s.a 1,116 ارسال شده در 29 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور ب پایان آمد این رویا ، جهانم در غمت باقیست ...:)🥂 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 1 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر یا چشم بپوش از من و از خویش برانم یا تَنگ در آغوش بگیرم که بمیرم ... ❤️🩹 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 2 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر کنم هرشب دعایی کز دلم بیرون رود مهرش ولی آهسته میگویم؛الهی بی اثر باشد ... 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر تو تنها نموندی که حال دل بیقرارو بفهمی عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی تو از دست ندادی بفهمی چیه ترس از دست دادن جایه من نبودی بدونی چیه فرق بین تو و من _ سیاوش قمیشی 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر جان من بودی و حالا جان فدایش میکنی جان من راست بگو ، جانم صدایش میکنی؟ 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر دل ز تَن بُردی و دَر جانی هَنوز دَرد ها دادی و دَرمانی هَنوز... 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر به خداحافظی تلخ تو سوگند، نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ممنوع، ولی لب هایم هرچه از طعم لب سرخ تو دلکند، نشد با چراغی همهجا گشتم و گشتم در شهر هیچکس ... هیچکس اینجا به تو مانند نشد هرکسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این سینه 'خداوند' نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد! _ فاضل نظری 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر خواب نمیبَرد مرا یار نمیخَرد مرا مرگ نمیدَرد مرا آه، چه بی بها شدم...... 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 5 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر مِثلِ قاتل که سَرِ صحنهیِ جُرمَش بِرَوَد؛ کاش میآمد و میدید، چه با ما کرده... 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 5 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر گرچه او هرگز نمیگیرد ز حال ما خبر.... درد او هر شب خبر گیرد ز سر تا پای ما ...🥀 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 5 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر درخیالمآمدیمحکمبغلکردمتورا بیوفااینآمدندرعالمرویاچرا؟ 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 6 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر دیگر آن "حالا چرا " معنی ندارد شهریار هر زمان برگردد او ، جان را فدایش میکنم 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 6 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر (ویرایش شده) چهها با جان خود دور از رُخ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم طیببم میگفت درمانی ندارد درد مهجوری غلط میگفت، خود را کشتم و درمان خود کردم ویرایش شده 7 مهر توسط s.a 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 6 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر می تَوان در سِنِ کَم مانند یک انسان پیر؛ قامَتی خَم، دستِ لَرزان، دَردِ بسیاری کشید... 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 7 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر همه آرام گرفتند و شب از نیمه گذشت، آنچه در خواب نرفت،چشم من و یاد تو بود. 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 8 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر داستان غم هجران تو گفتم با شمع انقدر سوخت که از گفته پشیمانم کرد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 8 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر ناله را هرچند می خواهم که پنهانی کشم سینه می گوید که من تنگ آمدم، فریاد کن 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 8 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر هر شبي گويم که فردا ترک اين سودا کنم باز چون فردا شود امروز را فردا کنم 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 9 مهر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر و چه بیذوق جهانی که مرا با تو ندید ...🕊 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در پنجشنبه در 20:21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:21 (ویرایش شده) گیرم که به هر حال مرا برده ای از یاد گیرم که زمان خاطره هارا به فنا داد گیرم نه تو گفتی نه تو بودی نه شنیدی آن عاشق دیوانه که صد نامه فرستاد با آن همه دلبستگیو عشق چه کردی؟ یکبار دلت یاد منه خسته نیوفتاد یعنی به همین راحتی از عشق گذشتی؟ یکبار دلت تنگ نشد خانه ات اباد؟ این بود جواب من دلخسته عاشق شیرین رقیبان شده ای از لج فرهاد؟ باشد گله ای نیست خدا پشتو پناهت احوال خودت خوب دمت گرم دلت شاد 🕊 1405/04/20 ویرایش شده پنجشنبه در 20:23 توسط s.a 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در یکشنبه در 01:19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 01:19 خواستم از رنجش دوری بگویم ، یادم آمد عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد ... 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در یکشنبه در 21:48 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:48 به عشق میسپارمت ؛ به ویرانگر ترین نفرینِ انسان 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در دیروز در 17:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:53 نزدیک رقیبانی و میبوسمت از دور دور است که یادی کنی از عاشق مهجور 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری