مدیر اجرایی sarahp 385 ارسال شده در 22 تیر، 2025 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2025 لینک فایل رمان باران عشق و غرور دانلود فایل رمان باران عشق و غرور [کلیک کنید] نویسنده: @zeynab_d @Nasim.M 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zeynab_d 18 ارسال شده در 23 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه. من فایل ورد رمان رو دارم بفرستم اینجا؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 23 تیر، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 2 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام عزیزم وقتتون بخیر باشه. من فایل ورد رمان رو دارم بفرستم اینجا؟ نه عزیزم خود سارا جان ارسال کرد. 8 ساعت قبل، sarahp گفته است: لینک فایل رمان باران عشق و غرور دانلود فایل رمان باران عشق و غرور [کلیک کنید] نویسنده: @zeynab_d @Nasim.M رصد بشه عزیزم، تاریخ هم زده بشه لطفا. @f.m دانلود رمان حجرة تنهایی 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 23 تیر، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 عزیزم یه گرافیست تگ کن برا جلد فوری @n.t دانلود رمان حجرة تنهایی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 23 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 24 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: عزیزم یه گرافیست تگ کن برا جلد فوری @n.t @Pegah عزیزم با شما. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zeynab_d 18 ارسال شده در 23 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 سلام دوستان عزیز خدا قوت... برای کاور من میتونم ایده بدم که از چه اشیایی استفاده بشه که مربوط به رمان باشه، عکس آماده ندارم. رز آبی، تفنگ، آژیر پلیس، رنگ سیاه و سفید، آب و آتش... اینا نمادهای رمان هستن هر کدوم رو میتونید استفاده کنید. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی f.m 98 ارسال شده در 23 تیر، 2025 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 11 ساعت قبل، sarahp گفته است: لینک فایل رمان باران عشق و غرور دانلود فایل رمان باران عشق و غرور [کلیک کنید] نویسنده: @zeynab_d @Nasim.M شروع رصد: سه اردیبهشت پایان رصد: دوازده اردیبهشت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 23 تیر، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 2 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام دوستان عزیز خدا قوت... برای کاور من میتونم ایده بدم که از چه اشیایی استفاده بشه که مربوط به رمان باشه، عکس آماده ندارم. رز آبی، تفنگ، آژیر پلیس، رنگ سیاه و سفید، آب و آتش... اینا نمادهای رمان هستن هر کدوم رو میتونید استفاده کنید. @Pegah دانلود رمان حجرة تنهایی 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pegah 110 ارسال شده در 25 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2025 در ۱۴۰۴/۲/۳ در 11:56، zeynab_d گفته است: سلام دوستان عزیز خدا قوت... برای کاور من میتونم ایده بدم که از چه اشیایی استفاده بشه که مربوط به رمان باشه، عکس آماده ندارم. رز آبی، تفنگ، آژیر پلیس، رنگ سیاه و سفید، آب و آتش... اینا نمادهای رمان هستن هر کدوم رو میتونید استفاده کنید. سلام عزیزم من گرافیست شمام براتون چند تا عکس که این وایب هارو بده میفرستم خودتون انتخاب کنید 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pegah 110 ارسال شده در 26 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2025 بفرمایید 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 26 تیر، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2025 2 ساعت قبل، Pegah گفته است: بفرمایید @zeynab_d دانلود رمان حجرة تنهایی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zeynab_d 18 ارسال شده در 27 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2025 سلام پگاه عزیز خدا قوت. رز آبی اولی و سلاحهایی که فرد دستش گرفته خیلی خوبن. میتونین به پسزمینه رز آبی، آتش هم ضمیمه کنید که نماد آب و آتش داستان رو نشون بده 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 27 تیر، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، 2025 1 دقیقه قبل، zeynab_d گفته است: سلام پگاه عزیز خدا قوت. رز آبی اولی و سلاحهایی که فرد دستش گرفته خیلی خوبن. میتونین به پسزمینه رز آبی، آتش هم ضمیمه کنید که نماد آب و آتش داستان رو نشون بده عزیزم حتما بعد از هر پیامی تگ کن که ببینن. @Pegah دانلود رمان حجرة تنهایی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pegah 110 ارسال شده در 28 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 2025 18 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام پگاه عزیز خدا قوت. رز آبی اولی و سلاحهایی که فرد دستش گرفته خیلی خوبن. میتونین به پسزمینه رز آبی، آتش هم ضمیمه کنید که نماد آب و آتش داستان رو نشون بده سلام عزیزم منظورتون اینه دوتا عکس و ترکیب کنم ؟؟ آتش ؟؟ یکم شلوغ نمیشه کار؟ ساده تر به نظرم قشنگ تره حالا باز خودتون میدونید 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zeynab_d 18 ارسال شده در 29 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، 2025 در ۱۴۰۴/۲/۸ در 19:40، Pegah گفته است: سلام عزیزم منظورتون اینه دوتا عکس و ترکیب کنم ؟؟ آتش ؟؟ یکم شلوغ نمیشه کار؟ ساده تر به نظرم قشنگ تره حالا باز خودتون میدونید بله عزیزم چون آتش و آب از نماد مهم داستان هست و ترکیب آتش با گل رز آبی بارون خورده خیلی جذاب میشه. آتش رو به سلیقهی خودتون میتونید تو عکس کوچیک یا محوتر کنید که باعث شلوغی نشه🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی f.m 98 ارسال شده در 30 تیر، 2025 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2025 سلام ببخشید بابت اینکه دارم این و میگم دوستان من پس فردا کنکور دارم و واقعا حال روحیم چندان خوب نبود برای همین امشب سراغ رمان رفتم و گفتم تا پس فردا تحویل بدم اما وقتی تعداد صفحات رو دیدم دو هزار صفه بود پشیمون شدم ببخشید ولی یک ده روز دیگه به رصد رمان اضافه شد با عرض شرمندگی زیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pegah 110 ارسال شده در 30 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2025 23 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: بله عزیزم چون آتش و آب از نماد مهم داستان هست و ترکیب آتش با گل رز آبی بارون خورده خیلی جذاب میشه. آتش رو به سلیقهی خودتون میتونید تو عکس کوچیک یا محوتر کنید که باعث شلوغی نشه🙏 عجبا ، من که به عنوان گرافیست میگم خیلی شلوغ میشه ولی حالا درست می کنم خودتون ببینید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 30 تیر، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 2025 21 ساعت قبل، f.m گفته است: سلام ببخشید بابت اینکه دارم این و میگم دوستان من پس فردا کنکور دارم و واقعا حال روحیم چندان خوب نبود برای همین امشب سراغ رمان رفتم و گفتم تا پس فردا تحویل بدم اما وقتی تعداد صفحات رو دیدم دو هزار صفه بود پشیمون شدم ببخشید ولی یک ده روز دیگه به رصد رمان اضافه شد با عرض شرمندگی زیاد عزیزم لطفاا از این به بعد زودتر به من اطلاع بده و همونموقع صفحات رمان رو چک کن، برای رصد زمان زیادی برد و ویراستاری واقعا زیاد عقب افتاد!! سعی کن زودتر تمومش کنی قشنگم❤️ دانلود رمان حجرة تنهایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی f.m 98 ارسال شده در 1 مرداد، 2025 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2025 18 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: عزیزم لطفاا از این به بعد زودتر به من اطلاع بده و همونموقع صفحات رمان رو چک کن، برای رصد زمان زیادی برد و ویراستاری واقعا زیاد عقب افتاد!! سعی کن زودتر تمومش کنی قشنگم❤️ باش چشم حتما تمام سعی میکنم متاسفانه اینبار به این اتفاقات برخورد کردم نتونستم مگر نه من همیشه زودتر از زمان تاریخ تحویل دادم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 1 مرداد، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، 2025 2 ساعت قبل، f.m گفته است: باش چشم حتما تمام سعی میکنم متاسفانه اینبار به این اتفاقات برخورد کردم نتونستم مگر نه من همیشه زودتر از زمان تاریخ تحویل دادم میدونم عزیزم، مشکلی نداره❤️ دانلود رمان حجرة تنهایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pegah 110 ارسال شده در 4 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2025 سلام عزیزم @zeynab_d عزیزم من جلد شما رو طراحی کردم و با اعضای گرافیستی هم خیلی در مورد جلدتون بحث داشتیم براتون میفرستم: این جلد شما ، حرف ما گرافیست های انجمن این بود که این ترکیبی که شما خواستید اصن خوب نیست عکس ها به خوبی خودشون رو نشون نمیدن پیشنهاد ما اینه که از این عکس هایی که میفرستیم یکی رو برای جلدتون انتخاب کنید: از این عکس ها استفاده کنیم برای جلد قطعا خیلی قشنگ تر میشه کار 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zeynab_d 18 ارسال شده در 4 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2025 2 ساعت قبل، Pegah گفته است: سلام عزیزم @zeynab_d عزیزم من جلد شما رو طراحی کردم و با اعضای گرافیستی هم خیلی در مورد جلدتون بحث داشتیم براتون میفرستم: این جلد شما ، حرف ما گرافیست های انجمن این بود که این ترکیبی که شما خواستید اصن خوب نیست عکس ها به خوبی خودشون رو نشون نمیدن پیشنهاد ما اینه که از این عکس هایی که میفرستیم یکی رو برای جلدتون انتخاب کنید: از این عکس ها استفاده کنیم برای جلد قطعا خیلی قشنگ تر میشه کار سلام مجدد ممنون از زحمات شما عزیزان. من از جلد خوشم اومد به خصوص بالای صفحه که آتیش افتاده. اگه عکس تفنگ رو حذف کنیم و فقط عکس رز آبی و آتیش بمونه به نظرتون اوکیه و خلوت میکنه جلد رو؟ تأکید من روی آتیش به این دلیل هست که نماد کاراکتر اصلی مرد رمان هست و رز آبی هم نمادی از کاراکتر اصلی زن. اگه عکس اول که از رز آتیش شعله میکشه رنگ رز آبی بود کاملا جور در میاومد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pegah 110 ارسال شده در 5 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2025 11 ساعت قبل، zeynab_d گفته است: سلام مجدد ممنون از زحمات شما عزیزان. من از جلد خوشم اومد به خصوص بالای صفحه که آتیش افتاده. اگه عکس تفنگ رو حذف کنیم و فقط عکس رز آبی و آتیش بمونه به نظرتون اوکیه و خلوت میکنه جلد رو؟ تأکید من روی آتیش به این دلیل هست که نماد کاراکتر اصلی مرد رمان هست و رز آبی هم نمادی از کاراکتر اصلی زن. اگه عکس اول که از رز آتیش شعله میکشه رنگ رز آبی بود کاملا جور در میاومد. نظرت چیه از این عکس استفاده کنیم ؟! 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zeynab_d 18 ارسال شده در 5 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، 2025 13 ساعت قبل، Pegah گفته است: نظرت چیه از این عکس استفاده کنیم ؟! خوبه پگاه جان🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 7 مرداد، 2025 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2025 چیشد گلم؟ لطفا تا 19 این ماه رصد رو تموم کن @f.m دانلود رمان حجرة تنهایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده