فاطمه آرمده 70 ارسال شده در 10 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد نام رمان: منکوب [ به معنای سختی کشیده ] نام نویسنده: فاطمه آرمده|دیوان ژانر: غمگین، عاشقانه خلاصه: آنا توسط دشمن دیرینهش مورد تهدید قرار میگیره اما نه از مقابل بلکه بهادر قصد دارد اینبار از پشت خنجر بزنه، در موقعیت و شرایطی آنا رو از پا در بیاره که آنا اصلا متوجه مرگ تدریجیش نشه! اینبار نقشه چگونه پیش میرود؟! آنا پی به خطر میبرد یا در دل این نفرت دنیایش را پر پر شده میابد؟! شاید شخص دیگری تغییر سپاه دهد و همه چیز را باب میل خود بچرخاند! شخصی که بی دلیل وسیله و واسطه انتقام بهادر از آنا شد. آن شخص کیست؟ مقدمه: همان روزی که فهمیدم عشق چقدر میتواند بد باشد، هم قلبم را به سمت و سویی دیگر کشاندم و هم چشمانم را، همان زمان که تو را کنار دیگری دیدم. اما بازگشتی و من باز نگاه دوختم، باز دل دادم باز! من که کاری به کسی نداشتم، من که بدیای در حقش نکرده بودم. من که نداریم؛ این دفعه«او» را بگویم! او چرا چنین کرد؟ ارزشش را داشت؟ کسی که میتوانست صمیمیترینش را چون زباله برای غریبهای دور بیندازد، ارزشش را داشت؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی خانوم سین 613 ارسال شده در 10 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد 5 ساعت قبل، فاطمه آرمده گفته است: نام رمان: منکوب [ به معنای سختی کشیده ] نام نویسنده: فاطمه آرمده|دیوان ژانر: غمگین، عاشقانه خلاصه: آنا توسط دشمن دیرینهش مورد تهدید قرار میگیره اما نه از مقابل بلکه بهادر قصد دارد اینبار از پشت خنجر بزنه، در موقعیت و شرایطی آنا رو از پا در بیاره که آنا اصلا متوجه مرگ تدریجیش نشه! اینبار نقشه چگونه پیش میرود؟! آنا پی به خطر میبرد یا در دل این نفرت دنیایش را پر پر شده میابد؟! شاید شخص دیگری تغییر سپاه دهد و همه چیز را باب میل خود بچرخاند! شخصی که بی دلیل وسیله و واسطه انتقام بهادر از آنا شد. آن شخص کیست؟ مقدمه: همان روزی که فهمیدم عشق چقدر میتواند بد باشد، هم قلبم را به سمت و سویی دیگر کشاندم و هم چشمانم را، همان زمان که تو را کنار دیگری دیدم. اما بازگشتی و من باز نگاه دوختم، باز دل دادم باز! من که کاری به کسی نداشتم، من که بدیای در حقش نکرده بودم. من که نداریم؛ این دفعه«او» را بگویم! او چرا چنین کرد؟ ارزشش را داشت؟ کسی که میتوانست صمیمیترینش را چون زباله برای غریبهای دور بیندازد، ارزشش را داشت؟ داخل گروه نظارت اد شدید 🌸 آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده