نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 16 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت #هفتاد و یکمین متن نیمه شب اشرف تک یه دیالوگ خیلی عمیقی رو توی ذهنم حک کرد : اگه کاری که باهات کردن و فراموش کنی، دوباره عذاب میکشی! یادت نره پروفسور! 22:22 بیست و هفتم بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت #هفتاد و دومین متن نیمهشب بنظرم همهی ما... تاوانها دادیم که بفهمیم : هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست! 8:08 بیست و هشتم بهمن 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت #هفتاد و سومین متن نیمهشب دیروز که کافه بودیم؛ قهوهام را تموم کردم و بعدش رفیقم از من پرسید: چجوری اینقدر خوب بقیه رو دلداری میدی؟! خندیدم و گفتم: حرفایی رو میزنم که دوست داشتم دیگران بهم بگن! 9:09 بیست و هشتم بهمن 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت #هفتاد و چهارمین متن نیمهشب رک و راست بهتون بگم... چیزی که برای تو نیست؛ هزار بار ناامیدت میکنه... تا بالاخره بفهمی و خودت با اختیار خودت رهاش کنی. 14:14 بیست و هشتم بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 17 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت #هفتاد و پنجمین متن نیمه شب هر کی بهتون گفت تو ازدواج خانواده طرف مقابل مهم نیست؛ دوتا از طرف من بزنید تو دهنش... یکی هم از طرف خودتون! 22:22 بیست و هشتم بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت #هقتاد و ششمین متن نیمهشب آسیب زدن به دختری که از پدر محبت ندیده فقط یک رفتار اشتباه نیست؛ باز کردن زخمهایی هست که هنوز فرصت ترمیم پیدا نکردن. 11:11 بیست و نهم بهمن 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت #هفتادوهفتمین متن نیمهشب چرا تعجب میکنید از رفتارشان؟؟ حقیرند! از درون میسوزند و تسکین خودشان را در تحقیر و تمسخر دیگران میبینند! 12:12 بیست و نهم بهمن 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت #هفتاد و هشتمین متن نیمهشب امروز وقتی دفتر آرزوهامو باز کردم؛ دیدم دارم نصف آرزوهای سه سال پیشم و با همون جزییات که نوشتم زندگی میکنم! حتی اون آرزوهایی که الان دلم نمیخوادشون ولی اون زمان پافشاری میکردم تا برآورده بشن! 18:18 بیست و نهم بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت #هفتاد و نهمین متن نیمهشب اینکه میگین طرف آدم خوبی بود. چرا این بالا سرش اومد؟! در واقع دارین قانون کارما رو نقض میکنین. مطمئن باشین همون آدم خوب از نظر شما، یجایی قبلا تو زندگیش زیرخاکی رفته و اینم نتیجه کاراشه... یادتون نره که حال خوب و بد ما در آینده؛ نتیجهی کاریه که ما الان داریم انجام میدیم... 21:21 بیست و نهم بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت #هشتادمین متن نیمهشب من واقعا تموم کنندهی خیلی خوبیم... مخصوصا وقتی پای خط قرمزهام و آدمای مهم زندگیم وسط باشه... صبر میکنم اما وقتش که برسه؛ خیلی راحت نقطه میذارم و داستانو تموم میکنم. حتی اگه قبلش هزار صفحه حرف و خاطره توش نوشته شده باشه! 11:11 سیام بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت #هشتاد و یکمین متن نیمهشب یکماه که دلنوشته رو شروع کردم و میخوام که با من بیشتر آشنا بشین: من برای باقی موندهی غذام ظرف بیرونبر میگیرم! من اگه بچه تو خیابون ببینم، غش میکنم براش.. هنوزم واسه خریدن چیزایی که دلم میخواد، پولامو جمع میکنم. نمیتونم رُک باشم چون برام مهمه که از دستم ناراحت نشی! اکسپلورم پر از انیمه و روتین مراقبت از پوسته! کلی کتاب و رمان نخونده دارم و با فیلم و کتاب خوب پاهام از رو زمین جدا میشه... اگه عاشق بشم، نمیتونم جلوی ذوقمو بگیرم با اینکه میدونم شاید طرف پررو بشه... کلی اختلاف سلیقه با مامانم دارم اما جون میدم براش... به خاطرات مسخره بلند بلند میخندم... بعضی اوقات لجبازم اما دلم نمیاد دل بشکنم! اگه گوشی دم دستم باشه، زود جواب پیامتو میدم. آدم آنتایمیم... میتونم ساعتها راجب موضوعات بیخود باهات حرف بزنم... موقع برگشتن از سفر و خداحافظی دلم میگیره... بیشتر وقتا امیدوارم و بعضی اوقات انرژیم ته میکشه... من یه آدمه معمولیم، همون که ادا نداره... همون که میتونی پیشش خود واقعیت باشی. 12:12 سیام بهمن 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت #هشتاد و دومین متن نیمهشب چرا اینجوریه واقعا؟؟ صبح خوابم میاد ظهر خوابم میاد بعداز ظهر خوابم میاد غروب خوابم میاد ولی شب که باید بخوابم خوابم نمیاد=)) 15:15 سیام بهمن 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت #هشتاد و سومین متن نیمهشب تلخه ولی بهتره بدونید، هیچ چیزی مثل "دوست داشته نشدن" عزت نفس یک فرد رو نمیترکونه! و بالعکس هیچ چیزی مثل "دوست داشته شدن" هم عزت نفس یک شخص رو بالا نمیاره. 1:01 یکم اسفند 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت #هشتاد و چهارمین متن نیمهشب هر چی بزرگتر میشی دنیات جدیتر و سختتر میشه، چون از دنیا بیشتر میخوای باید کاری کنی. پول دربیاری، دانشگاه بری، اجاره خونه بدی، عاشق ميشی، ازدواج میکنی و... اين چرخه هی بزرگتر میشه و دغدغهها بزرگتر ميشه. همهی اینا رو گفتم که از سنتون، از هر ماه و هر روزش استفاده کنید. هیچ وقت دیروز نمیشه. 10:10 یکم اسفند 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت (ویرایش شده) هشتاد و پنجمین متن نیمهشب از تموم شدنش ناراحت نشو. قطعا که یه حکمتی توش هست. بلکه خدا از افتادن اتفاق های بدتر جلوگیری کرد. همین اینکه از کجا میدونی آینده قشنگ نیست؟ چرا بیخودی ناراحت میشی؟ مگه تو نبودی که از خدا فقط خوبی و چیزای خیر میخواستی؟ نمیبینی؟ چیزای بد و شر رو ازت دور کرد. فراموش نکن. خدا بعضی اوقات برای اینکه چهره واقعی بعضی آدما رو بهت نشون بده، اجازه میده که زجر بکشی. برای اینکه همه چیز و بهتر بفهمی اجازه میده که اشک بریزی و دلت بشکنه. حتی برای اینکه تو رو از آدمای دروغین و دورو نجات بده، کاری میکنه که روزای سختی رو تجربه کنی اما بدون همه اینا بخاطر اینه که واقعیت رو ببینی. عصیان نکن. شکر کن. خدایی که بهت روزای سخت رو نشون داد تو رو به انسان های خوب نزدیک میکنه. 11:11 یکم اسفند ویرایش شده 20 اردیبهشت توسط QAZAL 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 20 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت #هشتاد و ششمین متن نیمه شب «زمان درستِ رها کردن» مارو نجات میده از وایستادن در جای اشتباه. گاهی ناامیدی نجات بخشه از جایی که چشمه نمیجوشه، انتظار زمین حاصلخیز داشتن واقعا اشتباهه. 18:18 یکم اسفند 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت #هشتاد و هفتمین متن نیمه شب پروفسور تو سریال اشرف تک حرف قشنگی زد: زیاد دوست داشتن یکی اشتباه نیست اما؛ زیاد اعتماد کردن بهش اشتباهه! 9:09 دوم اسفند 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت #هشتاد و هشتمین متن نیمهشب اینو از من یادتون باشه... اگه بخواین نفس یه مرد و امتحان کنین! در هر صورت میبازین! پس وارد امتحانی که تهش بازنده میشین، نشید. 10:10 دوم اسفند 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت #هشتاد و نهمین متن نیمهشب بنظرم هیچ وزنهایی سنگین تر از بلند کردن خودت در دوران نااُمیدی نیست... اگه کسی بهتون نگفته؛ من میگم دمتون گرم که بلند میشین و ادامه میدین! 21:21 دوم اسفند 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 21 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت #نودمین متن نیمهشب امشب یهو چشمم خورد به بک گراند گوشیه پسرعموم که عکس یه دختربچه رو گذاشته بود... پرسیدم این عکس، بچگیه کیه؟ گفت عکس بچگیه دوست دخترم و گذاشتم رو بک گراند که همیشه یادم بمونه اون یه دختر بچست که نباید اذیتش کنم!! اینجوری عاشق باشید لطفااا... 00:00 دوم اسفند 3 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت #نود و یکمین متن نیمهشب کاش حرف دامبلدور رو سرلوحه زندگیمون قرار بدیم: دلت برای مُردهها نسوزه هَری! برای زندهها بسوزه... و بالاتر از اون برای کسایی که بدون عشق زندهان. 11:11 سوم اسفند 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت #نود و دومین متن نیمهشب از بعضیا هم باید تشکر کنم که خودشونو از چشمام میندازن... چون من آدم مهربونیام و اگه به من بود؛ حالا حالاها میذاشتمشون رو چشمام... 12:12 سوم اسفند 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت #نود و سومین متن نیمهشب دنیا به اندازه کافی تاریک هست. شما چراغ باشید! بذارید رد مهربونیتون بمونه نه زخم رفتارتون. 18:18 سوم اسفند 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت #نود و چهارمین متن نیمهشب جالبه که آدما فکر میکنن من وقتی با صدای بلند صحبت میکنم؛ عصبانی هستم! اما من وقتی عصبانیم، ساکنان و با چهرهایی بدون احساس بهشون نگاه میکنم. 11:11 چهارم بهمن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 اردیبهشت سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت #نود و پنجمین متن نیمهشب کسی چه میدونه؟! شاید واقعا شانس آوردیم که یسری درها به رومون باز نشد! 12:12 چهارم اسفند 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری