نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر #دویست و بیست و یکمین متن نیمهشب گاهی غم اونقدر بزرگه که به شکل سکوت درمیاد هیچ اشکی نمیریزی، هیچ حرفی نمیزنی! فقط میمونی تو یه اتاق بی صدا... با حسی که نه میشه ازش فرار کرد و نه میشه تعریفش کرد. 23:23 بیست و نهم فروردین 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر #دویست و بیست و دومین متن نیمهشب دیدن اینکه کسی که عاشقشی یکی دیگه رو انتخاب میکنه، دردناکترین حس دنیاست. 10:10 سیام فروردین 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر #دویست و بیست و سومین متن نیمهشب بنظرم اگه کلمهها میتونستن آدم بکشن من تا حالا هزار بار مرده بودم. 11:11 سیام فروردین 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر (ویرایش شده) #دویست و بیست و چهارمین متن نیمهشب آدما مینویسن تا شنیده بشن و میخونن تا از غم فرار کنند:)) پس امان از دل نویسنده ایی که خواننده هم هست. 13:13 سیام فروردین ویرایش شده 19 تیر توسط QAZAL 3 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر #دویست و بیست و پنجمین متن نیمهشب شاید آدم خوبی نباشم اما به کسی که بهم توجه کنه و اهمیت بده، اصلا خیانت نمیکنم. تو مرامم نیست. 16:16 سیام فروردین 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر #دویست و بیست و ششمین متن نیمهشب تو صف بستنی وایستاده بودم، حاج خانوم پشت سرم بهم گفت: خیلی ازت خوشم اومده، خوشگلی... گفتم ممنون و مکالمهمون تموم شد. یه پسری چیزی داشته باشید وقتی از دخترِ مردم تعریف میکنید همینجوری خشک و خالی که نمیشه :/ 20:20 سیام فروردین 3 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر (ویرایش شده) #دویست و بیست و هفتمین متن نیمهشب وقتی بنظرم یکی دیگه بهتون زنگ نمیزنه و سراغتون و نمیگیره، یعنی میخواد ارتباطشو باهاتون تموم کنه لطفا الکی و با زنگ زدنای بیخود و ابراز دلتنگی های مسخره، دوباره سر یه بحث و وا نکنین و شما هم برین پی مسیر خودتون. 9:09 سی و یکم فروردین ویرایش شده 20 تیر توسط QAZAL 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر #دویست و بیست و هشتمین متن نیمهشب تقصیر خودمونه که وقتی یه قدم برامون برداشتن، کیلومترا براشون دوییدیم ولی قدر ندونستن، یسریا رو مامان باباشونم آدم حساب نمیکنن که ما کردیم:)) 11:11 سی و یکم فروردین 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر #دویست و بیست و نهمین متن نیمهشب بنظرم تو این دوره بیشترین سود رو اونایی میکنن که شوهراشون باشگاه بدنسازی دارن.... 19:19 سی و یکم فروردین 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر #دویست و سیامین متن نیمهشب ریمایندر: دلتنگی دلیل خوبی برای پیام دادن به آدمی که اشتباه بودنش بارها بهت ثابت شده نیست. 21:21 سی و یکم فروردین 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر #دویست و سی و یکمین متن نیمهشب این تو نبودی که بیشترین آسیب رو به من زدی بلکه انتظاراتی بود که برای خودم ساخته بودم چون به تو باور داشتم و حالا از عاقبت باورهای خودم عذاب میکشم 22:22 سی و یکمین متن نیمهشب 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر #دویست و سی و یکمین متن نیمهشب قانون حسادت تو دخترا میگه اگه از یه پسری خوششون نیاد ولی ببینن یه دختر دیگه ازش خوشش میاد؛ خود به خود اون پسر براشون جذاب میشه :) 10:10 یکم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر #دویست و سی و دومین متن نیمهشب تو هیچ وقت معذرت خواهی نکردی چطور یه نفر میتونه اینقدر بیرحم باشه و خودش ندونه؟!!! 11:11 یکم اردیبهشت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر #دویست و سی و سومین متن نیمهشب یک روز یکی بهم گفت که اگه یکی رو با تمام وجودت دوسش داری، رها کن! اگه برگشت یعنی مال تو بوده و اگه برنگشت یعنی از اولش مال تو نبوده! کاش که برگردی:)) 13:13 یکم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر #دویست و سی و چهارمین متن نیمهشب دوستان عزیز من... همیشه بعدی بهتر نیستا حواستون باشه کیو از دست میدین... 17:17 یکم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر #دویست و سی و پنجمین متن نیمهشب کاش یسری آدما بفهمن دیگه نمیخوای ببینیشون و خودشون دمشون و بزارن رو کولشون و از مسیر ما دور شن... دیگه مستقیماً نمیتونیم بگیم باهات و رفتارای مسخرت حال نمیکنیم... دختره بعد قرنی بهمون زنگ زده و گفته چرا سراغی از من نمیگیرین؟؟ در جواب گفتم مگه تو سراغی از من گرفتی؟؟ قانون دوستی برای من دو طرفست... و کلی بهش برخورد:))) اگه خوشت نمیاد، میتونی بری:)) هیچ اصراری نیست 23:23 یکم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر #دویست و سی و ششمین متن نیمهشب عزیز من باور کن... تو لیاقتت کسی نیست که برمیگرده تو لیاقتت کسیه که هیچوقت نمیره. 9:09 دوم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر #دویست و سی و هفتمین متن نیمهشب اگه آدم عمیقا درک کنه که میشه با یه نفر تمام لذت ها و خوشی های زندگی رو تجربه کرد و نیاز به هیچکس دیگه ای نداره ، دیگه چشمش دنبال کسی نمیره... 12:12 دوم اردیبهشت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر # دویست و سی و هشتمین متن نیمهشب دیروز فهمیدم کسی که سه سال پیش منی که رو از صمیم قلبم دوسش داشتم و پیچوند و به بدترین شکل ممکن رفت و عذرخواهی هم نکرد؛ چهارماه دیگه عروسیشه، توی کارش ترفیع گرفته، سالی سه بار سفر خارجی رفته، ماشین مدل بالا گرفته... کارما بنظرم بجای اینکه به کمر این بزنه، به کل هیکل من زده:))) 18:18 دوم اردیبهشت 1 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر #دویست و سی و نهمین متن نیمهشب تا مووان نکردید وارد رابطه نشید تا مووان نکردید وارد رابطه نشید تا مووان نکردید وارد رابطه نشید تا مووان نکردید وارد رابطه نشید تا مووان نکردید وارد رابطه نشید دختر/پسر مردم بازیچه زندگی شما نیستن! 10:10 سوم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر #دویست و چهلمین متن نیمه شب این داستان از چشم افتادنه آدمها هم واقعا ترسناکه!! چه کردی با اون همه علاقهای که بهت داشتم احمق. 14:14 سوم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر #دویست و چهل و یکمین متن نیمهشب تعهد بالغانه اینجوریه که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوشتر و بهتر هم هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو ادامه بدی. 19:19 چهارم اردیبهشت 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر #دویست و چهل و دومین متن نیمهشب واقعیت اینه که مهم نیست چقدر تو کسی رو بخوای... فایدهایی نداره اگه اون تورو نخواد! 20:20 چهارم اردیبهشت 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر #دویست و چهل و سومین متن نیمهشب از دلتنگی های بزرگسالی متنفرم. نه میتونی حرف بزنی و نه میتونی کاری انجام بدی براش. تهش بتونی یه نفس عمیق بکشی و ادامه بدی... 22:22 چهارم اردیبهشت 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر #دویست و چهل و چهارمین متن نیمهشب آدمایی که همه براشون «عزیزم» و «دورت بگردم» و «فدات بشم» هستن رو نمیپسندم. آدم باید «عزیزم»هاش، «فدات بشم»هاش و «دورت بگردم»هاش محدود باشن. 00:00 چهارم اردیبهشت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری