Kim Seoda 386 ارسال شده در 17 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد (ویرایش شده) نام رمان: لاوشات نویسنده: 𝐒𝐞𝐨𝐝𝐚 𝐌𝐨𝐡𝐞𝐛𝐛𝐲 | کاربر انجمن نودهشتیا ژانر: عاشقانه، اجتماعی، طنز خلاصه: آنیل، دختری که گذشتهی بدی داشت اما به سختی از اون گذر کرد، نقابِ خوشحالی به چهرهش زد و گیمر و یوتیوبری معروف شد؛ طوری که با گیمپلی بینقصش شناخته میشد. روزها رفتن و گذر کردن تا اینکه آنیلی که به عشق و عاشقی اعتقاد نداشت و اون رو مورد تمسخر قرار میداد، از یه پسر لاوشات خورد. اما در همون حوالی، گذشتهای که آنیل سعی میکرد اون رو نادیده بگیره، با حوادث آیندهش آمیخته شدن و نقابش رو شکستن. مقدمه: کمپ، تارگت، شلیک! به همین راحتی از اسنایپرِ عشق، لاوشات میخوری. .𝑺𝒆𝒐𝒅𝒂. تشکر ویژهای از: @Yammakh بابت تموم زحمتهایی که برای بهبود رمانمون داشتن:)) ویرایش شده 24 تیر توسط Seoda mohebby 2 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,711 ارسال شده در 18 خرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد 🌸درود خدمت شما نویسندهی عزیز🌸 از اینکه انجمن ما را برای انتشار اثر خود انتخاب کردهاید نهایت تشکر را داریم. لطفا قبل از شروع پارت گذاری، ابتدا قوانین تایپ رمان را مطالعه فرمایید. قوانین تایپ اثر در انجمن نودهشتیا برای اثر خود ابتدا درخواست ناظر بدهید تا همراه شما باشد. آموزش درخواست ناظر هنگامی که اثر شما به 30 پارت رسید، در راستای بهبود قلم، میتوانید درخواست نقد حرفه ای بدهید. درخواست نقد اثر با نوشتن 25 پارت از رمان خود، می توانید درخواست طراحی جلد بدهید. درخواست کاور رمان بعد از انجام نقد توسط منتقدین حرفهای و ویرایش نکاتِ گفتهشده، می توانید برای انتقال اثر به تالار برتر درخواست نمایید: درخواست انتقال به تالار برتر همچنین پس از اتمام اثر، لطفا در این تاپیک اعلام فرمایید. اعلام پایان با تشکر : کادر مدیریت نودهشتیا دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 19 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 19 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 20 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 26 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 27 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 27 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 27 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 27 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد (ویرایش شده) @هانیه پروین اسپم ویرایش شده 29 خرداد توسط Yammakh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 29 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 29 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 29 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 31 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 31 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 31 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 1 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 1 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر (ویرایش شده) درحال ویرایش 🐾🫠🩶 لاوشات برمیگرده، قوی و پرقدرت. منتظر باشید🥹🤍 ویرایش شده 6 مرداد توسط Seoda mohebby 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر (ویرایش شده) #Part 21 نودل رو توی آبجوش انداختم و سس تند و موادش رو داخلش خالی کردم؛ حس تندی اون لحظه به معده درد بعدش میارزید! تخممرغ رو درسته توش خالی کردم و قارچ ورقه شده و هویج خلالی رو هم بهش افزودم. بعد از چند دقیقه حسابی بوش در اومده بود. نودل رو کامل توی کاسه خالی کردم و روی میز تلویزیون گذاشتم. دوباره به سوی آشپزخونه رفتم، سه تا پنیر ورقهای گودا رو برداشتم. از بین نوشابههای قوطی یکیش رو انتخاب کردم. سپس به سمت حال برگشتم و روی مبل لم دادم که چشمم به گوشیم خورد؛ پیامکی از طرف ساواش! پنیر گوداها رو روی نودل ها انداختم و منتظر موندم تا کمی خنک بشه. در همون حین فضولیم گل کرد؛ یعنی ساواش چی نوشته بود؟ گوشیم رو روشن کردم که دیدم ساواش بیست و هفت تا پیام داده. بازشون کردم. یکییکی پیامها رو خوندم. - دختر کجا رفتی یهو؟ برگرد ببینم چیکار کردی! - بچه چرا جواب نمیدی؟ - آنی! با توعمها! - آقا عذرخواهی من رو میخوای؟ من عذر خواهم! حالا بیا جواب بده! - چرا گوشیت رو جواب نمیدی؟ - دیگه داری نگرانم میکنی! - ده بچه لابد یه کاری دارم که زنگ میزنم دیگه! - یعنی من اگه پیش تو دیگه خندیدم، پوکر میشینم. - بیجنبه! - آخه من که میدونم تو نمیتونی صبر کنی تعریف کنی! - حالا اگه تو یه بار زنگ میزدی من جواب نمیدادم کلم رو میکندی. - باشه دختر به هم میرسیم! بالاخره که بهم زنگ میزنی، مسیج میدی! - زندهای؟ - داری میترسونیم! - چقدر خودت رو نگه داشتی حرف نزنی؟ - باشه اصلا حرف نزن! - آنی یه نشونهی حیات بده از خودت! - اصلا فحش بده بهم فقط جواب بده! ویرایش شده 4 تیر توسط Yammakh 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 8 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر #Part 22 پیامها همینطور ادامه داشت. تا اون باشه وقتی دارم از بدبختیهام براش میگم قهقه نزنه! تلویزیون رو روشن کردم و یه فیلم گذاشتم که ببینم ولی لعنتی همش فکرم درگیر ساواش بود! یعنی الان نگران من بود؟ نه بابا! امکان نداره... صدایی توی ذهنم گفت: - اگه ساواش با تموم خوبیهاش... تورو به چشم دوست نگاه نکنه چی؟ صدا رو پس زدم و خودم جواب خودم رو دادم: - من تا حالا از نزدیک ندیدمش، اونم همینطور! یکم از نوشابه رو خوردم و لب زدم: - چطوری میتونه عاشق من بشه؟ من حتی از خودمم متنفرم! نگاهی به اوپن، که روش قرصهای ضد افسردگی بود، کردم و با تنفر ادامه دادم: - اگه اون قرصها نبود خودم رو کشته بودم، پس خفه شو! من حالم از خودم به هم میخوره، اونوقت تو فکر میکنی کس دیگه ای میتونه من رو دوست داشته باشه! صدا جوابم رو داد و گفت: - کی تو رو نگه داشت؟ کی بهت امید داد؟ کی از اول با تو بود؟ جواب همهی این حرفها یه کلمه بود: - ساواش! چشمهام رو محکم و با نفرت بیشتری از خودم بستم و دوباره باز کردم؛ انگار که خود درگیری داشته باشم جیغ کشیدم: - خفه شو، خفه شو، خفه شو! نمیتونم به ساواش به چشم چیز دیگه ای غیر از داداشی و دوست نگاه کنم؛ پس دهنت رو ببند! به رامیون روی میز نگاه کردم، باید یکمش رو میخوردم، اگه ساواش میفهمید باز... ساواش؟... تو بخاطر ساواش داری زندگی میکنی؟ آره... بخاطر ساواش دارم زندگی میکنم!... اگه ساواش نبود چندین بار قبلتر خودکشی کرده بودم. باید ازش تشکرم بکنم!... بابت وجودش... 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری