belle ارسال شده در 18 آبان ارسال شده در 18 آبان جدیدا خیلی دنبال رمان میگردم. دلتنگ یه قلم قوی هستم. یه موضوع خوب، یه قلم پخته، یه محتوای جالب و یه داستان جدید. داستانهای آبکی و شیطونکی دیگه واقعا برای من جالب نیستن! پس بی زحمت اگه یه رمان خوب سراغ دارید بهم بگید. سپاس🌱 نقل قول
0 مدیر اجرایی نهال ارسال شده در 18 آبان مدیر اجرایی ارسال شده در 18 آبان ۲۲ دقیقه قبل، belle گفته است: جدیدا خیلی دنبال رمان میگردم. دلتنگ یه قلم قوی هستم. یه موضوع خوب، یه قلم پخته، یه محتوای جالب و یه داستان جدید. داستانهای آبکی و شیطونکی دیگه واقعا برای من جالب نیستن! پس بی زحمت اگه یه رمان خوب سراغ دارید بهم بگید. سپاس🌱 سلام. کاش بگی که چه ژانری میخوای؟ نقل قول
0 belle ارسال شده در 18 آبان سازنده ارسال شده در 18 آبان ۱ ساعت قبل، نهال گفته است: سلام. کاش بگی که چه ژانری میخوای؟ عاشقونه، اجتماعی نقل قول
0 Atna1318 ارسال شده در 21 آبان ارسال شده در 21 آبان در ۱۴۰۳/۸/۱۸ در 23:32، belle گفته است: عاشقونه، اجتماعی رمان آتوسا دختر ایران نقل قول
سوال
belle
جدیدا خیلی دنبال رمان میگردم. دلتنگ یه قلم قوی هستم. یه موضوع خوب، یه قلم پخته، یه محتوای جالب و یه داستان جدید. داستانهای آبکی و شیطونکی دیگه واقعا برای من جالب نیستن!
پس بی زحمت اگه یه رمان خوب سراغ دارید بهم بگید.
سپاس🌱
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده