رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
کارگاه آموزش رمان نویسی(ظرفیت 15 نفر) ×
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر ارشد

۱:نویسندگی را از چه سالی انتخاب کردید؟!

سلام وقت بخیر. من از ده سالگی هر وقت دلم می‌گرفت سعی می کنم بنویسم و از دوران مدرسه داستان های کوتاه زیادی نوشتم که دو تا از این داستان ها در سطح منطقه برگزیده شدن. میشه گفت که از سال ۸۸ می‌نویسم. اما نوشتن رمان رو از ۱۵ سالگی شروع کردم.

ژانر و سبک نوشته شما چگونه است؟!

بین ژانرها عاشق سبک عاشقانه و درام و اجتماعی هستم و رمان هایی هم که تا الان نوشتم تو این ژانره. زبان نوشته هامم اصولا عامیانه است چون حس میکنم مخاطب خیلی واقعی تر از زبان ادبی باهاش ارتباط برقرار می‌کنه. 

۳: هدف شما از نویسندگی چیست؟!

هدفم از نویسندگی اینه که بقیه هم از داستان های توی ذهن من آشنا بشن و بخونن. همیشه از زندگی های دوستان و اطرافیان و یا حتی با یه اتفاق خیلی ساده یه جرقه تو ذهنم زده میشه و به صورت ناخودآگاه تا ته اون قصه رو میتونم بداهه تو مغزم بنویسم.

۴: چه چیزی باعث شد که شروع به نوشتن بکنید؟!

چیزی که باعث شد شروع به نوشتن بکنم اینه که راستش وقتایی که از صمیم قلبم ناراحتم و کسی نیست که بتونم باهاش درد و دل کنم اونا رو می‌نویسم و اینجوری دلم آروم میشه.

۵: اسم آثار منتشر شدا از شمارا نام ببرید.

من جدیدا با این سایت آشنا شدم و تا الان دو تا رمان در این سایت نوشتم که فکر میکنم داستان جزیره در حال انتشاره و رمان همسایه‌ی من در حال ویرایشه. دوتا رمان دیگه هم دارم که به زودی بارگزاری میکنم.

۶:ترجیحا چه سبک رمان‌هایی را می‌خوانید؟!

من ترجیحمم مثل ژانری که انتخاب کردم رمان های عاشقانه ایه که پایان باز نداشته باشن و با نتیجه های مشخص شده به پایان برسن.

۷:چه مدت طول کشید نویسندگی را بیاموزید؟!

امسال که به صورت جدی نوشتن تو سایت رو شروع کردم یسری از کلیپ های آموزشی در ارتباط با ویراستاری متن و خصوصا توضیح موقعیت در رمان رو یاد گرفتم.

۸: آیا تاحالا شده که از نوشتن بپرهیزید و جا بزنید؟!

هیچوقت هم نشده که جا بزنم و همون‌طور که گفتم نوشتن همیشه دلم رو آروم کرده و بهم آرامش میده.

۹: چرا نویسندگی را انتخاب کردید؟!

نویسندگی رو انتخاب کردم چون بنظرم راه رسیدن به خواسته ها از طریق نوشتن صورت میگیره. باعث میشه تخیل یا آرزوی ذهنی خودت رو قوی کنی و تصویرشو به صورت جدی مثل یه فیلم تو ذهنت بسازی و اون رو بارها مرور کنی و شادی درونی رو مثل واقعیت تجربه کنی. این بنظرم قشنگترین چیز تو زندگیه و باعث شده به نویسندگی علاقمند بشم.

۱۰:پیشنهاد و یا صحبتی با نویسندگان نو قلم دارید؟

من خودم درسته می‌نویسم اما هنوز هم چیزای زیادی هست که باید یاد بگیرم و راستشو بخواین تنها پیشنهادی که میتونم دوستای نو قلم بدم اینه که فقط بنویسین، حتی اگه یه کلمه اومد تو ذهنتون بنویسین و نزارین تو دلتون بمونه. سعی کنین تو ذهنتون اون کلمه رو باز کنین و بهش شاخ و برگ بدین. تصورش کنین و با نوشته هاتون زندگی کنین. حتی اگه متنتون مورد انتقاد واقع شد اما تسلیم نشید و نصفه و نیمه رها نکنین. مطمئن باشین که یه روز به جایی می‌رسین که حقتونه.

نویسنده گرامی: @QAZAL

• Like 3
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...