رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

لطفا نظرتونو راجب مجموعه کتاب های خردم کن بگین

سبک نوشتاریشو دوس دارین؟

نویسندشو چطور خانم طاهره مافی

• لایک 4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیر کل

اینکه نویسنده این مجموعه کتاب معروف یک رگه‌ش ایرانی هست جدا باعث افتخار و اشتیاق من بود

مجموعه خردم کن مهیج بود، در کنار کلیشه‌های دوست داشتنی که داشت، خط داستانی جالبش باعث می‌شد دلت نخواد کتاب رو رها کنی.

انگار خانم طاهره مافی سلیقه قشر جوان رو بلده و چیزی نوشته که این سلیقه رو جوابگو باشه. در کنار طرفدارهای پروپاقرص این مجموعه، عده ای هم هستن که بنظرشون این مجموعه، مناسب قشر نوجوانه و بقولی، آش دهان سوزی نیست.

اما من به شخصه نه اونقدر عاشق این مجموعه هستم که بخوام به کسی توصیه‌ش کنم و نه اونقدر برام منفور نیست که بخوام جلوی کسی رو برای مطالعه‌ش بگیرم. تجربه مهیج و رمانتیکی بود برام.

ویرایش شده توسط هانیه پروین
  • لایک 4
  • تشکر 1
لینک ارسال

۳۸ دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است:

اینکه نویسنده این مجموعه کتاب معروف یک رگه‌ش ایرانی هست جدا باعث افتخار و اشتیاق من بود

مجموعه خردم کن مهیج بود، در کنار کلیشه‌های دوست داشتنی که داشت، خط داستانی جالبش باعث می‌شد دلت نخواد کتاب رو رها کنی.

انگار خانم طاهره مافی سلیقه قشر جوان رو بلده و چیزی نوشته که این سلیقه رو جوابگو باشه. در کنار طرفدارهای پروپاقرص این مجموعه، عده ای هم هستن که بنظرشون این مجموعه، مناسب قشر نوجوانه و بقولی، آش دهان سوزی نیست.

اما من به شخصه نه اونقدر عاشق این مجموعه هستم که بخوام به کسی توصیه‌ش کنم و نه اونقدر برام منفور نیست که بخوام جلوی کسی رو برای مطالعه‌ش بگیرم. تجربه مهیج و رمانتیکی بود برام.

بله در نظر بعضی ها خط خوردگی های ذهنی خانم مافی تو جلد خردم کن خیلی زیاد بوده من به شخصه تا کشفم کن خوندم تا الان و به نظرم کشفم کن تا الان خیلی بهتر بوده نسبت به بقیه جلد ها و داستان غنی تر شده بخصوص راجب وارنر که تو کشفم کن بیشتر شخصیتش نما پیدا کرد اما خب توصیفات خانم مافی خیلی زیاده و برای همونه که بعضی ها نمیتونن داستان اصلی رو از توصیفات جدا کنن و بخونن و کلمات گنگ هستن براشون

• لایک 4
لینک ارسال

• بنیان‌گذار
۱۲ ساعت قبل، Taraneh گفته است:

پول دستم اومد خریدم خوندم‌ بهتون میگم

https://98ia.net/product/خرید-کتاب-خردم-کن-اثر-طاهره-مافی-انتشار/

از سایت اصلی با تخفیف بخر

• لایک 2
  • تشکر 1
لینک ارسال

۸ ساعت قبل، nastaran گفته است:

من که همیشه pdf میخونم رایگان😁😁😁😁

• لایک 1
  • هاها 1
لینک ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...