M@hta ارسال شده در شنبه در ۰۰:۳۹ ارسال شده در شنبه در ۰۰:۳۹ سلام نودهشتیا یه داستان رو شروع میکنم و هرکس با یه جمله ادامش بده! داستان: من که همینجوری به خودیه خود کور و کچل و علیل و ذلیل بودم رفتم هرچی پول داشتم نقد کرد و باهاش ده تا کَک خریدم تا بزرگشون کنم و بتونم در آینده مزرعه کَک بزنم و سری و تو سرا در بیارم. حالا این وسط... 1 نقل قول
سجاد ارسال شده در شنبه در ۰۰:۴۵ ارسال شده در شنبه در ۰۰:۴۵ موندی چجوری بزرگشون کنی 😂، به نظر من یه سرچ تو گوگل بزن راهنمایی ازش بگیر تا …. 1 1 نقل قول
عضو ویژه Yasi.. ارسال شده در شنبه در ۰۱:۰۱ عضو ویژه ارسال شده در شنبه در ۰۱:۰۱ ۱۴ دقیقه قبل، سجاد گفته است: موندی چجوری بزرگشون کنی 😂، به نظر من یه سرچ تو گوگل بزن راهنمایی ازش بگیر تا …. راه و روش بزرگ کردنشون رو بفهمی و ببینی چطور باید ازشون نگهداری کنی که ... 2 نقل قول
M@hta ارسال شده در شنبه در ۰۸:۲۱ سازنده ارسال شده در شنبه در ۰۸:۲۱ ۷ ساعت قبل، Yasi.. گفته است: راه و روش بزرگ کردنشون رو بفهمی و ببینی چطور باید ازشون نگهداری کنی که ... بابا پیرِ ریش گنده عصا زنون اومد یه نگاه به ککای لاغر مردنی تر از خودم کرد و گفففففففت:... 2 نقل قول
سجاد ارسال شده در شنبه در ۱۳:۳۲ ارسال شده در شنبه در ۱۳:۳۲ ۵ ساعت قبل، M@hta گفته است: بابا پیرِ ریش گنده عصا زنون اومد یه نگاه به ککای لاغر مردنی تر از خودم کرد و گفففففففت:... دختر این چه وضع کک بزرگ کردنه؟ این زبون بسته هارو یکم بهشون برس ، مث خودت لاغر مردنی شدن طفلیااااا😂😂 نن جونت رو نگا …… 1 1 نقل قول
M@hta ارسال شده در شنبه در ۱۳:۳۵ سازنده ارسال شده در شنبه در ۱۳:۳۵ ۲ دقیقه قبل، سجاد گفته است: دختر این چه وضع کک بزرگ کردنه؟ این زبون بسته هارو یکم بهشون برس ، مث خودت لاغر مردنی شدن طفلیااااا😂😂 نن جونت رو نگا …… منم یه نگاه به نن جون کردم، یه نگاه به ککا یه نگاه به آقا جان و گفتم: - اصلا این چاق یا لاغرشون به چه دردی می خوره؟ 1 نقل قول
مدیر اجرایی marzii79 ارسال شده در شنبه در ۱۵:۳۲ مدیر اجرایی ارسال شده در شنبه در ۱۵:۳۲ 1 ساعت قبل، M@hta گفته است: منم یه نگاه به نن جون کردم، یه نگاه به ککا یه نگاه به آقا جان و گفتم: - اصلا این چاق یا لاغرشون به چه دردی می خوره؟ آقاجون با حالت تاسف باری نگاهم کرد و در حالی کک ها رو نوازش میکرد بهم گفت: - دختر جون اصلا چرا وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری شروع به کار کردن میکنی؟ 1 نقل قول
M@hta ارسال شده در شنبه در ۲۳:۱۹ سازنده ارسال شده در شنبه در ۲۳:۱۹ ۷ ساعت قبل، marzii۷۹ گفته است: آقاجون با حالت تاسف باری نگاهم کرد و در حالی کک ها رو نوازش میکرد بهم گفت: - دختر جون اصلا چرا وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری شروع به کار کردن میکنی؟ حالا کاریه که شده بنظرتون این ککا رو بندازیم به تُمبون کی که برامون درآمد زایی کنن؟ 1 نقل قول
سجاد ارسال شده در دیروز در ۰۰:۳۲ ارسال شده در دیروز در ۰۰:۳۲ ۱ ساعت قبل، M@hta گفته است: حالا کاریه که شده بنظرتون این ککا رو بندازیم به تُمبون کی که برامون درآمد زایی کنن؟ درآمد زایی؟؟ با این کک هایی که تو بزرگ کردی به درد درآمد زایی نمیخورن ، ولی یه راه داره اونم اینه که تکثیرشون کنی 😎، برا تکثیر هم باید استینارو بزنی بالا 😂😂 و این خودش …. 2 1 نقل قول
عضو ویژه Yasi.. ارسال شده در دیروز در ۰۱:۳۵ عضو ویژه ارسال شده در دیروز در ۰۱:۳۵ ۱ ساعت قبل، سجاد گفته است: درآمد زایی؟؟ با این کک هایی که تو بزرگ کردی به درد درآمد زایی نمیخورن ، ولی یه راه داره اونم اینه که تکثیرشون کنی 😎، برا تکثیر هم باید استینارو بزنی بالا 😂😂 و این خودش …. یه دردسر دیگست و خییلی مراقب و حوصله میخاد تا اینارو... 1 نقل قول
نجمه مهمان ارسال شده در دیروز در ۰۲:۲۹ ارسال شده در دیروز در ۰۲:۲۹ 54 دقیقه قبل، Yasi.. گفته است: یه دردسر دیگست و خییلی مراقب و حوصله میخاد تا اینارو... تا کارا رو جمع و جور کنیم و سرو سامانشون بدیم و .... نقل قول
M@hta ارسال شده در دیروز در ۱۱:۱۸ سازنده ارسال شده در دیروز در ۱۱:۱۸ ۸ ساعت قبل، نجمه مهمان گفته است: تا کارا رو جمع و جور کنیم و سرو سامانشون بدیم و .... اصلا نخواستیم، به همه ککا دستور میدم به روش سامورایی هاراگیری(خودکشی) کنن... ککی که برای من نجوشه میخام سر سگ توش بجوشه. اینجوری اخبار... 2 نقل قول
سجاد ارسال شده در دیروز در ۱۳:۱۸ ارسال شده در دیروز در ۱۳:۱۸ ۱ ساعت قبل، M@hta گفته است: اصلا نخواستیم، به همه ککا دستور میدم به روش سامورایی هاراگیری(خودکشی) کنن... ککی که برای من نجوشه میخام سر سگ توش بجوشه. اینجوری اخبار... شبکه یک همه ی کک های خود کشی کرده رو … 2 نقل قول
M@hta ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده ارسال شده در 23 ساعت قبل ۵۲ دقیقه قبل، سجاد گفته است: شبکه یک همه ی کک های خود کشی کرده رو … نشون میده و معروف میشم، پیج میزنم، تبلیغات میگیرم و... 1 نقل قول
مدیر اجرایی marzii79 ارسال شده در 21 ساعت قبل مدیر اجرایی ارسال شده در 21 ساعت قبل 2 ساعت قبل، M@hta گفته است: نشون میده و معروف میشم، پیج میزنم، تبلیغات میگیرم و... حداقل از این طریق به درامد زایی بالا میرسم اما... نقل قول
ارسالهای توصیه شده