رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
به اطلاع کاربران می‌رسانیم دو انجمنِ نودهشتیا باهم ادغام شده‌اند. با این وجود، تمامی آثار شما محفوظ است و جای نگرانی نیست. در صورتی که مشکل ورود به اکانت خود را دارید، از گزینه "بازیابی پسوورد" استفاده کنید. ایدی تلگرام جهت بروز خطا: @Delbarity ×
انجمن نودهشتیا
به اطلاع کاربران می‌رسانیم دو انجمنِ نودهشتیا باهم ادغام شده‌اند. با این وجود، تمامی آثار شما محفوظ است و جای نگرانی نیست. در صورتی که مشکل ورود به اکانت خود را دارید، از گزینه "بازیابی پسوورد" استفاده کنید. ایدی تلگرام جهت بروز خطا: @Delbarity

ارسال‌های توصیه شده

• هانیه پروین عنوان را به درخواست کاور برای رمان النا و سایه‌های بی‌پایان | ماها کیازاده کاربر انجمن نودهشتیا تغییر داد
  • مالک
2 ساعت قبل، pen lady گفته است:

سلام درخواست کاور دارم

سلام عزیزم عکس یک در یک با کیفیت ارسال کنید

• Like 1

ناهید زنی که تحت خشونت شوهرشه و رنگ پوستش از سفید، به کبود تبدیل شده! آیا عشق قدیمیش می‌تونه نجاتش بده؟!

کلیک کنید تا داستان ناهید رو بخونید

• مالک
  • مالک
32 دقیقه قبل، pen lady گفته است:

نه همونی که من فرستادم خوبه ترس توی چهره‌ی دختره مشخصه

با همین درست کنیدspacer.png

قوانین درخواست کاور رو مطالعه بفرمایید

تعداد پارت‌تون الان ۱۷ تاست، لطفا وقتی ۲۰ پارت نوشتید، تو نمایه بنده اعلام کنید تا تاپیک رو باز کنم و کاورتون ساخته بشه❤️

• Like 1

ناهید زنی که تحت خشونت شوهرشه و رنگ پوستش از سفید، به کبود تبدیل شده! آیا عشق قدیمیش می‌تونه نجاتش بده؟!

• مالک
  • مالک
  • 4 هفته بعد...
  • مالک
در 10/14/2025 در 2:55 AM، pen lady گفته است:

spacer.png

عکستون پاک شده جونم

از نو ارسال کنید

• مالک
  • مدیر اجرایی
  • مدیر اجرایی
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...