ماسو ارسال شده در 25 دی ارسال شده در 25 دی سلام سلام بیایین باهم یه چالش بریم دوتا ادم متفاوت رو در نظر بگیرید(مثلا قصاب و ادم کش)بعد یه مکالمه یک طرفه از صحبت این ادم ها بنویسید. دقت کنید فقط یک مکالمه باشه وبین این دو نفر مشترک باشه مثال (قصاب و ادم کش) _سلام _نه بابا خاطر جمع. باش فردا بیا تحویل بگیر _نه با چاقوی تیز میکشم زیاد درد نکشه _دستت درد نکنه ها من کارمو بلدم بابا قشنگ تیکش میکنم میزارم تو پلاستیک بیا ببر هرجا میخوای 1 نقل قول
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 26 دی مدیر ارشد ارسال شده در 26 دی ماهیتابه و تخم بلدرچین: -بخدا من فقط تخم مرغ میپزم -جهنم... چون خوشگلی بیا تو. -وای... وای قلقلکم میاد -چه نرمالویی هستی جون بابا -نه اینارو فقط به تو میگم! تخم مرغ کیلو چنده! خودتو عشق است -میدونم خیلی داغم... همه بهم میگن هات. -گریه نکن... بیا از دست اون گوریلِ شلوارپلنگی نجاتت بدم! نمیذارم بخورتت -یجور دستشو بسوزونم دیگه غلط بکنه بخواد بهت دست بزنه عشقم. -حاضری؟ -با ۳ شماره میپریم زیر کابینت... -داره میاد! داره میاد! -یک... -به حضرت قابلمه خاطرخواتم بابا الان وقت این حرفا نیست... -دو... -سفت بچسب! -سه...💢 1 نقل قول
QAZAL ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی ماهی و دریا ماهی؛ ـ سلام ای دریا بزرگ! تو چه رازهایی را در دل خود داری؟ دریا جواب داد: ـ سلام ای ماهی کوچک! راز من در عمق وجودم پنهان است. من شاهد بسیاری از چیزها بودهام که تو هرگز نمیدانی. ماهی با کنجکاوی پرسید: ـ مثل چه چیزهایی؟ دریا گفت: ـ من شاهد زندگی و مرگ موجودات در زیر آب بودهام. من میبینم که چگونه هر روز ماهیها تلاش میکنند تا در این دنیای بزرگ زنده بمانند. اما راز واقعی من در یادگیری از این تجربیات است. ماهی کمی فکر کرد و گفت: ـ چگونه میتوانم از این تجربیات یاد بگیرم؟ دریا جواب داد: ـ با دیدن و گوش دادن. هر ماهی باید با طبیعت ارتباط برقرار کند و از آن درس بگیرد. من میتوانم تو را به سفرهایی ببرم که هرگز تصورش را هم نمیکردی. 1 نقل قول
ماسو ارسال شده در 26 دی سازنده ارسال شده در 26 دی نه بچه ها اینجوری اشتباهه باید دونفر ادم متفاوت رو در نظر بگیرین که هیچ ربطی به هم نداشته باشن و مثلا که دارن با تلفن حرف میزنن و در مورد کارشونم حرف میزنن مثل مثال بالا شما اون رو یه بار از دید قصاب بخونین یه بار از دید متوجه میشین نقل قول
ارسالهای توصیه شده