Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی دل شکستی و کسی نیست بگوید این غم ، بومرنگ است و شبی سوی تو بر میگردد ! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی شنیدهام که درخت از درخت باخبر است و من گمان دارم که سنگ هم از سنگ و ذره ذره عالم که عاشقان هماند مگر دل تو که بیگانه است، با دلِ من! - هوشنگ ابتهاج 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی یک رساله دیده ام، با نام زیبای بغل پس عزیز قلب من، حی علی خیر العمل! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی عشق بعضی وقت ها از درد دوری بهتراست بی قرارم کرده و گفته صبوری بهتر است! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی توی قرآن خواندهام… یعقوب یادم داده است: دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است :) 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی نامه هایم چشم هایت را اذیت میکند درد دل کردن برای تو حضوری بهتر است 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی چای دم کن… خسته ام از تلخی نسکافه ها چای با عطر هل و گل های قوری بهتر است 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی من سرم بر شانهات؟ . . یا تو سرت بر شانهام؟ فکر کن خانم اگر باشم چه جوری بهتر است؟ 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا که میبوسم تو را، گفتم تمنا میکنم گفتا اگر بیند کسی، گفتم که حاشا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا ز بخت بد اگر، ناگه رقیب آید ز در گفتم که با افسونگری، او را ز سر وا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا که تلخیهای می گر ناگوار افتد مرا گفتم که با نوش لبم، آن را گوارا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا چه میبینی بگو، در چشم چون آیینهام گفتم که من خود را در آن عریان تماشا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا که از بیطاقتی دل قصد یغما میکند گفتم که با یغماگران باری مدارا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا که پیوند تو را با نقد هستی میخرم گفتم که ارزانتر از این من با تو سودا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی گفتا اگر از کوی خود روزی تو را گفتم برو گفتم که صد سال دگر امروز و فردا میکنم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی من حسـودی میکنم حتی به دیوار اتاق ، تکیهگاهت میشـود وقتی کنارت نیستم! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی زندگی صحنه دل بود که من کات شدم، بس که در محضر چشم تو مجازات شدم! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی من که از شعر و غزل هیچ نمیدانستم .. تا که در فرضیه چشم تو اثبات شدم! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی من شعر نوشتم که دلش رام من خسته شود او شعر مرا برد که دل از کس دیگر ببرد ! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی کافری یا قاتلی یا از وجودم خستهای ؟ روسری با رنگ قرمز تازه کج هم بسته ای! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی روز اول كه به من بوسه زدي جای سلام كاش ميگفتم جوابش واجب است والامقام 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی قيمت لعل لبت كم نشود آرام جان خمس آن شهد لبت بوسه بُوَد از هركدام 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی مستحق هستم زكاتم را به آغوشی بده تا كه من دور تو گردم جای هر بيت الحرام 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی شب به شب با ياد تو سر ميكنم كنج اتاق هم در آغوش خيال تو رسد صبحم به شام 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی آخر از چشمك اين ستاره ها خسته شدم به تماشای تو سوگند كه تویی ماه تمام 2 نقل قول
ارسالهای توصیه شده