رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر کل

ممنون که مصاحبه با نودهشتیا رو قبول کردید؛ @پری بانو

۱. ابتدا لطفا خودتون رو معرفی کنید‌. 

پری بانو هستم؛ زاده ۱۰ فروردین ماه در دهه ۹۰، ۱۴ ساله هستم از تهرانی که مردمانش شادی‌هارا میان هم تقسیم می‌کنند و در غم‌هایش با هم شریک هستند. حال؛ به کلاس نهم راه پیدا می‌کنم و کم‌کم پله‌های موفقیت را پشت سر می‌گذارم. مجرد هستم و قصد ادامه تحصیل دارم:)

۲. آثاری که نوشتید رو نام ببرید.

" داستان کوتاه انارهای شکسته "

" داستان کوتاه خطای آخر "

" دلنوشته‌ی فرشته‌ی زمینی "

" داستان کوتاه کریستال‌های برف "

" انگیزشی نجات از سایه‌ها "

" یک روح در دوتن (در حال انتشار) "

۳. از کی نوشتن رو شروع کردید و اصلا چرا قلم به دست گرفتید؟

من از مرداد ماه سال ۱۴۰۴ شروع یه نوشتن کردم و حالا چرا دست به قلم شدم؟ شاید دلیلم با بقیه دوستان نویسنده متفاوت باشه؛ ولی احساس می‌کنم این دنیا، زیادی آدم‌هارو توی قعر تاریکی برده و این نوشته‌ها، آدم رو وارد دنیای دیگه‌ای می‌کنه. کاری می‌کنه آدم... از این دنیا فاصله بگیره و داخل دنیایی که " زندگی‌ای پر از آرامش " درش جریانه، ببره.

۴. بهترین کتابی که خوندید رو بهمون معرفی می‌کنید؟

من بخش‌هایی از کتاب " من پیش از تو " رو خوندم که آدم رو مجذوب خودش می‌کنه و به عنوان یه نویسنده بگم... واقعا زیبا هستش و به بقیه دوستان عزیزم، در مجموعه نودهشتیا توصیش می‌کنم.

۵. بزرگ‌ترین چالش شما به‌عنوان یک نویسنده در حال حاضر چیه؟

خواندن رمان‌های مختلف، با ژانرهای مختلف. اینکه رمان‌های بقیه دوستان نویسنده‌ام رو مطالعه می‌کنم و با قلم اونها هم آشنا میشم احساس خوبی بهم دست میده. اینکه وارد دنیای واقعی و خیالی اونها میشم، قلم‌های مختلف رو می‌خونم باعث میشه تا خودم هم تجربه کسب کنم.

۶. هدف نهایی‌تون در مسیر نوشتن کجاست؟ 

هدف نهایی من، در این مسیر پر پیچ و خم نویسندگی، این هست که با نوشتن داستان‌هایی زیبا و به یاد ماندنی، آدم‌هایی که خسته‌اند رو به دنیایی پر از عشق و آرامش ببرم. کتاب‌های زیادی بنویسم و بقیه با دنیای رمان‌های من، آشنا بشند.

۷. ایده‌های آثار زیباتون رو از کجا پیدا می‌کنید؟

از آهنگ‌ها، زندگی‌های افراد اطرافم، اتفاق‌هایی که برای دنیا و آدم‌هاش می‌افته و همچنین تخیلاتم.

۸. از چه چه چیزهایی الهام می‌گیرید؟

من وقتی به یک مکان آزاد و دلنشین می‌رم و موزیک‌های آروم گوش میدم حس خوبی بهم میده و همین، باعث میشه تا روحم توی تنم نباشه و فکرم از مرزها خارج بشه و به سمت داستان‌هایی باور ناپذیر بره، داستان‌هایی که کم پیدا می‌شند! اینجاست که میشه گفت شاید سکوت خیلی چیزها باشه.

۹. به عشق اعتقاد دارید؟

شاید بیشتر افراد بگند " عشق فقط درون داستان‌هاست " ولی در این دنیا هم وجود داره؛ منتهی کسی نیست که قدرش رو بدونه و براش، ارزش قائل باشه‌

۱۰. دقیقا چی رو درباره قلم و نوشته‌هاتون دوست دارید؟ 

اینکه دست به قلم میشم و داستان‌ها، احساسات و همچنین، زندگی‌های جدیدی خلق می‌کنم و همین باعث میشه تا، صداهای اطرافم خاموش بشند و ذهنم پی یک چیز بره... نوشتن!

۱۱. خانواده و اطرافیان در مسیر نوشتن شما چه نقشی داشتن؟

دوستان من از جمله نویسندگان و خوانندگان عزیز، نقش بسیار مهمی در قلم من دارند، اون‌ها با نظرات و نقدهای مفیدشون تونستند روحیه خوبی در منِ نویسنده ایجاد کنند و کمک کنند تا اثری زیبا خلق کنم.

۱۲. اولین کسی که اثرتون رو خوند چه کسی بود و چه بازخوردی نشون داد؟

خواهرم، اولین کسی بود که پارت‌های اولیه من رو مطالعه کرد. من اون زمان تموم سعیم رو می‌کردم که یه اثر فوق‌العاده خوب بنویسم و شاید بعضی مواقع بد میشد؛ ولی با ویراستاری و نقد چند شبانه روزم... تونستم یه اثر خوب بنویسم و موفق شدم نظر خوبش رو کسب کنم.

۱۳. توصیه‌تون برای نویسندگان تازه‌کار و پرذوقی که این مصاحبه رو می‌خونن چیه؟

شما نویسنده به دنیا اومدید، نویسنده هستید، و نویسنده خواهید بود. این شما بودید که این مسیر زیبا را انتخاب کردید تا آثاری به یادموندنی خلق کنید. به قلمتون شک نکنید، اگر تمرین و تکرار کنید و ذهنی، به زیبایی طبیعت، به زلالی آب و به آزادی پروانه داشته باشید یقین بدونید به هدفتون خواهید رسید!

۱۴. انجمن نودهشتیا چه تاثیری در مسیر نوشتن شما داشت؟

اینکه انجمن دوست داشتنی نودهشتیا، شرایط و تالارهای ویژه‌ای رو طراحی کرده قابل تحسین هستش. اینکه ناظران و منتقدان برای اثرهای ما وقت می‌گذارند و نظرشون را برای ما به ارمغان می‌آورند، موجب رونق و همچنین پیشرفت قلم ما می‌شود.

۱۵. چه کاری در نویسندگی، براتون نامعقوله و تحملش نمی‌کنید؟

قطعا که هر نویسنده‌ای به مکانی که دست به قلم میشه توجه خاصی داره. اینکه اون مکان آرامش درونش موج بزنه، از اون مکان الهام بگیره و سعی کنه با آرامش خاطر مطلبش رو بنویسه؛ ولی فکر کنید اون مکان آروم نباشه! صدای جیغ و گریه بچه، از اون‌طرف آهنگ مزخرف که با صدای بلندی به پخش برسه، یقینا که هیچ نویسنده‌ای علاوه بر خودم نمی‌تونه تحمل کنه.

۱۶. در مقابل نقدهای تند چه واکنش و احساسی دارین؟

فردی که اثر من رو نقد می‌کنه، برای من اهمیت زیادی داره! چون از وقت با ارزشش استفاده نموده و نظر با ارزشش رو برام ارمغان گذاشته. تمام سعیم را می‌کنم تا از حرف‌هاش در پارت‌های گذشته، و همینطور در پارت‌های آینده بهره‌مند بشم.

۱۷. به خودتون افتخار می‌کنید؟

بله؛ چون من نه یک فرشته هستم، نه از اهل دوزخ! من یک انسانم و حق زندگی رو دارم. به نظرم همه انسان‌ها باید به خودشون افتخار کنند. شما کسی هستید که کیلومترها راه رو طی کردید، نه در یک شب بلکه در چندین سال! موفقیت‌هایی بدست آوردید و جای تشویق داره. اشتباه کردید؟ مشکلی نیست، انسان باید اشتباه کند و باید تجربه کسب کنه. پس همه یک آدم افتخار آمیز هستند!

• لایک 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...