سوا جون هو 0 ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل (ویرایش شده) #پارت 1 به نام خدا رمان:تاسیان🎩 خلاصه رمان: داستان دختری پولدار هست که دست تقدیر اون رو کنار یه چاپ چی (کار گر چاپ خانه میزاره) و آخر تاسیان میشه تعداد پارت 23 یا شاید بیشتر جعفر جعفر بدو جعفر الان بیدار میشه ما هنوز تموم نکردیم میاد میبینه و آقا میرسه اعصبانی میشه چون هنوز تموم نکردیم بزار نور رو بیارم نزدیکتر تا راحت تر بتونی ببینی نمیخواد بگیر یکم انور تر کور شدم بابا کور شدم بیل بزن بیل بزن الان آقا میرسه پوست کله مون رو از جا میکنه زینگ زینگ بدو برو درو باز کن زن الان میزنه زنگ رو خراب میکنه در رو از جا میکنه و دخترش بیدار میشه آقا هنوز که تموم نکردید این همه ساعت همه اش همین قدر کندید زمین سفته آقا زمین سفته که نشد حرف تو به من میزنی بده من بیل رو خودم بیل می زنم آقا نه من خودم میزنم برید سرو رو بیارید میتونید دیگه نکنه از پس این هم بر نمیایید آقای نجات رو امروز یه جوری بود نه آقا ی نجات رو که میشناسی اخلاق همیشگی اش اینه برو جعفر هواست به جلوت باشه به پا سرو رو نندازی. #از زبان راوی: شیرین دختر آقای نجات بیدار شد و گفت:بابا عمو جعفر هستین کجایین بابا عمو جعفر اونجا چیکار میکنید جعفر دیدی گفتم: دست دست نکن سوپرایز خراب شد اون چیه هیچی نیست جنازه است بابا جان تو برو بخواب (استراحت) کن با خیال راحت دختر آقای نجات دوید و زیر دست پدرش آقای نجات در رفت و سرو رو دید گفت:وای بابا باورم نمیشه این سرو سرو آره دخترم تولد تولد تولدت مبارک بیا شمع ها رو فوت کن درخت سرپاش قشنگه درخت سرپاش قشنگه تولد تولد تولدت مبارک بیا سرو تو بوس تا صد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک بیا سرو تو بوس کن تا صد سال زنده باشی فرداش کجا این همه چیتان پیتان واسه امروز صبحونه یا شام مفصلی تدارک دیدم کار دارم نه نمیتونم بمونم کار دارم واسه دانشگاه چاپ کتاب مون هم باید برم یه راست نویسنده✍️: خودم فاطمه #پارت 2 به نام خدا رمان:تاسیان🎩 برم چاپ خونه تا چاپ های کتاب مریم و خودم رو تحویل بگیرم دخترم ماشاالله خانومی شده واسه خودش آها مامان شهرام فروغ مهمونی راه انداخته تو رستوران چاتانوا برای برگشت یا تموم شدن درس شهرام برید با عمه ات هما لباس های خانمی بگیرید از همون جا که میرید میگیرید نه از این هیپی میپی یا ها بابا جان چشم وایستا واسه فارغ تحصیلی ات این باغ رو چراغونی کنم بیان ببینن از ما یاد بگیرن من با یه شام تو چاتانوا سر و تهش رو هم نمیارم عشقی دوست دارم. #از زبان راوی: چاپ خونه نمونه های چاپ شده از طرح رنگی این رنگ آبی نیست نگا کاست آقای شاملو آبیه این تابلو آبیه اصلا این مداد آبیه ولی این سبز چاپ شده شما عصبی هستید من چه عصبی باشم چه خوشحال شما حق ندارید به یه بچّه سبز رو نشون بدید بگید آبیه اون تا ابد فرق آبی و سبز رو نمیتونه از هم تشکیل بده من این کار رو به عشق بچّه ها میکنم فقط همین لطفا آدرس اون چاپ خونه رو که عکس ها توش چاپ شده رو به من بدید مجید این چه طرز رفتار با مشتریه هرچی از این به بعد مشتری گفت:شما بی چون و چرا باید بگی چشم و کارش رو راه بندازی حالا هم کار این خانم رو راه بنداز هر چی میخواهد بهشون بده خوبید آقای کیا رستمی من فیلم مسافرتون رو خیلی دوست داشتم چاپ خونه سلام من اومدم بخاطر این عکس طرح اش رنگ اش بجای سبز آبی شده تو موقع چاپ رنگ کمرنگ پرنگ میشه ولی اینکه شما آبی رو سبز میبینید جای تعجب داره اگه زنم اینجا بود الان بهم میگفت: شما مردا که ظا تن همتون کور رنگی دارید ازتون میخوام این طرح رو دوباره چاپ کنید برام هزینه اش هر چقدر بشه میدم بهتون از هزینه خودم من این کار نویسنده✍️: خودم فاطمه ویرایش شده 10 ساعت قبل توسط روشـنـا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,438 ارسال شده در 10 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 🌸درود خدمت شما نویسندهی عزیز🌸 از اینکه انجمن ما را برای انتشار اثر خود انتخاب کردهاید نهایت تشکر را داریم. لطفا قبل از شروع پارت گذاری، ابتدا قوانین تایپ رمان را مطالعه فرمایید. قوانین تایپ اثر در انجمن نودهشتیا هنگامی که اثر شما به 30 پارت رسید، در راستای بهبود قلم، میتوانید درخواست نقد حرفه ای بدهید. درخواست نقد اثر با نوشتن 25 پارت از رمان خود، می توانید درخواست طراحی جلد بدهید. درخواست کاور رمان بعد از انجام نقد توسط منتقدین حرفهای و ویرایش نکاتِ گفتهشده، می توانید برای انتقال اثر به تالار برتر درخواست نمایید: درخواست انتقال به تالار برتر همچنین پس از اتمام اثر، لطفا در این تاپیک اعلام فرمایید. اعلام پایان با تشکر : کادر مدیریت نودهشتیا تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری