مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 13 دی مدیر اجرایی ارسال شده در 13 دی (ویرایش شده) •خب خب درود به شما تمامی نویسندگان گرامی انجمن نودهشتیا• من اومدم اینبار با یه چالش دیالوگ نویسی جذاب که همراه با جوایز نفیسی که میدیم بهتون🌚 حالا! چالش از این قراره که دیالوگیکه من میدم رو ادامه بدید اما بدون مونولوگ و توصیفات قبل دیالوگ! یعنی چی؟! یعنی دیالوگ پشت دیالوگ بیارید. مثال میزنم براتون: - او آدم زندگی کردن نبود اما بیگمان از مردن نیز باکی نداشت. - وقتی از مردن باکی نداشت؛ زندگیکردن و دیدن دیدگاههای مثبت زندگی برای او نیز بیمعنا بود! دیدین؟! نه توصیفی نه مونولوگی فقط دیالوگ میخوام ازتون. این تمرین حتی برای بالاتر بردن سطح قلم شما و قویتر شدن دیالوگ نویسیتون هست. دو هفته فرصت ارسال دارید بچه ها🌚✨️ بعدش برنده ها مشخص میشن خب برسیم به بخش جوایز: نفر اول: (نویسنده انجمن) نفر دوم: (کاربر ویژه) نفر سوم: ( کاربر خاص) و حالا دیالوگیکه قراره ادامه بدین: - بیشک تو برای من حوا بودی که با چیدن یک سیب به جهنم من تبعید شدی؛ حالا دیگر برای پشیمانی دیر است! برید ببینم چیکارمیکنید🌚✨️ ویرایش شده 14 دی توسط khakestar 3 2
Taraneh ارسال شده در 14 دی ارسال شده در 14 دی - دیر است. من رفتهام و تو آنجا در کنار یک درخت سیب و چند خاطره، تنهایی؛ نابود کردن تمام چیز های خوب ارزشش را داشت!؟ 5 1
نویسنده اختصاصی Teimouri.Z ارسال شده در 15 دی نویسنده اختصاصی ارسال شده در 15 دی من حوا بودم، تو هم آدمی بودی که به جای فهمیدن عمق عشق، تنها به لذت آن فکر کردی. حالا که در جهنم خودمان گرفتاریم، شاید این تبعید فرصتی باشد برای یافتن حقیقتی که در سیب گم شده بود. 4 1
ماسو ارسال شده در 16 دی ارسال شده در 16 دی _من برای تو حوا بودم ،اما تو ادم این حرف ها نبودی!تبعید نه بگو زندانی جهنم منی،در این زندان بی میله مینشینم گوشه ای ،برای عشق نا فرجامم مرثیه میخوانم،تا هوای سیب های سرخ از سرم بپرد. 4 1
ماسو ارسال شده در 20 دی ارسال شده در 20 دی _هه! من برای تو حوا بودم اما تو هیچ وقت ادم عاشق نبودی.! برای یک سیب مرا تبعید جهنم میکنی!،باشد میمانم، در جهنم میمانم ،هر روز اتش میگیرم و باز ققنوس میشوم، اما دیگر هوس عشق نمیکنم! صدبار دیگر هم شود ؛ سیب را میچینم تا رنگ عشق دروغین تورا ببینم. 2 1
nsr ارسال شده در 24 دی ارسال شده در 24 دی _ من حوای تو بودم اما تو تمام من بودی... تو به جز گذشتن راهی برام باقی نذاشتی. 2 1
سایه مولوی ارسال شده در 24 دی ارسال شده در 24 دی - من برای تو حوا نبودم، که اگر بودم تو بهخاطر من از بهشتت میگذشتی نه اینکه برای من جهنم بسازی. 2 1
shirin_s ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی - تو نیز برای من همچون آدمی؛ تنها مأمن و تکیهگاه من در همین جهنمی که دم میزنی. بهشت و جهنم را چه کسی تعریف میکند؟ من هرگز در کنار تو طعم جهنم را نخواهم چشید. 3 1
Kahkeshan ارسال شده در 29 دی ارسال شده در 29 دی - همیشه فکر میکردم عشق میتواند از دل جنون بگذرد، اما حالا میفهمم که حتی قاصدکها در دنیای سکوت، پیامشان به جایی نمیرسد. - شاید هیچ فریادی نمیتواند لبخندهای ممنوعهمان را بشکند، زیرا ما در سکوتی عمیقتر از هر کلامی دفن شدهایم. 2 1
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 3 بهمن سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 3 بهمن خب خب بچه ها تاپیک بسته شد منتظر اعلام بنده ها باشید🌱😃 3
مدیر اجرایی Khakestar ارسال شده در 4 بهمن سازنده مدیر اجرایی ارسال شده در 4 بهمن خب خب بریم برای اعلان نفرات مگه نه؟! شیطونه میگه همه جوایز رو بگیرم واسه خودم ولی خب چون دختر گلی هستم، میدم به شما عشق کنید نفر اول: @shirin_s نفر دوم: @Kahkeshan نفر سوم: @Teimouri.Z بچه ها توجه کنید که منگفتم ادامه دیالوگی که من میگم رو ادامه بدید! اما شما از دیالوگ؛ دیالوگ های دیگه در اوردین... برای همین از اینجهت بررسی شده و ممنونم از همه شماها که شرکت کردین باید بگم به این زودی ها دوباره یه چالش دیگه ای برگذار خواهد شد. تا اون موقعه بوس به چشم های زیباتون با تشکر از تمامی نویسندگان و مدیریت سایت: @nastaran 3 2
ارسالهای توصیه شده