نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر (ویرایش شده) #صد و نود و ششمین متن نیمهشب پسرعموم ازم پرسید: چرا دختری پشت میکنه میخوابه ما باید بغلش کنیم ولی ما پشت کنیم بخوابیم دخترا قهر میکنن؟؟ 12:12 بیستم فروردین ویرایش شده 9 تیر توسط QAZAL 5 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 10 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر #صد و نود و هفتمین متن نیمهشب خیلی دلم میخواست وقتی من مریض میشم یکی باشه بهم توجه کنه و تمام دغدغهاش این باشه که حالم زودتر خوب شه! اما واقعیت اینه که خودم باید هر لحظه حواسم به خودم باشه تا مریضی، زمینم نزنه. چون در غیر اینصورت کسی نیست که از جام بلندم کنه. 11:11 بیست و یکم فروردین 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 11 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر #صد و نود و هشتمین متن نیمهشب واقعا چی بگم که بله تمام اون مخاطبینی که با هزار زحمت فراموششون کردم و شمارشون پاک کردم و برام بالا میاره؟!!؟ 9:09 بیست و دوم فروردین 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 11 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر (ویرایش شده) #صد و نود و نهمین متن نیمهشب امیدوارم خدا یه آدمی رو سرراهتون قرار بده که بهتون ثابت کنه این جنس انسانی که خلق کرده همشون مزخرف و بی لیاقت نیستن. 18:18 بیست و دوم فروردین ویرایش شده 11 تیر توسط QAZAL 6 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر #دویستمین متن نیمهشب اینم از من به یادگار داشته باشید که انسان فقط با از دست دادن چیزهایی که دوس نداره از دست بده رشد میکنه 11:11 بیست و سوم فروردین 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر #دویست و یکمین متن نیمهشب مرسی از باشگاه که هست تا این روزامون با یه حس یکم بهتری بگذره... 19:19 بیست و سوم فروردین 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر #دویست و دومین متن نیمهشب کاش یه وقتایی که خدا برام چیزیو نمیخواد تمام سعیم و نکنم که اون چیز بشه و بعد از اینکه با اجبار خودم اون چیز انجام شد هزار بار به خودم لعنت بفرستم!!! 23:23 بیست و سوم فروردین 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 13 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر #دویست و سومین متن نیمهشب اینو یادبگیر که خودت باید به داد خودت برسی، ممکنه واسه یسری آدما مهم باشی ولی اونا فقط صدای فریادتُ میشنون نه بیشتر. 13:13 بیست و چهارم فروردین 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 13 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر #دویست و چهارمین متن نیمهشب دوستانی که میگرن و توی زندگیتون تجربه نکردین عمیقاً بابت این موضوع شکرگذار خدا باشین! میتونه کاری کنه که بهترین روزتون به بدترین شکل ممکن بگذره... 23:23 بیست و چهارم فروردین 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 14 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر #دویست و پنجمین متن نیمهشب وقتی حس میکنید کنترل اوضاع از دستتون خارج شده، به چیزایی وصل بمونید که واقعا براتون مهم هستن! چون چیزی که شبیه به یه پایانه گاهی شروع ماجراست. 12:12 بیست و پنجم فروردین 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 14 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر #دویست و ششمین متن نیمهشب این عادلانه نیست اما احساس حقیقیه منه! من بلد نیستم نصفه نیمه عاشق بشم! تا تهش میرم و هر بار داغون میشم. بیش از حد به چیزایی که برام مهمن، فکر میکنم و قبل اینکه اتفاقی بیفته، اونو پیش بینی میکنم. 22:22 بیست و پنجم فروردین 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 15 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر (ویرایش شده) #دویست و هفتمین متن نیمهشب یادمه یه زمانی بابت کاری که یه نفر در حقم انجام داد به رفیقم گفتم که: اگه الان یه پارچ آب یخ رو بخورم، خنک نمیشم! بنظرم همین جمله نشون میداد که چقدر جیگرم بابت کاری که انجام داد، سوخته... و اگه خدا نخواد بابت اون کار و پرروبازیای الانش ازش حساب بگیره، واقعا خدای من نیست:))) 10:10 بیست و ششم فروردین ویرایش شده 15 تیر توسط QAZAL 6 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 15 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر #دویست و هشتمین متن نیمهشب نمیدونم حسی که اون شب داشتم یا اینکه پیش بینیم درست از آب درومد احمقانه بود یا نه اما اون شب از ته دلم میدونستم که این شروعه یک پایانه! 11:11 بیست و ششم فروردین 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 15 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر #دویست و نهمین متن نیمهشب فصل بهار میشه تو بابل مردم از تمام درختای بهار نارنج آویزوون میشن...نمیدونم والا ولی آیا این کارشون آسیب به اون درخت نیست؟؟! 22:22 بیست و ششم فروردین 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 16 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر #دویست و دهمین متن نیمه شب حالا من یدونه عکس از جلد رمانم و پاک کردم سایت بیاآپلود همون و دقیقا پاک کرده!! الآنم نت نیست و نمیتونم دانلود کنم آخ من چی بگم به این شانس:)) 9:09 بیست و هفتم فروردین 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 16 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر #دویست و یازدهمین متن نیمه شب قبلا حوصله ی شروع رابطه ی عاطفی رو نداشتم، الان حتی حوصله شروع رفاقت عادی رو هم ندارم، اینجوریم که همینایی که هستن کافیه دیگه. 22:22 بیست و هفتم فروردین 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 16 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر #دویست و دوازدهمین متن نیمهشب و شب تنها جاییست که بدون هیچ قضاوت و فکر و دلیل منطقی ، میتونی رویاهاتو اونجوری که دلت میخواد، در آغوش بگیری! 1:01 بیست و هفتم فروردین 6 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر #دویست و سیزدهمین متن نیمهشب از کسایی که سلیقه شخصی دارن و صرفا هرچی ترند میشه رو استفاده نمیکنن واقعا خیلی خوشم میاد... 12:12 بیست و هشتم فروردین 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر #دویست و چهاردهمین متن نیمه شب سعی کردم بیشتر اُمیدوار باشم چون بدجوری دلم میخواست که همه چیز درست بشه و این لحظهایی بود که شروع به شکستن قلب خودم کردم. 13:13 بیست و هشتم فروردین 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر #دویست و پانزدهمین متن نیمهشب شما هم وقتی آهنگای مورد علاقتون و گوش میدین تو ذهنتون براش موزیک ویدیو با حضور خودتون درست میکنین یا فقط من اینجوریم؟! 18:18 بیست و هشتم فروردین 4 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر (ویرایش شده) #دویست و شانزدهمین متن نیمه شب بنظرم عاشقانه ترین جمله تو آهنگ زانیار و دکاموند گفته شده: یجوری عاشقم که با تو حاضرم تا خودِ ماه برم... نمیشه تو دلم حتی یه ثانیهام کسی رو راه بدم... 23:23 بیست و هشتم فروردین ویرایش شده 17 تیر توسط QAZAL 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر #دویست و هفدهمین متن نیمه شب جدی خیلی حسودیم میشه وقتی میبینم ملت تازه داره ۱۸ سالشون میشه. 9:09 بیست و نهم فروردین 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر #دویست و هجدهمین متن نیمه شب برای من همین یه جمله بسه و دلمو آروم میکنه روزی هزار بار به خودم میگم: ـ همین که خدا میبینه، کافیه! 11:11 بیست و نهم فروردین 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر #دویست و نوزدهمین متن نیمه شب میتونستم هر چی که توی فکرمه بهت بگم اما چه اهمیتی داره؟؟ چی رو عوض میکنه؟! تو تصمیم خودت رو گرفتی و تنها کاری که ازم برمیاد اینه که بپذیرمش. 13:13 بیست و نهم فروردین 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر #دویست و بیستمین متن نیمهشب آره مامان جان ، فقط دوست دارم تو طول روز بخوابم چون رویاهای من از واقعیت قشنگتره:)))) 19:19 بیست و نهم فروردین 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری