زینب چرمگر 1,394 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل سلام عزیزانم امیدوارم خوب باشید امروز تو چت بودم که مهدیه داشت میگفت تمرین داره میکنه از زبون اشیاء و غذا ها و.... بنویسه. همون موقع تو ذهنم اومد چه تمرین جالبیه و چرا این رو امتحان نکنیم؟ مطمئنم نوشتههای جالبی میشن. هر کس موافقه چند خط تا چند پارت به دلخواه از زبون اشیاء، غذاها، خوراکی ها، گل ها و غیره بنویسه و به اشتراک بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,394 ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) اول خودم شروع میکنم، چون تازه قرمه سبزی نذری پختم از دید قورمه سبزی مینویسم: خاطرات یک قورمه سبزیِ نذری: داستان از جایی شروع شد که مقداری سبزی سرخ شده، پیاز کاراملی، لوبیای یک شب خیس خورده و تکه های قلم و گوشت رو توی یک دیگ ریختن؛ و بعد ریختن آب بود که من به معنای واقعی متولد شدم. اوایل هنوز جوش نیومده بودم؛ و یک قورمه سبزی نوپا بودم که باید خودش رو ثابت میکرد. حسابی به خودم فشار آوردم تا بلاخره صدای شیرین قل قلم رو راه انداختم. همون موقع، دختر جوونی با موهای بلند و صورت گرد سراغم اومد، نگاهی بهم انداخت، در دیگ رو بست و شعله زیرم رو کم کرد. بعدا فهمیدم اسمش زینبه؛ با بسته شدن در دیگ ماموریت اصلی من شروع شد؛ باید گوشت و حبوبات رو میپختم، جا میافتادم و اون روغن هوس انگیز رو به سطحم میاوردم. ساعت ها زحمت کشیدم و گرما رو بین تموم اجزام تقسیم کردم. زینب هم هر از گاهی بهم سر میزد و با ملاقه من رو هم میزد تا ته نگیرم. وقتی بالاخره جا افتادم و روغن انداختم، مطمئن بودم عطرم تا هفت خونه اون طرفتر رو مست کرده. دیگه خیالم راحت شده بود؛ داشتم تو آرامش چرت میزدم و از غیبت زینب لذت میبردم که یک دفعه حس کردم چیزی تو وجودم تغییر کرد. انگار داشتم به کفِ قابلمه میچسبیدم؛ استرس تموم وجودم رو گرفت؛ نباید زحمتهای این چند ساعتم به باد میرفت. همون لحظه جرقهای توی ذهنم زده شد؛ باید عطرم رو کمی با بوی دود و ته گرفتگی عوض میکردم تا زینب رو خبر کنم. چند ثانیه نگذشته بود که زینب هراسون بالای سرم ظاهر شد، دوباره با ملاقه همم زد و شعله زیرم رو کم کرد. منم نفس راحتی کشیدم و با خیال راحت به خواب عمیق بعد پخت رفتم. ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط زینب چرمگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری