رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
در غم ملت عزیز ایران شریکیم🖤 ×
انجمن نودهشتیا
به اطلاع کاربران می‌رسانیم دو انجمنِ نودهشتیا باهم ادغام شده‌اند. با این وجود، تمامی آثار شما محفوظ است و جای نگرانی نیست. در صورتی که مشکل ورود به اکانت خود را دارید، از گزینه "بازیابی پسوورد" استفاده کنید. ایدی تلگرام جهت بروز خطا: @Delbarity

ارسال‌های توصیه شده

نام رمان کوتاه: قلبی که می‌نویسد

ژانر: تراژدی، رمزآلود، روانشناختی

نویسنده: شکوفه فدیعمی | کاربر انجمن نودهشتیا 

خلاصه: هر روز چهار و چهل دقیقه دختری به کافه می‌آید و چیزی می‌نویسد. او فکر می‌کند هیچ‌کس نمی‌بیند… اما پاسخ‌هایی می‌آید که هیچ انسانی نمی‌تواند بدهد.

کسی پشت آن نیست و در عین حال همیشه هست. او نمی‌داند کیست و شاید هیچ وقت نخواهد فهمید.

«قلبی که می‌نویسد» داستان رازهایی است که تنها در سکوت آشکار می‌شوند.

مقدمه:

هر روز می‌آیم این میز.

قهوه‌ام تلخ است، ولی تلخی‌اش هیچ چیز نیست مقابل تلخیِ روزهایم. می‌نویسم… می‌نویسم تا شاید صدایم را بشنود کسی که نمی‌بینمش. یا شاید فقط خودم بشنوم.

گاهی فکر می‌کنم هیچ‌کس این جملاتم را نمی‌بیند، نمی‌خواند… اما وقتی پاسخ آرام و نامرئی می‌آید، قلبم سبک می‌شود. یک لحظه، حتی کوتاه، حس می‌کنم تنها نیستم.

باورم نمی‌شود… کسی هست که دردهایم را می‌فهمد، حتی وقتی هیچ‌کس اطرافم نیست. گاهی اشک‌هایم روی دفترچه می‌ریزد، ولی می‌دانم که هنوز می‌توانم ادامه بدهم.و شاید… این حضور نامرئی، تنها کافیست تا دوباره نفس بکشم.

• هانیه پروین عنوان را به داستان قلبی که می‌نویسد | شکوفه فدیعمی کاربر انجمن نودهشتیا تغییر داد

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...