رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر کل

اول از همه ممنون که مصاحبه با نودهشتیا رو قبول کردید🎤 @سایه مولوی

1. لطفا خودتون رو معرفی کنید.
من سایه مولوی هستم، متولد سال ۸۲، مجرد هستم‌ و در کرمان زندگی می‌کنم.

۲. آثاری که نوشتید رو نام ببرید.
آثاری که منتشر کردم پنج رمان هست به نام‌های
زخم ناسور
جبر و اجبار
زعم و یقین جلد اول
زعم ‌ یقین جلد دوم
بازگشت آلفا
و دو دلنوشته به نام‌های
موعود منجی
معبود من
همچنین مشغول تایپ آنلاین دو رمان به نام‌های 
عشق به قید وثیقه
منتقم شیطان
هستم.

۳. از کی نوشتن رو شروع کردید و اصلا چرا قلم به دست گرفتید؟ من از سال ۱۳۹۹ نوشتن رمان رو شروع کردم، اما چندین سال بعد که با انجمن‌های رمان نویسی آشنا شدم آثارم رو منتشر کردم. نویسندگی از همون بچگی جزو علایق من بوده حالا چه نوشتن انشا و چه داستان‌های کودکانه، اما تأثیری که نوشتن در کنترل اضطراب و افکار من داشت باعث شد تا اون رو جدی‌تر دنبال کنم.

۴. بهترین کتابی که خوندید رو بهمون معرفی می‌کنید؟ رمان بامداد خمار، تابستان، نارون‌های سرخ،  جاوید در من، از بام تا آسمان و رمان بی تو با عشق چند تا از بهترین رمان‌هایی بودن که خوندم.

۵. بزرگ‌ترین چالش شما به‌عنوان یک نویسنده در حال حاضر چیه؟ بزرگ‌ترین چالش من در حال حاضر محدود بودن مسیر نوشتنم در سایت‌های رمان نویسی هست و اینکه فعلاً به‌خاطر هزینه‌های بالا و فروش پایین توانایی چاپ آثارم رو ندارم.

۶. هدف نهایی‌تون در مسیر نوشتن کجاست؟ هدف نهایی من اینه که بتونم حداقل چند تا از آثارم رو چاپ کنم و نویسنده‌ای باشم که مردم با خوندن آثارم لذت ببرن و امید و حال خوب رو تجربه کنند.

۷. ایده‌های آثار زیباتون رو از کجا پیدا می‌کنید؟ ایده‌های من معمولاً از ذهن خودم هستن و گاهی از فیلم‌ها یا حتی خواب‌هام.

۸. از چه چه چیزهایی الهام می‌گیرید؟ از فیلم، موسیقی، عکس، کلیپ‌های مختلف و کتاب‌های دیگران.

۹. به عشق اعتقاد دارید؟ بله، به نظر من عشق و علاقه واقعی پس از شناخت درست از یک چیز یا یک فرد به‌وجود میاد.

۱۰. دقیقا چی رو درباره قلم و نوشته‌هاتون دوست دارید؟ اینکه سعی می‌کنم از کلیشه‌ها دوری کنم و یک سری اتفاق و ایده رو در یک ژانر تکرار نکنم دوست دارم.  

۱۱. خانواده و اطرافیان در مسیر نوشتن شما چه نقشی داشتن؟ خانواده در این مسیر اولین حامی من بودن که همراه با من از موفقیت‌هام خوشحال شدن و ‌اطرافیان هم با خوندن رمان‌هام و نثد و نظراتشون من رو حمایت کردن. 

۱۲. اولین کسی که اثرتون رو خوند چه کسی بود و چه بازخوردی نشون داد؟ یکی از فامیل‌های نزدیکم بود که اولین رمانم رو خوند و با اینکه من به‌نظرم اولین اثرم خیلی ضعیف بود، اما با نظرات زیبا و دلگرم کننده‌اش بهم امید داد.

۱۳. توصیه‌تون برای نویسندگان تازه‌کار و پرذوقی که این مصاحبه رو می‌خونن چیه؟ تنها توصیه‌ای که می‌تونم به نویسنده‌های تازه کار بکنم اینه که از نوشتن دست بر ندارن. شاید اولین آثارشون عالی و پر طرفدار نباشه، اما همیشه با ادامه دادن و تلاش کردنه که ما به بهترین نتایج می‌رسیم و اگر جا بزنیم و به‌خاطر یه نقد یا یه اشتباه دیگه اون کار رو ادامه ندیم، مطمئناً هیچ‌وقت پیشرفت نخواهیم کرد.

۱۴. انجمن نودهشتیا چه تاثیری در مسیر نوشتن شما داشت؟ انجمن نودهشتیا اولین جایی بود که من برای شروع رمانم در اونجا نیازی به رد شدن از هفت‌خان رستم نداشتم و خیلی راحت شروع به نوشتن کردم و در همین حین، کم‌کم پیشرفت کردم. و البته اولین سایتی هم بود که رمان‌های من رو در کمترین زمان ممکن منتشر کرد 😀

۱۵. چه کاری در نویسندگی، براتون نامعقوله و تحملش نمی‌کنید؟ من از نوشتن حرف‌ها و فحش‌های رکیک و صحنه‌های نامعقول در رمان‌ها واقعاً بدم میاد و تحملش رو ندارم. به‌نظرم یک رمان اون‌هم توی کشور ما باید یک اثر هنری زیبا و فاخر باشه نه اینکه نویسنده‌ها برای جلب مخاطب هرچیزی رو توی نوشته‌هاشون بیارن.

۱۶. در مقابل نقدهای تند چه واکنش و احساسی دارین؟ نقدهای تند خب معمولاً کمی ناراحتم می‌کنه، اما سعی می‌کنم واکنش خاصی نشون ندم. ولی اگر نقد اشتباه یا غیرمنصفانه باشه از خودم و اثرم دفاع می‌کنم.

۱۷. به خودتون افتخار می‌کنید؟ بله، چون همیشه سعی کردم کارهایی که فکر می‌کردم درسته رو انجام بدم و توی حیطه‌ی نویسندگی از هیچ تلاشی دریغ نکردم.

• لایک 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...