Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 هم دل و دينم فنا شد هم سر و جانم فدا من به عشقت زنده ام ای عشق ، جانِ كلام ؛ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 در سرت امروز بحث داغ آغوشم نبود جمعه تعطیل است یا ما را زِ خاطر بردهای ؟ :) 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 چشم تریاکی تو کم بود عینک هم زدی شیشه ای کردی مرا تا خوب معتادت شوم :) 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتم بعد از این باید فراموشش کنم دیدمش و از یاد بردم گفتههای خویش را ! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 بوسیدمش وقتِ اذان، یا رب ببخشایَم ولی؛ آمد ز مسجد حکمِ این: "حی علی خیرالعمل" 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 صحبت ازحرف حسابی مکن ای اهل حساب فهم احساس به فرمول ریاضی ستم است... 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 یار که از بوسه گذر کرد و در آغوش کشید روزه از حد ترخّـص گـذرد واجب نیست 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 24 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2025 چشمان تو خرمای رسیدهست نزن پلک ، نرخ رطب عالی اهواز فروریخت . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 24 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2025 حس خوب زندگی یعنی تو باشی پیش من ، چادر مشکی خود را ست کنی با ریش من . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 24 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2025 خال روی گونهات فلفل سیاه اصل بود ، لحظهای بوسیدمت ، عمریست میسوزد دلم . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 24 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2025 آن دم که گره خورد نگاهش به نگاهم ، میشد متوقف کنم ایکاش زمان را . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 24 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2025 مرا محکم بغل کن زنده خواهم شد به آسانی ، که گرمای تنت بر گردش خونم اثر دارد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 24 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2025 امروز من و این غزل و این تن تبدار ، آمادهٔ مرگیم ، بمیریم برایت ؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری