مدیر ارشد سادات.۸۲ ارسال شده در 25 دی مدیر ارشد ارسال شده در 25 دی درود. https://forum.98ia.net/topic/27-مجموعه-رمان-جادوی-کهن-جلد-اول-فاطمه-السادات-هاشمی-نسب-کاربر-انجمن-نودهشتیا/page/3/#comment-2712 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 27 دی مدیر ارشد ارسال شده در 27 دی 2 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: @زری گل نسترن جون گفتن رسیدگی میکنن عزیزم. @nastaran نقل قول
nastaran ارسال شده در 27 دی ارسال شده در 27 دی هم اکنون، سادات.۸۲ گفته است: @زری گل طراحی ها سادس درحال حاضر دو جلده؟ 1 نقل قول
مدیر ارشد سادات.۸۲ ارسال شده در 28 دی سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 28 دی (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، nastaran گفته است: طراحی ها سادس درحال حاضر دو جلده؟ نه دو تا پیشنهادی فرستادم با هر کدوم باحال تره ویرایش شده 28 دی توسط سادات.۸۲ نقل قول
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 29 دی مدیر ارشد ارسال شده در 29 دی 16 دقیقه قبل، nastaran گفته است: جفتشم پاک شده عکسات 1 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 30 دی مدیر ارشد ارسال شده در 30 دی @سادات.۸۲ خدمت شما سادات عزیز💙 1 1 نقل قول
nastaran ارسال شده در 30 دی ارسال شده در 30 دی ۶ دقیقه قبل، زری گل گفته است: @سادات.۸۲ خدمت شما سادات عزیز💙 اون 82 رو درست میکنم بعد 1 نقل قول
مدیر ارشد سادات.۸۲ ارسال شده در 30 دی سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 30 دی 34 دقیقه قبل، nastaran گفته است: اون 82 رو درست میکنم بعد اگه نگفته بودی ندیده بودم اصلا حله مرسی خسته نباشی 1 نقل قول
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 1 بهمن مدیر ارشد ارسال شده در 1 بهمن در ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ در 13:33، سادات.۸۲ گفته است: اگه نگفته بودی ندیده بودم اصلا حله مرسی خسته نباشی تاییده؟ 2 نقل قول
مدیر ارشد سادات.۸۲ ارسال شده در 1 بهمن سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 1 بهمن ۳۷ دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: تاییده؟ بالایی قشنگ تر بود که 1 نقل قول
nastaran ارسال شده در 1 بهمن ارسال شده در 1 بهمن ۲۹ دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: بالایی قشنگ تر بود که سیو ندارم پروژشو 2 نقل قول
مدیر ارشد سادات.۸۲ ارسال شده در 1 بهمن سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 1 بهمن 3 ساعت قبل، nastaran گفته است: سیو ندارم پروژشو با هوش مصنوعی خودم اون 83 رو درست می کنم 1 نقل قول
ارسالهای توصیه شده