Marde_Tanha 36 ارسال شده در 12 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2025 (ویرایش شده) بسمه تعالی موضوع از عنوان مشخصه؛ اسپم نفرستید. تشکر ---------------- خود شروع میکنم این روزا گوزن و سر نمیبُرَن میشکنن شاخشو میفرستن تو باغ این روزا طاق و نمیریزن و سرش سر گلهشون و میکوبند به طاق ویرایش شده 13 شهریور، 2025 توسط Marde_Tanha 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 12 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2025 7 ساعت قبل، Marde_Tanha گفته است: بسمه تعالی موضوع از عنوان مشخصه؛ اسپم نفرستید. تشکر ---------------- خود شروع میکنم این روزا گوزن و سر نمیبُرَن میشکنن شاخشو میفرستن تو باغ این روزا طاق و نمیریزن و سرش سر گلهشون و میکوبند به طلاق قاصدک! شعر مرا از بر کن / برو آن گوشه ی باغ سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن / یک نفر یاد " تو " را دمی از دل نبرد... 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Najm 195 ارسال شده در 6 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۴/۳/۲۳ در 02:11، Shahrokh گفته است: قاصدک! شعر مرا از بر کن / برو آن گوشه ی باغ سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن / یک نفر یاد " تو " را دمی از دل نبرد... در خانهٔ دل عشق تو مجمع دارد و از دادن جان کار تو مقطع دارد ویرایش شده 6 مرداد توسط Najm 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Najm 195 ارسال شده در 6 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد (ویرایش شده) دلی کـــز معرفت نــور و صفا دید به هر چیزی که دید اول خدا دید ویرایش شده 6 مرداد توسط Najm 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,377 ارسال شده در 7 مرداد نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد 40 دقیقه قبل، Najm گفته است: دلی کـــز معرفت نــور و صفا دید به هر چیزی که دید اول خدا دید دیدی می گفتم یک روز میری دیدی دوستم نداری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده