Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی دلخوش به خندههایِ منِ خیره سر نباش؛ دیوانهها به لطفِ خدا غالبا خوشند! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی تا با رقیبان دیدمت سر را به زیر انداخته ای پنجشنبه است ای یارِ من، فاتحه ات را خوانده ای؟! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی می توان از قصهی فرهاد این را بر گرفت مرد اگر عاشق شود کوهی نمیماند دگر ! 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی ما شهره به عشقیم و تو را جار کشیدیم ما بار جنون را سر بازار کشیدیم گفتند دمِ مرگ میایی، سر خود را آسیمه سرانه به سرِ دار کشیدیم کاری به جز عاشق شدن انگار نداریم هر چیز کشیدیم، از این کار کشیدیم بر دفتر نقاشیِمان موقع رَسمت والله که از گریه تو را تار کشیدیم گفتیم که با فایده در داغ بسوزیم با آتشِ دوریِ تو سیگار کشیدیم آنقدر تو را تنگ در آغوش گرفتیم بین همهٔ شهر و تو دیوار کشیدیم 3 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم ولی چشم انتظارت نیستم شب زنده داری میکنی تا صبح زاری میکنی تو بی قراری میکنی من بی قرارت نیستم پاییز تو سر می رسد قدری زمستانی و بعد گل میدهی نو میشوی من در بهارت نیستم:) 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی خستهی راهم، غریبم، میزبانم میشوی؟ جانم آشوبِ غم است، آرامِ جانم میشوی؟ 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی استراحت میدهی دلتنگیام را در صدات؟ یک دو ساعت مینشینی؟ هم زبانم میشوی؟ 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی دستهایم خالی و سرمایهام این واژه هاست چند بیتی شعرِ تازه میهمانم میشوی؟ 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی آسمانی پرستاره بی تو میخواهم چه کار؟ یک ستاره در شبِ بیآسمانم میشوی؟ 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی در غلغلهی جمعی و تنها شدهای باز، آنقدر که در پیرهنت نیز غریبی! -فاضل نظری 1 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی لب های تو سرشارترین معدن سرب است ؛ بیچاره نکن صنعت آرایش چین را ! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی عاشق شده ام، حضرت معشوقه کجایی؟ من 'مولوی ام' ، 'شمس' ، اگر جلوه نمایی! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی 'سعدی' نشوم تا درِ بستان دو چشم و آغوش گلستان شده ات را نگشایی! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی 'وحشی' شده ام تا ز تو جامی بستانم جامی بستانم نه به شاهی، به گدایی! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی در مجلس خوبان، تو چه کردی که شنیدم شرمنده ی لطفت شده صد 'حاتم طایی'! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی ای شرب دهان تو مِی دولَت عشاق ای قند لبت نسخه ی 'عطار و دوایی'! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی ای مردمک چشم تو منظومه ی شمسی ای چشم تو آتشکدهی عهد هخایی! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی دیوانه شدم در طلبت بس که به دیوان هی فال زدم، فال زدم، تا تو بیایی! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی 'حافظ' خبری از تو ندارد که بگوید میترسم از این بی خبری، ماه رهایی! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی مانند پلنگی که نگاهش پی ماه است من شهره ی شهرم به همین سر به هوایی ! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی از من که دچارت شده ام یاد نکردی در وقت سفر با غزل تلخ جدایی ! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی 'ای تیر غمت را دل عشاق نشانه' ای منظر چشمان تو کشکول 'بهایی' ! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی با این همه تنهایی و رسوایی و دوری 'شاعر' شده ام تا که بگویم که خدایی ! 2 نقل قول
Taraneh ارسال شده در 14 دی سازنده ارسال شده در 14 دی خال لب تو نقطه ی پرگار وجود است اصلا تو خودت دایره ی قسمت مایی! 2 نقل قول
ارسالهای توصیه شده