Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 دل شکستی و کسی نیست بگوید این غم ، بومرنگ است و شبی سوی تو بر میگردد ! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 شنیدهام که درخت از درخت باخبر است و من گمان دارم که سنگ هم از سنگ و ذره ذره عالم که عاشقان هماند مگر دل تو که بیگانه است، با دلِ من! - هوشنگ ابتهاج 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 یک رساله دیده ام، با نام زیبای بغل پس عزیز قلب من، حی علی خیر العمل! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 عشق بعضی وقت ها از درد دوری بهتراست بی قرارم کرده و گفته صبوری بهتر است! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 توی قرآن خواندهام… یعقوب یادم داده است: دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است :) 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 نامه هایم چشم هایت را اذیت میکند درد دل کردن برای تو حضوری بهتر است 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 چای دم کن… خسته ام از تلخی نسکافه ها چای با عطر هل و گل های قوری بهتر است 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 من سرم بر شانهات؟ . . یا تو سرت بر شانهام؟ فکر کن خانم اگر باشم چه جوری بهتر است؟ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا که میبوسم تو را، گفتم تمنا میکنم گفتا اگر بیند کسی، گفتم که حاشا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا ز بخت بد اگر، ناگه رقیب آید ز در گفتم که با افسونگری، او را ز سر وا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا که تلخیهای می گر ناگوار افتد مرا گفتم که با نوش لبم، آن را گوارا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا چه میبینی بگو، در چشم چون آیینهام گفتم که من خود را در آن عریان تماشا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا که از بیطاقتی دل قصد یغما میکند گفتم که با یغماگران باری مدارا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا که پیوند تو را با نقد هستی میخرم گفتم که ارزانتر از این من با تو سودا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 گفتا اگر از کوی خود روزی تو را گفتم برو گفتم که صد سال دگر امروز و فردا میکنم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 من حسـودی میکنم حتی به دیوار اتاق ، تکیهگاهت میشـود وقتی کنارت نیستم! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 زندگی صحنه دل بود که من کات شدم، بس که در محضر چشم تو مجازات شدم! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 من که از شعر و غزل هیچ نمیدانستم .. تا که در فرضیه چشم تو اثبات شدم! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 من شعر نوشتم که دلش رام من خسته شود او شعر مرا برد که دل از کس دیگر ببرد ! 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 کافری یا قاتلی یا از وجودم خستهای ؟ روسری با رنگ قرمز تازه کج هم بسته ای! 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 روز اول كه به من بوسه زدي جای سلام كاش ميگفتم جوابش واجب است والامقام 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 قيمت لعل لبت كم نشود آرام جان خمس آن شهد لبت بوسه بُوَد از هركدام 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 مستحق هستم زكاتم را به آغوشی بده تا كه من دور تو گردم جای هر بيت الحرام 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 شب به شب با ياد تو سر ميكنم كنج اتاق هم در آغوش خيال تو رسد صبحم به شام 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 آخر از چشمك اين ستاره ها خسته شدم به تماشای تو سوگند كه تویی ماه تمام 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری