مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد من چند روز پیش یه دونه کره نارگیل سفارش دادم برام اوردن ، ولی خیلی خیلی سفته ، به قدری سفته که حتی کارد میوه خوری شکست ، حالا من موندم با این همه کره نارگیل سفت و تلخ و بدمزه چیکار کنم !!! شماها فکر بهتری به ذهنتون میرسه که من اینو چیکارش کنم ؟ چطوری قابل خوردنش کنم ؟ چطوری از این سفتی و تلخی درش بیارم ؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد بزارش رو حرارت باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد (ویرایش شده) هم اکنون، ماسو گفته است: بزارش رو حرارت باز بشه اگه باز شد چیکارش کنم بعدش ؟ ویرایش شده 2 مرداد توسط مل مل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد بعد بزار دوباره یخ بزنه😂(جدی گفتم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد ۱ ساعت قبل، مل مل گفته است: من چند روز پیش یه دونه کره نارگیل سفارش دادم برام اوردن ، ولی خیلی خیلی سفته ، به قدری سفته که حتی کارد میوه خوری شکست ، حالا من موندم با این همه کره نارگیل سفت و تلخ و بدمزه چیکار کنم !!! شماها فکر بهتری به ذهنتون میرسه که من اینو چیکارش کنم ؟ چطوری قابل خوردنش کنم ؟ چطوری از این سفتی و تلخی درش بیارم ؟ ۲۰۰ بزن تا بهت بگم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، ماسو گفته است: بعد بزار دوباره یخ بزنه😂(جدی گفتم) هیچ وقت نشد یه بار درست جواب سئوالامو بدی 😐 😂😂 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، s.a گفته است: ۲۰۰ بزن تا بهت بگم اونوقت اگه نگفتی چی ؟ 😐 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 1 دقیقه قبل، مل مل گفته است: اونوقت اگه نگفتی چی ؟ 😐 از عسل بپرس کدبانوی ما اونه. جدی میگم همه چیز درمورد آشپزی میدونه 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، s.a گفته است: از عسل بپرس کدبانوی ما اونه. جدی میگم همه چیز درمورد آشپزی میدونه مرسی بابت راهنماییت دخملم 🌺🌻 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 5 دقیقه قبل، مل مل گفته است: هیچ وقت نشد یه بار درست جواب سئوالامو بدی 😐 😂😂 خب دارم جدی میگم دیگه دوباره یخ میزنه اخه خب میخوای چیکار کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، ماسو گفته است: خب دارم جدی میگم دیگه دوباره یخ میزنه اخه خب میخوای چیکار کنی سفت و سفت که نمیتونم بخورم که 😕 سئوالم اینه اگه آبش کردم تو کجا یا با چی قاطی کنم تا بتونم بخورم یا تلخیش بره چیزی به ذهنت میرسه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,881 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد ۱ ساعت قبل، مل مل گفته است: من چند روز پیش یه دونه کره نارگیل سفارش دادم برام اوردن ، ولی خیلی خیلی سفته ، به قدری سفته که حتی کارد میوه خوری شکست ، حالا من موندم با این همه کره نارگیل سفت و تلخ و بدمزه چیکار کنم !!! شماها فکر بهتری به ذهنتون میرسه که من اینو چیکارش کنم ؟ چطوری قابل خوردنش کنم ؟ چطوری از این سفتی و تلخی درش بیارم ؟ یه سوال دارم از شما. شما که نمیدونی کارایش چیه، و چجوری استفاده میکنن، چرا گرفتی؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، مهدیه طاهری گفته است: یه سوال دارم از شما. شما که نمیدونی کارایش چیه، و چجوری استفاده میکنن، چرا گرفتی؟ من قبلا کره نارگبل و روغنشو میگرفتم و میریختم رو برنج و عدس یا برنج و عدس و کشمش و جاتون خالی میخوردم و خیلی حال میکردم اینم فکر کردم بافتش مثل اوناست ، خریدمدیدم سفته 🤧 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.reyhan. 186 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 2 ساعت قبل، مل مل گفته است: من چند روز پیش یه دونه کره نارگیل سفارش دادم برام اوردن ، ولی خیلی خیلی سفته ، به قدری سفته که حتی کارد میوه خوری شکست ، حالا من موندم با این همه کره نارگیل سفت و تلخ و بدمزه چیکار کنم !!! شماها فکر بهتری به ذهنتون میرسه که من اینو چیکارش کنم ؟ چطوری قابل خوردنش کنم ؟ چطوری از این سفتی و تلخی درش بیارم ؟ سطل زباله👌 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، .reyhan. گفته است: سطل زباله👌 چرا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.reyhan. 186 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 59 دقیقه قبل، مل مل گفته است: چرا ؟ وقتی سفت تلخ و بدمزه اس راهکار فقط سطل زباله اس دیگه😂 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 12 دقیقه قبل، .reyhan. گفته است: وقتی سفت تلخ و بدمزه اس راهکار فقط سطل زباله اس دیگه😂 بابا منظور منو بد متوجه شدی 🤦 منظورم از تلخی مزه خود نارگیله وگرنه من اینو چند روزه خریدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.reyhan. 186 ارسال شده در 3 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد 6 ساعت قبل، مل مل گفته است: بابا منظور منو بد متوجه شدی 🤦 منظورم از تلخی مزه خود نارگیله وگرنه من اینو چند روزه خریدم اهان🫡😂 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری