s.a 1,116 ارسال شده در 25 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد کعبه ام هستی و میگردم به دورت تا ابد گرچه آیین طواف از دور هشتم باطل است 1 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 25 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد بی خبر از هم دگر آسوده خوابیدن چه سود بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود زنده را باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود گر نپرسی حال من تا زندهام گریه و زاری و نالیدن پس از مرگم چه سود 1 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد آنچه کردی تو به من ، هیچ ستمکار نکرد... 3 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد پرسید: از عشق چه به دست آوردی؟ گفتم: حالا تمام شعرهای غمگین جهان را میفهمم... 3 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 1 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش ! 1 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 1 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور گفته بودم که تورا دوست ندارم دیگر درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد 2 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 1 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور (ویرایش شده) گیسوانت زیر باران، عطــر گندمزار... فکــرش را بکن! با تو آدم مست باشد، تا سحر بیدار... فکرش را بکن! در تراس خانه رویارو شوی با عشق بعـد از سالها بوسه و گریه، شکوه لحظهی دیدار... فکرش را بکن! سایهها در هم گــره، نور ملایـــم، استکانِ مشترک خنده خنده پر شود خالی شود هربار... فکرش را بکن! ابـــر باشم تا کـــه ماه نقـــرهای را در تنــم پنهــان کنم دوست دارد دورِ هر گنجی بچرخد مار... فکرش را بکن! خانهی خشتی، قدیمی، قل قل قلیان، گرامافون، قمر تکیـه بر پشتــی زده یار و صدای تار... فکرش را بکن! از سمــاور دستهایت چای و از ایوان لبانت قند را... بعد هم سیگار و هی سیگار و هی سیگار... فکرش را بکن! اضطراب زنگ، رفتم وا کنم در را، کـــه پرتم میکنند سایهها در تونلی باریک و سرد و تار... فکرش را بکن! ناگهان دیوانهخانه وَ پرستاری که شکل تو نبود قرصها گفتند: دست از خاطرش بردار! فکرش را نکن! ویرایش شده 1 شهریور توسط s.a 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 1 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور گفته بودم چوبیایی غم دل با تو بگویم چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی 3 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 2 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور ناز کنی، نظر کنی، قهر کنی، ستم کنی، گر که جفا، گر که وفا، از تو حذر نمیکنم! 2 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 3 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور Happy birthday, my moon 14 / 3 / 1405 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 16 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور (ویرایش شده) خلایق در تو حیرانند و جای حیرتست الحق ک مه را بر زمین بینند و مه بر آسمان باشد... ویرایش شده 16 شهریور توسط s.a 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 16 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور (ویرایش شده) تا توانی ب خرابی من ای عشق بکوش من نه آنم ک از این پس دگر آباد شوم... ! ویرایش شده 16 شهریور توسط s.a 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 17 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور (ویرایش شده) یه ضرب المثل آفریقایی میگه : _ امیدوارم وقتی مرگ به سراغت میاد زنده پیدات کنه . ویرایش شده 17 شهریور توسط s.a 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 17 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور من پریشان تر از آنم ک تو میپنداری شده آیا ته یک شعر ترک برداری؟ 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 19 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور پنهان اگر چه داری، جز من هزار مونس؛ من جز تو کَس ندارم، پنهان و آشکارا…! 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 19 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور بی جهت در پیِ توجیه گناهش هستید یوسف این بار خودش میلِ زلیخا دارد.. 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 20 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد؛ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد... 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 22 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور مـنم کــ جور و جــفا دیدم و وفـــــــا کردم... تــویی که مهــر و وفـا دیدی و جفـا کردیــــــــ... 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 22 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور خــود خـزانـیـم و دم از شــوق ِ بـهاران می زنیم 🌱🤍 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 22 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور چشمهایت قهوهای، لحن ِصدایت دلنشین من شدم صادقترین، عاشقترین ِشاعرین... علت ِبیخوابیام اصلا نمیدانم که چیست... قهوههای ِسهی ِصبح؟! نه، آن دو چشم ِقهوهایست. 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 23 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور گیرم که هزاران غزل از هجر نوشتیم؛ جرئت که نداریم به دلدار بگوییم! 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 24 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور بوسه از لعل لبت را به رقیبم دادی ؟ مرض قند بگیرد که دلم را خون کرد... 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 25 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور گرچه این شهر شلوغ است ولی باور کن؛ آنچنان جای تو خالیست صدا میپیچد ... 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 26 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور دیدمش؛گفتم منم؛نشناخت او...❤️🩹 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 29 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور شمع را باید از این خانه به در بردن و کشتن تا به همسایه نگوید که تو در خانهٔ مایی ... 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری