Mohii 15 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد نام دلنوشته: دُژَم نویسنده: محدث ژانر: تراژدی مقدمه: دیگر خستهام از نگاههایی که عمق ندارند، از حرفهایی که ته ندارند از لاس زدنهای بیمعنا، از دل دادنهای لحظهای آدمها با یک استوری جذب میشوند، با یک سین دل میبازند و با یک ویس عاشق میشوند و با همان سرعت فراموش انگار نه انگار که پشت این گوشیها دل است، جان است، آدم است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohii 15 ارسال شده در 24 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد پارت اول گاهی فکر میکنم من از این نسل نیستم نسلی که عشق را با تایپ سریع اشتباه گرفته نسلی که عمق رابطه را در طول چت میسنجد نه در سکوت یک نگاه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohii 15 ارسال شده در 24 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد پارت دوم من هنوز دلم برای نامههای دستنویس تنگ میشود برای لمس آرام یک دست، برای شنیدنِ صدای واقعی کسی که دوستش داری برای دوستت دارمی که ساده گفته شود نه با ایموجیِ قلب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohii 15 ارسال شده در 24 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد پارت سوم این نسل، نسل رد دادن است نه ماندن نسلی که میدود، میچرخد، میرود و باز دنبال کسی دیگر من اما میخواستم بمانم، بلد بودم ریشه بدهم ولی در خاکِ سطحیِ این روزها، هیچ دلی ریشه نمیگیرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری