belle 1 ارسال شده در 8 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2024 جدیدا خیلی دنبال رمان میگردم. دلتنگ یه قلم قوی هستم. یه موضوع خوب، یه قلم پخته، یه محتوای جالب و یه داستان جدید. داستانهای آبکی و شیطونکی دیگه واقعا برای من جالب نیستن! پس بی زحمت اگه یه رمان خوب سراغ دارید بهم بگید. سپاس🌱 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نهال 562 ارسال شده در 8 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2024 ۲۲ دقیقه قبل، belle گفته است: جدیدا خیلی دنبال رمان میگردم. دلتنگ یه قلم قوی هستم. یه موضوع خوب، یه قلم پخته، یه محتوای جالب و یه داستان جدید. داستانهای آبکی و شیطونکی دیگه واقعا برای من جالب نیستن! پس بی زحمت اگه یه رمان خوب سراغ دارید بهم بگید. سپاس🌱 سلام. کاش بگی که چه ژانری میخوای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 belle 1 ارسال شده در 8 بهمن، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2024 ۱ ساعت قبل، نهال گفته است: سلام. کاش بگی که چه ژانری میخوای؟ عاشقونه، اجتماعی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,377 ارسال شده در 11 بهمن، 2024 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2024 در ۱۴۰۳/۸/۱۸ در 23:32، belle گفته است: عاشقونه، اجتماعی رمان آتوسا دختر ایران 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 بربری 874 ارسال شده در 7 فروردین، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2025 در ۱۴۰۳/۸/۱۸ در ۱۲:۰۲، belle گفته است: عاشقونه، اجتماعی رمان موج نهم ، نبض خاموش، تاروت(عاشقانه ش به نسبت کمتره بیشتر اجتماعیه) رمان های خانم قائمی فر خصوصا رابطه و دختر خوب 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 عسل 1,454 ارسال شده در 14 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2025 رمان های خانم مرجان فریدی هم هست واقعا قلمشون زیبا و عالیه پیرمردی گیر افتاده در مرز خیال و واقعیت، توهم یا حقیقت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
belle 1
جدیدا خیلی دنبال رمان میگردم. دلتنگ یه قلم قوی هستم. یه موضوع خوب، یه قلم پخته، یه محتوای جالب و یه داستان جدید. داستانهای آبکی و شیطونکی دیگه واقعا برای من جالب نیستن!
پس بی زحمت اگه یه رمان خوب سراغ دارید بهم بگید.
سپاس🌱
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری