زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 28 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین (ویرایش شده) سلام وقت بخیر رمانم تموم شده. درخواست رصد و ویراستاریش رو دارم. https://forum.98ia.net/topic/3813-رمان-عقد-آسمانی-زهره-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ ویرایش شده 28 فروردین توسط zri 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 1 اردیبهشت مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت در 1/28/2026 در 3:20 PM، zri گفته است: سلام وقت بخیر رمانم تموم شده. درخواست رصد و ویراستاریش رو دارم. https://forum.98ia.net/topic/3813-رمان-عقد-آسمانی-زهره-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ سلام عزیزم بابت تموم کردن رمانتون بهتون تبریک میگم. غلط املایی ندارین و از علائم در سطح نسبتا خوبی استفاده کردین. تنها مشکلی که وجود داره، تکرار حروف هست مثل: ـ سوگند: اییی! دزد! آقاجونننن! مامانننن! دزدددد… این موارد رو اصلاح کنید و بعد از اصلاح، تو همین تاپیک اطلاع بدین دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 1 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت 7 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است: سلام عزیزم بابت تموم کردن رمانتون بهتون تبریک میگم. غلط املایی ندارین و از علائم در سطح نسبتا خوبی استفاده کردین. تنها مشکلی که وجود داره، تکرار حروف هست مثل: ـ سوگند: اییی! دزد! آقاجونننن! مامانننن! دزدددد… این موارد رو اصلاح کنید و بعد از اصلاح، تو همین تاپیک اطلاع بدین ممنونم مرسی💗 بله حتما بارم ممنون. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت (ویرایش شده) سلام وقت بخیر. اشکالاتی که گفتید رو تو رمانم اصلاح کردم. ویرایش شده 2 اردیبهشت توسط zri 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 3 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت 23 ساعت قبل، zri گفته است: سلام وقت بخیر. اشکالاتی که گفتید رو تو رمانم اصلاح کردم. سلام عزیزم خداقوت عکس جلد رمانتون رو میشه بفرستید لطفا شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 3 اردیبهشت مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، shirin_s گفته است: سلام عزیزم خداقوت عکس جلد رمانتون رو میشه بفرستید لطفا دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 3 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت 42 دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: سپاس فراوان شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده