مدیر کل هانیه پروین 4,271 ارسال شده در 24 مهر مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر 📚✨ اعلان انتشار رمـــان تازه در نودهشتیا ✨📚 🎀 عنوان رمان: احتمال صفر امکان 🖋 نویسنده: @Shahrokh از نویسندگان پیشکسوت انجمن نودهشتیا 🎭 ژانر: عاشقانـــه، معمایی 🌸 خلاصه داستان: ملودی دخترِ یکی یکدانهی خانوادهی آذرفر است، دختری باهوش، مهربان و البته شیطون که زندگیاش با وارد شدن استاد معراج رادمنش به دانشگاهِ محل تحصیلش، دستخوش هیجانات عاشقی و حوادثی میگردد که رازهایی از گذشته برایش برملا میشود، رازهایی که پیامدش عشقی به احتمال صفر امکان میرسد. 📖 برشی از رمان: - من تو رو طلاق بده نیستم، این رو خوب تو گوشات فرو کن! همزمان، رقص انگشت اشارهاش جلوی چشمانم با صدای مُمَتَّد و مُقتَدرش همراه شد. چشمانم تصویر واضحی از صورتش را نشانم نمیداد و شاید هم در حال حاضر دوست نداشتم چهرهی پوکر فیس پرمدعا ولی جذاب لعنتیاش را ببینم. چشمانم را به زیر اَفکنده و آب نداشتهی گلویم را قورت دادم؛ هزاران تیغ فرو رونده گلویم را خراشید، خودم هم صدای گرفته و بیروحم را نشناختم. – منم طلاقم رو میگیرم، مطمئن باش دیگه من و تو زیر یه سقف دیده نمیشیم. 🔗 برای دانلود رمان اینجا کلیک کنید دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده