_saye_ 212 ارسال شده در 27 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر و میشه لطفا ادرس سایت رو یکم کوجیک تر کنی تا فقط اندازه ی سیاهی شونه ی دختره باشه اینجوری یه بی نظمی خاصی داده به عکس و اگر میشه این حاشیه ی سیاه دور آدرس سایت رد بردار و همینطور سفید مثل اون که نوشتی به قلم سایه ساده هست ، آدرس هم ساده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 27 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر و لطفا به قام سایه رو فارسی بنویس:)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 27 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر @ماسو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 28 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر گلم در اصل رنگ سایت سیاهه دورش سفیده حاشیس سفیده چشم درستش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 28 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 28 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر عالی شد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 28 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر الان باید چ کار کنم @ماسو @سایان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 28 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر 16 دقیقه قبل، ماسو گفته است: گلم در اصل رنگ سایت سیاهه دورش سفیده حاشیس سفیده چشم درستش میکنم ببخشید زحمتت دادم .عالی شد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 28 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر 21 دقیقه قبل، _saye_ گفته است: الان باید چ کار کنم @ماسو @سایان عکس رو دانلود کن و توی صفحه ی اول رمانت جایی که خلاصه و مشخصات رو نوشتی واردش کن عشقم @ماسو خسته نباشی جانم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 28 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر خواهش میکنم گلم عکس رو بارگیری کن دوباره توی سایت اپلود عکس اپلود کن لینکشو توی پارت خلاصه و مقدمه اون بالا وارد کن تا بیاد یادت باشه اپلود رو روی دائمی بزاری 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده