Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی هم دل و دينم فنا شد هم سر و جانم فدا من به عشقت زنده ام ای عشق ، جانِ كلام ؛ 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی در سرت امروز بحث داغ آغوشم نبود جمعه تعطیل است یا ما را زِ خاطر بردهای ؟ :) 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی چشم تریاکی تو کم بود عینک هم زدی شیشه ای کردی مرا تا خوب معتادت شوم :) 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتم بعد از این باید فراموشش کنم دیدمش و از یاد بردم گفتههای خویش را ! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی بوسیدمش وقتِ اذان، یا رب ببخشایَم ولی؛ آمد ز مسجد حکمِ این: "حی علی خیرالعمل" 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی صحبت ازحرف حسابی مکن ای اهل حساب فهم احساس به فرمول ریاضی ستم است... 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی یار که از بوسه گذر کرد و در آغوش کشید روزه از حد ترخّـص گـذرد واجب نیست 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 5 بهمن سازنده ارسال شده در 5 بهمن چشمان تو خرمای رسیدهست نزن پلک ، نرخ رطب عالی اهواز فروریخت . 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 5 بهمن سازنده ارسال شده در 5 بهمن حس خوب زندگی یعنی تو باشی پیش من ، چادر مشکی خود را ست کنی با ریش من . 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 5 بهمن سازنده ارسال شده در 5 بهمن خال روی گونهات فلفل سیاه اصل بود ، لحظهای بوسیدمت ، عمریست میسوزد دلم . 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 5 بهمن سازنده ارسال شده در 5 بهمن آن دم که گره خورد نگاهش به نگاهم ، میشد متوقف کنم ایکاش زمان را . 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 5 بهمن سازنده ارسال شده در 5 بهمن مرا محکم بغل کن زنده خواهم شد به آسانی ، که گرمای تنت بر گردش خونم اثر دارد . 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 5 بهمن سازنده ارسال شده در 5 بهمن امروز من و این غزل و این تن تبدار ، آمادهٔ مرگیم ، بمیریم برایت ؟ 1 نقل قول
ارسالهای توصیه شده