Sarina 11 ارسال شده در 29 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2024 نام دلنوشته: قلبم باور نمیکند نویسنده: سارینا الماسی ژانر: عاشقانه، تراژدی مقدمه: مدتها از نبودنت گذشته است و قلب بیچارهی من، هنوز هم نتوانسته است نبودنت را قبول کند. گاهی با دل و جان میخواهم عشق از زهر کشندهتر تو را فراموش کنم؛ اما مغزم هم با قلب دیوانهام همدست میشود و فراموشی خاطرات تو را محال میسازد. ویراستار: @Solmazheydarzadeh 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sarina 11 ارسال شده در 29 اسفند، 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2024 روزها و ماهها گذشت؛ ولی هنوز درنیافتهام، چه حسیست که اینگونه روزهایم را به تاریکی میکشد؟ پشیمانی؟ شاید هم دلتنگی؟ نمیدانم! تنها با بازگشت تو جوابش را خواهم فهمید. برگرد و به سوالات دلم پاسخ بده. خودت هم میدانی نمیخواهم سد راهت شوم؛ ولی تو بگو، با این دل بیصاحب چه کنم؟ 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sarina 11 ارسال شده در 1 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، 2025 گر به من میگفتند روزی خواهد رسید که دیگر تو را ندارم و نمیتوانم دستهایت را در دست بگیرم و چشمانت که همانند دریایی مرا در خود غرق میکرد را هیچگاه نخواهم دید؛ باور نمیکردم و از تو که بتی برای پرستش قلبم شده بودی، دفاع میکردم. البته حتی در این زمان که چنین ضربهای به قلب چشم انتظار من زدهای هم، نمیتوانم نبودنت را باور کنم. 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری