نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 7 آبان، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2025 تویسختترینمشکلاتهممیشهموفقشد تویگناهآلودترینمکانهاهممیشهپاکموند تویدنیایےکههمهبدشدنمیشهخوببود و... همهاینابهتوبستگےداره، پسقویباشوسبزبمان 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 7 آبان، 2025 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2025 رقیق شد دل ِ آلوده از گناهم باز . . کمی ز معجزهی چای ِ هیئتش این است 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 7 آبان، 2025 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2025 اما نیومدنِ شما تقصیر من و امثالِ منه! همینقدر ساده اما جدی . . #امام_زمان 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 7 آبان، 2025 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2025 با دانش خودتان را مجهز کنید.. من توصیه میکنم به شما جوانانِ عزیز که درس خواندن را جدی بگیرید...! #آسیدعلیخامنهای 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 7 آبان، 2025 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2025 و هنوز هم معتقدم ، این چشمایی که هرجایی رو میبینه خیلی بیشتر از قلب و احساسات واسمون دردسر میسازه.. چشم میبینه که دل میخواد..!! 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 15 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد و چقدر عجیب نیازمند نفس کشیدن تویِ خاک شلمچه هستیم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
خانوم سین 622 ارسال شده در 15 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد الوند رود، همچون خون پاک شهیدان، بیوقفه جاری است الوند رود روایتگر ایستادگی و غیرت مردمانی است که برای این خاک جان دادند و رفتند تا ما بمانیم… آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
خانوم سین 622 ارسال شده در 15 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد هر کس ز هر کجا که خورد نان، نوش جان ما نان به نرخ پنجره فولاد میخوریم! آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 22 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد یه بدن دردم داریم بدن دردِ ترک گناهِ..! که خدآ بِده از این دردا.. 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 23 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد هر روز صبح به امام زمان <ع>سلام بدین شاید روزی که امدند وقتی دارند از سربازاشون سر کشی می کنند به تو که می رسند بگن تو هر روز صبح به من سلام می کردی منم جوابتو می دادم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 26 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد عید قربان مبارکتون باد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 1 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور روز ولادت امام هادی مبارک باشه 😉 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 1 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور به جایِ روز شماری برایِ محرم برای غدیر روزشماری کنید!! غدیر و دست بالا رفتهیِ علی ع را جدی نگرفتند که سر حسین ع بر نیزه ها رفت... 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 1 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور حرفِ پراکنده نزنید و حرفِ پراکنده گوش ندهید تا ذهنتآن پراکنده نشود...! -آیتاللهحائریشیرازی 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 6 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور هی گنه کرديم و گفتيم خدا می بخشد! عذر آورديم و گفتيم خدا می بخشد! آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کی..! او رحيم است ولی ننگ و خيانت تا کی! بخششی هست ولی قهر و عذابی هم هست ای مردم به خدا روز حسابی هم هست 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 21 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور میگفت تو هِمت و باكری باش ، شهآدت خودش ميآد بغلت ميكُنه ... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 21 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور شھیدآوینیمیگفت: بالینمیخواهم... اینپوتینھایکھنہھممیٺواند ❥ مرابہآسمانھاببرد منھم بالی نمیخواھم... بیشكبا'چـادرم'میتوانممسافرِآسمانھاباشم چادرمن،بالپروازمَناسٺ.🌱 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 21 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور نورایمان وقتـے درونت پاڪ باشد ، خُدا چھرهات را گیرا مـےکند این گیرایـے از زیبایۍ و جوانـے نیست این گیرایـے از نورِ ایمانـے است ڪھ در ظاهر نمایان میشود 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 27 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور غیبت میکنی میگی دیدم که میگم؟! رفیق! اگه ندیده بودی که تُهمت میشُد!! ستارالعیوب باش؛ اگه چیزی هم میدونی نگو((: 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 7 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر دستام رو بگیر پاشم حسین زیر خیمه تو جاشم حسین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 9 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر قبل از اینکه من دنیا بیام شهدا برام کشته شدن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 15 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر حسنی هستم و از حشر چه باکی دارم که سر و کار غلامان حسن با زهراست.. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 22 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر در زندان به زنان تجاوز میشود؟ این سوال را زنان زندانی پاسخ میدهند ❌ دروغی که رسانههای ضد انقلاب منتشر کردند ولی هیچوقت نگفتند سند و مدرکشان چیست و از کجا چنین چیزی را فهمیدهاند؟!؟!؟ برای جماعتی که وقتی پای اهدافشان در میان است دیگر هیچ اخلاقیاتی برایشان مطرح نیست؛ شکاندن دست و پا و کشیدن ناخن که سهل است دروغ و شایعه تجاوز به زنان در زندان را هم به راه میاندازند و اینجا نه احساس و عواطف جمعی اهمیتی دارد که هر لحظه باید در معرض این فیک نیوزهای خشن باشد، نه دلشوره و نگرانی که به جان خانوادهها میاندازند 🔻با برادرم دیروز صحبت میکردم، می گفت شنیدم دارن زندانیهارو شکنجه میکنن، پرسید حالت خوبه؟ غذا بهت میدن؟ گفتم: این چه سوالیه! 🔻من سنیام، بچه بلوچستانم، ریگیام، اما این دروغ رو قبول ندارم، هیچکس نداره؛ نمیدونم چرا رحم نمیکنن به خانوادههای ما که در بیرون از زندان نگران ما هستن... 🔻به عنوان کسی که هم در زندان خوی هم در زندان تهران بودم، قاطعانه ادعای تجاوز و ضرب و شتم رو رد می کنم، حتی اگر با اصل نظام هم مشکل داشته باشم ولی وجدانم اجازه نمیده این دروغ رو تایید کنم. # 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 27 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر ⌝کہ خدا تنـ ـهاپناه است؛به هنگاﻣ غم ࣫͝ ⌞♥️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,460 ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل شایعه شهرکرد و همدان آب ندارد آنوقت ایران بزرگترین تصفیه خانه آب شیرین کن خاورمیانه در کربلا میسازد... ❇️ پاسخ 1⃣ بر خلاف ادعای فوق، تصویر منتشر شده مربوط به تصفیه خانه فاضلاب شهر کربلا است که با مشارکت یک شرکت خصوصی ایرانی به نام گروه صنعتی "بوذرجمهر" ساخته شده است. 🔺گروه صنعتی بوذرجمهر بزرگترین تولید کننده صنایع و تجهیزات قالبهای فلزی بتن در خاورمیانه است و در داخل و خارج از کشور پروژههایی در دست دارد که مشارکت در چندین پروژه برج سازی و تونل سازی در امارات نمونههایی از این پروژههاست که موجب افتخار ایران، صادرات مهندسی، اشتغال آفرینی و ارزآوری است 2⃣ طرح این شایعات سطحی و دوگانه سازی های عوامانهی کوچهبازاری، فارغ از اینکه عیار علمی پایین طراحان این شبهات را نشان میدهد از نظر زمانی نیز در آستانه اربعین توسل دشمن به این دروغ و دوگانه سازی عرب و عجم حکایت از بغض دشمن نسبت به اربعین دارد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری