مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 26 فروردین مدیر ارشد ارسال شده در 26 فروردین لینک رمان: ویراستاری: تقسیم بشه لطفا و تو همین تاپیک تاریخ پایان زده بشه عزیزم @Paradise 2 نقل قول
مدیر اجرایی Paradise ارسال شده در 26 فروردین مدیر اجرایی ارسال شده در 26 فروردین (ویرایش شده) ۴ ساعت قبل، زری گل گفته است: لینک رمان: ویراستاری: تقسیم بشه لطفا و تو همین تاپیک تاریخ پایان زده بشه عزیزم @Paradise صفحه اول رو خودم ویرایش میکنم صفحه دوم @Kahkeshan صفحه سوم @زری گل حداکثر ۱۲ بهمن لطفا تموم بشه ویرایش شده 26 فروردین توسط Paradise 2 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 27 فروردین سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 27 فروردین صفحه سوم ویرایش شد✔️ عزیزم شماهم وقتی تموم کردی اعلام کن🤍 @Kahkeshan نقل قول
Kahkeshan ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 8 ساعت قبل، زری گل گفته است: صفحه سوم ویرایش شد✔️ عزیزم شماهم وقتی تموم کردی اعلام کن🤍 @Kahkeshan بانو من دسترسی ویرایش ندارم به نسترن بانو گفتم ولی تا الان که درست نشده. نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 28 فروردین سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 28 فروردین 2 ساعت قبل، Kahkeshan گفته است: بانو من دسترسی ویرایش ندارم به نسترن بانو گفتم ولی تا الان که درست نشده. پیگیری میکنم عزیزم 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 28 فروردین سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 28 فروردین دسترسیتون فعال شد @Kahkeshan 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 1 اردیبهشت سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 1 اردیبهشت یه گزارش از کار رمان داستان جزیره میدید عزیزم @Paradise @Kahkeshan 1 نقل قول
Kahkeshan ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت (ویرایش شده) 5 دقیقه قبل، زری گل گفته است: یه گزارش از کار رمان داستان جزیره میدید عزیزم @Paradise @Kahkeshan ویرایش شده 1 اردیبهشت توسط Kahkeshan نقل قول
Kahkeshan ارسال شده در 1 اردیبهشت ارسال شده در 1 اردیبهشت خسته نباشید بانو🫀 صفحه دوم ویرایش شد✔️ 2 1 نقل قول
مدیر اجرایی Paradise ارسال شده در 2 اردیبهشت مدیر اجرایی ارسال شده در 2 اردیبهشت 18 ساعت قبل، Kahkeshan گفته است: خسته نباشید بانو🫀 صفحه دوم ویرایش شد✔️ خسته نباشید عزیزم 1 نقل قول
مدیر اجرایی Paradise ارسال شده در 2 اردیبهشت مدیر اجرایی ارسال شده در 2 اردیبهشت از خودمم توم شده 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 3 اردیبهشت سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 3 اردیبهشت هانی جانم قالب میزنی؟ @هانیه پروین 1 نقل قول
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در شنبه در 11:19 مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در 11:19 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ در 12:33، زری گل گفته است: هانی جانم قالب میزنی؟ @هانیه پروین جانان اگه ویرایش تمومه من فایل بزنم نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در شنبه در 17:48 سازنده مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در 17:48 6 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است: جانان اگه ویرایش تمومه من فایل بزنم بهت اطلاع میدم عزیزم 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در شنبه در 17:49 سازنده مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در 17:49 صفحه دوم مجدد ویرایش بشه گلم ایراد داره که خصوصی بهتون میگم. @Kahkeshan 1 نقل قول
ارسالهای توصیه شده