مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 23 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد بسم الله الرحمن الرحیم 1. ممنون که مصابه با نودهشتیا رو قبول کردید، اول، لطفا خودتون رو معرفی کنید. @آتناملازاده آتنا ملازاده هستم که البته در نوشتن به نام ملیکا ملازاده شناخته میشم.متولد ۱۴ آبان ۱۳۸۰ هستم و مشهد زندگی می کنم. لیسانس تاریخ دارم و متاهل هستم و به تازگی به سر خونه و زندگی خودم اومدم. ۲. آثاری که نوشتید رو نام ببرید. فقط رمان های درحال کار یا نوشته شدم رو نام می برم: ۱ آغوش ۲ آغوش کاکتوس ۳ پرتگاه ناپیدا ۴ من اشتباه ۵ گمشده در زمان: ۶ معمای زمان: ۷ سفری دیگر: ۸ تیری در تاریکی: ۹ آتوسا ۱۰ جهان من: ۱۱ جهان تو: ۱۲ جهان ما: ۱۳ و ۱۴، ۱۵ پرده های سلطنت ۱ خانواده پدری ۲ خانواده همسر ۳ خانواده خودم: ۱۶ حمومی ها ۱۶ در آرزوی مدل شدن: ۱۷ آخرین بازماندگان ۱۸ زن بد ۱۹ ملکه اسواتنی ۲۰ کتاب خانم خجسته ۲۱ ظهر ۱۷مرداد ۲۴ عشق به شرط پول ۲۵ کتاب خاطراتم ۲۸ فیکشن انی شرلی ۱ ۲۹ فکیشن انی شرلی ۲ ۳۰ فن فیکیشن انی شرلی ۳ ۳۰ فیکشن امیلی ۳۱ زخم کاری ۳۲ سفرنامه ۳۳ دفتر فانتزی ۳۴ دیگ جادویی ۳۸ فراری دلباخته ۳۹ حرمسرای شاها ۴۱ دنیا قفس است ۴۲ الهه طلاق ۴۳ تعویض ارواح ۴۴ همادخت ۴۵ رویدادهای سال ها ۴۶ کوچه پس کوچه های سرزمین آفت زده ۴۷ خانم نمازی ۴۹ جعده حریص ۵۰ عبدالله ۵۱ خانواده سگ ها ۵۲ دنیای موازی ۶۳ رکس ۶۴ فن فیکیشن کتابخانه نیمه شب ۶۵ استاتیرا ۶۴راپونزل ۶۵ کتاب حوزه ۳. از کی نوشتن رو شروع کردید و اصلا چرا قلم به دست گرفتید؟ از ۹ سالگی در آغاز به قصد شهرت دست به قلم شدم ۴. بهترین کتابی که خوندید رو بهمون معرفی میکنید؟ ماری آنتوانت، خائن بی گناه و دختر شینا ۵. بزرگترین چالش شما بهعنوان یک نویسنده در حال حاضر چیه؟ توانایی نوشتن هوش مصنوعی ۶. هدف نهاییتون در مسیر نوشتن کجاست؟ اینکه بعد از مرگ همچنان زنده بمانم ۷. ایدههای آثار زیباتون رو از کجا پیدا میکنید؟ گاهی تصور، گاهی فیلم و گاهی حتی خواب... بیشتر تصور ۸. از چه چه چیزهایی الهام میگیرید؟ از مطالب و گاهی کتاب ها ۹. به عشق اعتقاد دارید؟ بله ۱۰. دقیقا چی رو درباره قلم و نوشتههاتون دوست دارید؟ اینکه موضوعاتم معمولا جدیده و خدمت به تاریخ کشورم و اعتقاداتم ۱۱. خانواده و اطرافیان در مسیر نوشتن شما چه نقشی داشتن؟ مادرم من رو به کلاس نویسندگی فرستادن و خانواده حمایتم می کنند و رمان هام رو گوش می کنند ۱۲. اولین کسی که اثرتون رو خوند چه کسی بود و چه بازخوردی نشون داد؟ احتمالا مادرم بود که به این فکر افتاد که به کلاس نویسندگی برم ۱۳. توصیهتون برای نویسندگان تازهکار و پرذوقی که این مصاحبه رو میخونن چیه؟ کتابی که الان می خونی چند سال پیش نوشته شده؟ شاید در زمان خودس معروف نبوده. پس نترس و بنویس ۱۴. انجمن نودهشتیا چه تاثیری در مسیر نوشتن شما داشت؟ اولین مکانی بود که رمان هام رو برای دیگران به اشتراک گذاشتم ۱۵. چه کاری در نویسندگی، براتون نامعقوله و تحملش نمیکنید؟ هوش مصنوعی برات بنویسه اما اعتراف نکنی. من خودم اگه هوش مصنوعی بنویسه قسمت نویسنده اضافش می کنم ۱۶. در مقابل نقدهای تند چه واکنش و احساسی دارین؟ دلم یکم می شکنه اما میگم سلیقه ش ۱۷. به خودتون افتخار میکنید؟ باید بیشتر پیشرفت می کردم دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده