QAZAL ارسال شده در 31 فروردین ارسال شده در 31 فروردین (ویرایش شده) سلام درخواست کاور برای رمانم را دارم🙏 ویرایش شده 31 فروردین توسط هانیه پروین 1
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 31 فروردین مدیر ارشد ارسال شده در 31 فروردین 6 ساعت قبل، QAZAL گفته است: سلام درخواست کاور برای رمانم را دارم🙏 سلام نازنین عکسهای پیشنهادیتونو ارسال کنید. اگه هم عکس ندارید، بگید چطور عکسی مدنظرتونه تا من براتون بگردم. 1
ماسو ارسال شده در 2 اردیبهشت ارسال شده در 2 اردیبهشت سلام نویسنده جانم عکسی تو تاپیک نذاشتین چرا؟ من یه جلد زدم براتون ببینید مورد پسند هست اگه نیس عکس بدین دوباره من بزنم فقط اون عکسی که تلگرام دادین اولا که پیش زمینش سیاهه به ژانر و کلا موضوع رمانتون نمیخوره دوما کیفیتش پایینه 💙
ماسو ارسال شده در 2 اردیبهشت ارسال شده در 2 اردیبهشت جانم پسندتون نشد عکس بفرستین اینجا نمیتونین بگین ایدی تلگرام بدم بفرستین برام دوباره بزنم براتون قشنگم😘 1
QAZAL ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 2 اردیبهشت سلام عزیزم والا هانیه جان برام فرستاد من انتخاب کردم قرار بود بزارن 1
QAZAL ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 2 اردیبهشت مثل اینکه اون عکس بی کیفیته همینو بیزحمت بزارین🙏♥️ 1
ماسو ارسال شده در 2 اردیبهشت ارسال شده در 2 اردیبهشت 15 دقیقه قبل، QAZAL گفته است: مثل اینکه اون عکس بی کیفیته همینو بیزحمت بزارین🙏♥️ پسندته گلم؟ اگه دوس نداری عکس بفرس برام عوض کنم 1
QAZAL ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده ارسال شده در 2 اردیبهشت بله خوبه. عکسهایی که من فرستادم بی کیفیته نمیشه گذاشت. 2
ارسالهای توصیه شده