نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 10 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد (ویرایش شده) #دویست و نود و پنجمین متن نیمهشب این قضیه که میگن دوستاتونو در جریان جزئیات رابطهتون نذارید کاملاً واقعیه، هر چی کمتر بدونن خیالتون راحتتره چون کسی قرار نیست حسودی کنه و هی راجب همه چی نظر بده و شما رو نسبت به طرف مقابل بد دل کنه، اونا نمیدونن که حرفاشون مستقیم روی رابطه ی شما تأثیر میذاره، شایدم میدونن و براشون مهم نیست. 10:10 بیستم اردیبهشت ویرایش شده 10 مرداد توسط QAZAL 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 10 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد #دویست و نود و ششمین متن نیمهشب چقدر سعید شهروز این قسمت شعرشو قشنگ خونده: بخواب گل شکستنی، که دنیا دیدن نداره؛ گلای خشک کاغذی که دیگه چیدن نداره؛ بخواب که دیگه تو دنیای ما، چراغی روشن نمیشه، با دست سرد آدما.... 14:14 بیستم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 10 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد #دویست و نود و هفتمین متن نیمهشب زندگی برات آسون نیست اگه یه ذهن بیش از حد درگیر و یه قلب بیش از حد احساسی داری! 22:22 بیستم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 11 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد #دویست و نود و هشتمین متن نیمهشب من اصولا آدم موندنی هستم... اجازه میدم آدما تا جایی که میارزن؛ ناامیدم کنند، اشتباه کنن و من ببخشمشون! که اگه رفتم دیگه هیچوقت برنگردم 10:10 بیست و یکم اردیبهشت 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 11 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد #دویست و نود و نهمین متن نیمهشب امروز دوستم مهسا بهم گفت: طبیعیه که همه چی داره فرو میریزه و از نظرت همه چی بدتر شده... هزینه زندگی جدیدت، از دست دادن زندگیه قبلیته... و اون لحظه خیلی چیزا برام معنا پیدا کرد. 20:20 بیست و یکم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 11 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد #سیصدمین متن نیمهشب ولی این گلای کاغذی بنفش و قرمز تو اردیبهشت ماه، عجیب به آدم حس خوب و زندگی میده... یادم باشه اگه در آینده خونه حیاط دار گرفتم اینو تو حیاط خونهام بکارم... 21:21 بیست و یکم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 12 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد #سیصد و یکمین متن نیمهشب کاش من فاز این پسرا رو بفهمم یهو ادمو خیلی میخواید همه کاری میکنید کانکت بشید با طرف، بعد یهو دیگه نمیخواید٫قشنگ تو اوج آدمو رها میکنید 11:11 بیست و دوم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 12 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد #سیصد و دومین متن نیمهشب ما نویسندهها شاید اسممون تو هیچ کتابی نباشه! ولی یه دفتر داریم که تموم دنیامونه و خودمون رو لابلای نوشته هامون جا میذاریم... 19:19 بیست و دوم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 13 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد #سیصد و سومین متن نیمهشب گاهی خوابیدن در آغوشِ یک دروغ از بیدار ماندن در حقیقتِ تنهایی راحتتر است... 10:10 بیست و سوم اردیبهشت 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 14 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد #سیصد و چهارمین متن نیمهشب این روزا هر وقت صبح از خواب بیدار میشم این آهنگ یاس توی ذهنم پلی میشه: من کسی نیستم با این زخمها دردم بگیره... ولی این اشکا رو کی میخواد گردن بگیره! 9:09 بیست و چهارم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 14 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد #سیصد و پنجمین متن نیمهشب شبا به رویام فکر میکنم... چون اون تنها کسیه که وقتی چشمام و میبندم، قلبمُ بغل میکنه و من آروم میشم... 2:02 بیست و چهارم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 15 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد #سیصد و ششمین متن نیمهشب دیگه برام مهم نیست که دیگران ازم چه برداشتی دارن و چطور قضاوتم میکنن! من خودم رو میشناسم و میدونم چه چیزایی رو از سر گذروندم؛ چیزایی که شما هرگز درکش نمیکنید. 11:11 بیست و پنجم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 15 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد #سیصد و هفتمین متن نیمهشب بزرگترین لطفی که در حق بچم میکنم اینه که به دنیا نمیارمش. 23:23 بیست و پنجم اردیبهشت 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 16 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد #سیصد و هشتمین متن نیمهشب تحملم براى حفظ روابطم با كسايی كه دوسشون دارم خيلى بالاست، ولى اگه ازشون بگذرم براى هميشه گذشتم. 10:10 بیست و ششم اردیبهشت 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 16 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد #سیصد و نهمین متن نیمهشب فقط یادت نره، شدی عشق کسی که از همه عاشقتره... اینو یادت نره که فقط باید با من بخندی و چشماتو روی دور و بریا هم ببندی! جایی نرو! میدونی دل ندارم دیگه تنهایی نرو... فقط با من بمون! نذار هیچ چیزی جدایی بینمون بندازه. 16:16 بیست و ششم اردیبهشت 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 16 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد #سیصد و دهمین متن نیمهشب تو رمان کارما نوشتم: اونا شبایی که بهم التماس کردی رو ندیدن اما زندگی که خدا برات ساخته رو خواهند دید 22:22 بیست و ششم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 16 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد #سیصد و یازدهمین متن نیمهشب حمید هیراد خیلی قشنگ خونده این تیکه رو: با اینکه بیرحمی یک روز میفهمی... عاشقتر از من این حوالی نیست... تاج سرم بودی، بال و پَرَم بودی.. اما دگر جایِ تو خالی نیست! 23:23 بیست و ششم اردیبهشت 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 17 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد #سیصد و دوازدهمین متن نیمه شب بعد از تموم کردن یه رابطه سمی میفهمی نداشتنِ عشق از یه ذره عشق بهتره. نداشتنِ توجه از یه ذره توجه بهتره. یه چیزهایی باید یا کامل باشه، یا هیچی. یه ذرهاش فقط شکنجه و امید الکیه. 10:10 بیست و هفتم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 17 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد #سیصد و سیزدهمین متن نیمه شب خب دیشبم برای پسرخالم رفتن خواستگاری و الان تو خانواده فقط من مجردم... دیگه همه کار و بارشون ول میکنن میچسبن به این موضوع که من چرا هنوز ازدواج نکردم:/// 16:16 بیست و هفتم اردیبهشت 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 17 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد #سیصد و چهاردهمین متن نیمهشب زیبایِ من تمامِ راههای رسیدن را به تو خراب کردم... حق با تو بود از اول اشتباهی انتخاب کردم! بیچاره من که رویِ تو حساب کردم. 22:22 بیست و هفتم اردیبهشت 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 18 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد #سیصد و پانزدهمین متن نیمهشب بنظرم اصلا نباید از رفتار آدما ناراحت شد! چون که دست بالای دست بسیاره:) 10:10 بیست و هشتم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 18 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد (ویرایش شده) #سیصد و شانزدهمین متن نیمهشب آقای یگانه شما درست میگفتین: سرگرمیه تو ... شده بازی با این دل غمگین و خسته ام یادت نمیاد، اون همه قول و قرارایی که با تو بستم! با این همه ظلم، تو ببین باز چجوری پایِ این همه قول و قرارا من نشستم... 19:19 بیست و هشتم اردیبهشت ویرایش شده 20 مرداد توسط QAZAL 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 19 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد #سیصد و هفدهمین متن نیمهشب اون بچهای که هر جمعه خوش و خرم گاتینگا و پاتینگا میدید فکرش هم نمیکرد تو این سن کمرش از این تجربهی زیستی، دولا بشه. 11:11 بیست و هشتم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 19 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد #سیصد و هجدهمین متن نیمهشب چطور میشه به بعضیا میگی منو تاچ نکن من خط قرمز دارم و اینا برام ردفلگه؛ نفهمن؟؟ آدمیزاد به چه درجهایی رسیده که اینارو نمیفهمه؟؟! 00:00 بیست و هشتم اردیبهشت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 20 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد #سیصد نوزدهمین متن نیمهشب یادش بخیر یه زمان اینستا رفتن اینقدر ارزون بود که هرکی جدید فالو میکرد یه دور کامل خودمو استاک میکردم هر شب قبل خواب، هایلایتامو از دید فالوورام نگاه میکردم. 11:11 سیام اردیبهشت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری