دنیای کوچک من 268 ارسال شده در 8 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد "به نام خالق عشق" نام رمان: گل بی خار نویسنده : رها | کاربر انجمن نود هشتیا ژانر: عاشقانه، معمایی خلاصه: همه میگن گل بی خار وجود نداره اما من به دنیا اومدم که نمونه ی زنده برای نقض این باور عمومی باشم. من همه چی داشتم . پول و شهرت و خانواده ی خوب و... تا این که اون اتفاق افتاد. یه اتفاق که شاید برای خیلی ها عادی باشه اما برای من شد تنها خار درطول زندگی بی عیب و نقص و گل و بلبل من. باید هر جور شده این خار رو از زندگیم محو می کردم و هیچ چیز برای من مهم تر از این مسئله نبود.اما آیا این خار واقعا نقطه ضعف زندگی من بود ؟ مقدمه: من در یک خانواده ی ثروتمند به دنیا اومدم.زندگی آرومی و مرفهی داشتم . هر چیزی میخواستم برای من فورا آماده می شد. تا این که .. یک روز خواستم چیز متفاوتی داشته باشم که هرگز نداشتم. این برای من، یک تجربه ی جدید بود . اما نمی دونستم که سرنوشت، چه خوابی برام دیده و زندگی بی نقص و گل و بلبل من ، به زودی با چالشی سخت مواجه خواهد شد. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 8 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد 🌸درود خدمت شما نویسندهی عزیز🌸 از اینکه انجمن ما را برای انتشار اثر خود انتخاب کردهاید نهایت تشکر را داریم. لطفا قبل از شروع پارت گذاری، ابتدا قوانین تایپ رمان را مطالعه فرمایید. قوانین تایپ اثر در انجمن نودهشتیا برای اثر خود ابتدا درخواست ناظر بدهید تا همراه شما باشد. آموزش درخواست ناظر هنگامی که اثر شما به 30 پارت رسید، در راستای بهبود قلم، میتوانید درخواست نقد حرفه ای بدهید. درخواست نقد اثر با نوشتن 25 پارت از رمان خود، می توانید درخواست طراحی جلد بدهید. درخواست کاور رمان بعد از انجام نقد توسط منتقدین حرفهای و ویرایش نکاتِ گفتهشده، می توانید برای انتقال اثر به تالار برتر درخواست نمایید: درخواست انتقال به تالار برتر همچنین پس از اتمام اثر، لطفا در این تاپیک اعلام فرمایید. اعلام پایان با تشکر : کادر مدیریت نودهشتیا دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری