی و منم اند خامم فکر نکنی أهل جبران یا انتقامم !! خودم باید دقت می کردم تو انتخابم. سخته رفتن بس که سردم من حرف دل های شکستم من درد تموم دنیام که زخم هام رو خودم بستم 12:12 سیام اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد #سیصد و بیست و یکمین متن نیمهشب نه بچهام که بگم حالا تا بزرگ میشم درست شده، نه پیرم که بگم من که زندگیمو کردم. یعنی قشنگ اومد نشست وسطِ وسط جوونی ما ! 22:22 سیام اردیبهشت 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد #سیصد و بیست و دومین متن نیمهشب فقط دلم میخواد یه بار دیگه یه دهه شصتی بهم بگه نههه ما نسل سوختهایم نسل جنگ و بدبختیایم، شما نمیدونید ما چی کشیدیم:/// تا قشنگ جوابشو بدم. 11:11 سی و یکم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد #سیصد و بیست و سومین متن نیمهشب تهش میرسیم به حرف نزار قبانی: هرکس به اندازهای که دوستت دارد تو را میبیند، تلاش بیهوده نکن… 16:16 سی و یکم اردیبهشت 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد #سیصد و بیست و چهارمین متن نیمهشب - به چه کسی میگویند آدم «امن» ؟ - به کسی که وقتی جای زخمهایت را به او نشان دادی، از آن پس، همه تلاشش را میکند که از آن سمت به تو آسیبی نرسد. 13:13 یکم خرداد 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد #سیصد و بیست و پنجمین متن نیمهشب بنظرم دیگه حتی مقصد مهم نیست ترک مبدا، مهمه... 2:02 یکم خرداد 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد #سیصد و بیست و ششمین متن نیمهشب هر بدست آوردنی، لازمش از دست دادن چیزیه برای رسیدن به یه رابطه خوب، باید رابطه قبلیت را از دست بدهی و تمامش کنی. برای ازدواج بچهات، بودن آنها در خانهات را از دست میدهی! برای داشتن موهای کوتاه، لذت بافتن موهای بلند را از دست میدهی! میبینی؟! هیچ چیزی در این زندگی مُفت و مجانی بدست نمیاد... 10:10 دوم خرداد 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد #سیصد و بیست و هفتمین متن نیمهشب به نظرم قویترین سپر در برابر "اضطراب جنگ"، تجربهی واقعی عشقه. زندگی کردن یک رابطهی عاشقانهی عمیق و دوطرفه، میتونه اضطراب رو گاهی حتی بیشتر از داروهایی مثل آلپرازولام به شکل قابل توجهی کم کنه. 14:14 دوم خرداد 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد #سیصد و بیست و هشتمین متن نیمهشب دخترخالم میگه: عروسمون واقعا روابط اجتماعیش بالا نیست و یکم انسان گریزه... مامانم در جوابش منم نگاه میکنه و میگه: مثل توئه غزال:/// مامان جان حالا میخوای اینقدر ارزش منو پایین نیاری؟؟! 20:20 دوم خرداد 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد #سیصد و بیست و نهمین متن نیمهشب - کمی برای ماندنم اصرار کن؛ نه آنقدر که بمانم، آنقدر که بفهمم رفتنم، چیزی را از جهان تو کم میکند... 12:12 سوم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد #سیصد و سیامین متن نیمهشب بیاحترامی ، آغاز خداحافظی ست... چون من تا آخر عمر صبر نمیکنم تا تو یاد بگیری، چطور باهام رفتار کنی! 13:13 سوم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد #سیصد و سی و یکمین متن نیمهشب مهسا امشب بهم گفت: واسه آدمای هَوَل، رفاقت معنا نداره... یا دنبال رابطهان یا اینکه براشون پشیزی ارزش نداری و اینو من به بدترین شکل ممکن تجربه کردم! 1:01 سوم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد #سیصد و سی و دومین متن نیمهشب نیچه میگه که پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند فکر میکنند پرواز بیماریست. 11:11 چهارم خرداد 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد #سیصد و سی و سومین متن نیمهشب نمیدونم، ولی این روزا اگه حمایت عاطفی دارید و دوست داشته میشید؛ خوشبحالتون جدا... چون تنها چیزی که آدمو تو این شرایط سرپا نگه میداره همین عشقه. 12:12 چهارم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد #سیصد و سی و چهارمین متن نیمهشب بچهها، من فهمیدم که مردم از اینستا لیترلی به عنوان دیتینگ اپ استفاده میکنن و تازه موفق هم هستن در این زمینه. بعد من ۱۵ ساله درگیر اینم که آدم غریبه اکسپت نکنم زشت شه:))) واقعا چرا اینقدر من سادهام؟!!! 23:23 چهارم خرداد 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 26 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد #سیصد و سی و پنجمین متن نیمهشب یجا خونده بودم: اگه تمام چیزی که دادی، کافی نبود نبودنت را تقدیم کن! نمک توی منو نوشته نمیشه... اما وقتی نباشه، نبودش را همه حس میکنند. 10:10 پنجم خرداد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 26 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد #سیصد و سی و ششمین متن نیمهشب ۲۰۷ خیلی ماشین مرموزیه هیچوقت نمیتونی بفهمی رانندش ادم عادیه یا مولتی میلیاردره. 19:19 پنجم خرداد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 26 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد #سیصد و سی و هفتمین متن نیمهشب از دیت متنفرم، دلم داستان میخواد. از قبل همو بشناسیم، باهم کلکل کنیم، بریم بیرون خاطره بسازیم، و کم کم یه چیزایی بینمون شکل بگیره و بعد وارد رابطه شیم، چیه این بلایند دیت و چیزای مسخره. 21:21 پنجم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 27 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد #سیصد و سی و هشتمین متن نیمهشب بخش بسیار زیادی از رنج های روانی ما، نه از تنهایی، بلکه از تلاش برای ساختن رابطههای عمیق و معنادار با آدمایی سرچشمه میگیره که ظرفیت یا تمایل چنین ارتباطاتی رو نداشتن. 1:01 ششم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 28 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد #سیصد و سی و نهمین متن نیمهشب اینکه بخوام به یکی بگم ازت خوشم میاد کار سختی نیست، ولی اینکه از یکی خوشم بیاد واقعا برام سخت شده. 13:13 هفتم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 29 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد #سیصد و چهلمین متن نیمهشب بچها جدی باباها یا دوست پسرتون چیکارهان؟ دست همتون آیفون هفده هست؟!! امروز رفتم کلاس خلاقیت، تنها کسی که گوشی شیائومی دستش بود، من بودم! 14:14 هشتم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 29 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد #سیصد و چهل و یکمین متن نیمهشب - نوشته دستورالعمل اومده که در صورت شکست مذاکرات اینترنت رو قطع میکنن. به ما چه آخه مگه با ما دارید مذاکره میکنید؟! 22:22 هشتم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد #سیصد و چهل و دومین متن نیمهشب دارم برای زنده موندن و عبور از طوفان های درونم میجنگم... لطفاً زخم دیگهایی به روی زخمهام اضافه نکنین! 10:10 نهم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد #سیصد و چهل و سومین متن نیمهشب به قول آقای صدا که : تنهایی شاید یه راهه، راهیه تا بینهایت.. قصهی همیشه تکرار، هجرت و هجرت و هجرت 18:18 نهم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 31 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد #سیصد و چهل و چهارمین متن نیمهشب نسل ما اگه جنگ جهانی سومم ببینه دیگه ویترین افتخاراتش تکمیله. 11:11 دهم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری