مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 15 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد ۱. ممنون که مصاحبه با نودهشتیا رو قبول کردید🎤 ابتدا لطفا خودتون رو معرفی کنید. من المیرانجاتی هستم، متولد ۷م بهمن ماه ۷۳و ساکن تهران، بیشتر از هر چیزی خودم رو یه آدم عاشقه داستان و کلمه میدونم. از همون سالها که کمکم با کتاب و قصه آشنا شدم، یه جور وابستگی عجیبی به نوشتن پیدا کردم. تحصیلاتم در رشته مهندسی کشاورزی مقطع لیسانس بوده و متاهل و متعهد به عشق هستم و مامان یه دخترکوچولوی ۵ساله ۲. آثاری که نوشتید رو نام ببرید. -نویسنده رمان «نآصور»«بی صدابرای تو»«ابدمن»«پیله»«معشوقه قرن بیست و یک»و خالق مجموعه آثار کودکانه «تیغ تیغی» ۳. از کی نوشتن رو شروع کردید و اصلا چرا قلم به دست گرفتید؟ ـ نوشتن برای من از جایی شروع شد که فهمیدم یه سری حرفها رو نمیتونم راحت بگم، اما وقتی مینویسم خیلی بهتر بیان میشن. از همون سالهای نوجوانی شروع کردم به نوشتن و کمکم دیدم این کار بیشتر از یه سرگرمیه و واقعاً بخشی از زندگی منه. ۴. بهترین کتابی که خوندید رو بهمون معرفی میکنید؟ - کتابهای زیادی خوندم که هر کدوم یه جور روی من تاثیر گذاشتن، ولی اگر بخوام یکی رو نام ببرم،انسان در جستجوی معنا، اثر ویکتور فرانکل خیلی عمیق و تاثیرگذاره و درباره معنا پیدا کردن زندگی وسط سختیهاست. از اون کتابهایی بود که بعد از خوندنش مدتها ذهنم درگیرش موند. ۵. بزرگترین چالش شما بهعنوان یک نویسنده در حال حاضر چیه؟ ـ بزرگترین چالشی که الان دارم اینه که بین زندگی روزمره و نوشتن تعادل برقرار کنم، نوشتن تمرکز و زمان میخواد وگاهی برای من سخت میشه این تعادل رو بین نوشتن و خانواده رعایت کنم .... ۶. هدف نهاییتون در مسیر نوشتن کجاست؟ ـ هدفم اینه مخاطب بتونه داستان هامو لمس کنه و براش واقعی و قابل درک باشه... ۷. ایدههای آثار زیباتون رو از کجا پیدا میکنید؟ ـ ایدهها معمولاً از دل زندگی روزمره من میان. گاهی یه جمله ساده همسرم، یه اتفاق کوچیک یا حتی یه حس گذرا میتونه جرقه یه داستان توی ذهنم بشه و یا حتی بعضی خاطرات از اطرافیانم....یا همزبونی با دخترکوچولوم ۸. از چه چه چیزهایی الهام میگیرید؟ - بیشتر از محیط اطرافم الهام میگیرم..از حسی که از اطرافیانم میگیرم ،حالا ممکنه خوشی باشه ،غم باشه ۹. به عشق اعتقاد دارید؟ - شدیدا اعتقاد دارم و درگیرشم ،و فکر میکنم لا به لای تمام کارهام عشق یه نقش پررنگ داره ۱۰. دقیقا چی رو درباره قلم و نوشتههاتون دوست دارید؟ - وقتی مینویسم خودم هستم ،خود واقعیم ...من و قلم و یه داستان که من بهش مسیر میدم ،روح و جون میدم ۱۱. خانواده و اطرافیان در مسیر نوشتن شما چه نقشی داشتن؟ - خانواده و اطرافیانم به شکلهای مختلف توی این مسیر کنارم بودن. گاهی با تشویق، گاهی با خوندن نوشتههام و حتی گاهی فقط با این که اجازه دادن توی سکوت خودم بنویسم. ۱۲. اولین کسی که اثرتون رو خوند چه کسی بود و چه بازخوردی نشون داد؟ - اولین رمانم ابد من بود که هر پارتی که مینوشتم شب ها همسرم بعد از سرکار که میومد خونه میخوند و هرشب تشویقم میکرد و ناامید میشدم میگفت بخاطر من بنویس خیلی دوست دارم تا انتهای داستان و بدونم و واقعا هم برام این مخاطب تک نفره انگیزه بود.... ۱۳. توصیهتون برای نویسندگان تازهکار و پرذوقی که این مصاحبه رو میخونن چیه؟ - به نویسندههای تازهکار میگم زیاد بخونن و از نوشتن نترسن. هیچکس از اول کامل نمینویسه. مهم اینه که ادامه بدن و کمکم سبک خودشون رو پیدا کنن. ۱۴. انجمن نودهشتیا چه تاثیری در مسیر نوشتن شما داشت؟ - انجمن نودهشتیا برای من یه تجربه مهم بود. جایی که تونستم نوشتههام رو با مخاطب به اشتراک بذارم و همین باعث شد انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر پیدا کنم. ۱۵. چه کاری در نویسندگی، براتون نامعقوله و تحملش نمیکنید؟ - اینکه نوشته روح و جون نداشته باشه و صرفا برای نوشتن و رفع مسئولیت دست به قلم بشم ۱۶. در مقابل نقدهای تند چه واکنش و احساسی دارین؟ - نقد به بهتر شدن قلم نویسنده خیلی کمک میکنه،سعی میکنم بیشتر گوش کنم و عملی کنم تو نوشته هام ۱۷. به خودتون افتخار میکنید؟ - بله... صددرصد ،چون هرقدم که برای نوشتن برداشتم از روی ذوق و علاقم بوده. @المیرانجاتی دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده