مدیر ارشد زری گل ارسال شده در شنبه در ۱۲:۵۳ مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در ۱۲:۵۳ لینک رمان: ویراستاری: تقسیم بشه لطفا و تو همین تاپیک تاریخ پایان زده بشه عزیزم @Paradise 2 نقل قول
مدیر اجرایی Paradise ارسال شده در شنبه در ۱۷:۲۷ مدیر اجرایی ارسال شده در شنبه در ۱۷:۲۷ (ویرایش شده) ۴ ساعت قبل، زری گل گفته است: لینک رمان: ویراستاری: تقسیم بشه لطفا و تو همین تاپیک تاریخ پایان زده بشه عزیزم @Paradise صفحه اول رو خودم ویرایش میکنم صفحه دوم @Kahkeshan صفحه سوم @زری گل حداکثر ۱۲ بهمن لطفا تموم بشه ویرایش شده شنبه در ۱۷:۳۰ توسط Paradise 2 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در شنبه در ۰۰:۱۵ سازنده مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در ۰۰:۱۵ صفحه سوم ویرایش شد✔️ عزیزم شماهم وقتی تموم کردی اعلام کن🤍 @Kahkeshan نقل قول
Kahkeshan ارسال شده در شنبه در ۰۸:۳۶ ارسال شده در شنبه در ۰۸:۳۶ 8 ساعت قبل، زری گل گفته است: صفحه سوم ویرایش شد✔️ عزیزم شماهم وقتی تموم کردی اعلام کن🤍 @Kahkeshan بانو من دسترسی ویرایش ندارم به نسترن بانو گفتم ولی تا الان که درست نشده. نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در شنبه در ۱۰:۵۲ سازنده مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در ۱۰:۵۲ 2 ساعت قبل، Kahkeshan گفته است: بانو من دسترسی ویرایش ندارم به نسترن بانو گفتم ولی تا الان که درست نشده. پیگیری میکنم عزیزم 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در شنبه در ۱۹:۲۰ سازنده مدیر ارشد ارسال شده در شنبه در ۱۹:۲۰ دسترسیتون فعال شد @Kahkeshan 1 نقل قول
ارسالهای توصیه شده