yeganeh07 374 ارسال شده در 13 آذر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2025 سلام سلام اومدم با شخصیت های رمانم❤️😍🥺🥹🥹🥹 برای خوندنش اینجا کلیک کن جدال عشق و اندیشه مشتاق توام با همه جوری و جفایی محبوب منی با همه جرمی و خطایی. لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 13 آذر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2025 (ویرایش شده) خب بریم اول از همه سراغ شخصیت اصلی رمانم این زیبا دختر برای خوندنش اینجا کلیک کنید ویرایش شده 13 آذر، 2025 توسط yeganeh07 لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 13 آذر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2025 و باز هم نگارین جمشیدیراد برای خوندنش اینجا کلیک کنید لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 13 آذر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2025 اینم آقا فرهاد گلمون، همونی که یه رمان داره رو دستش میچرخه! البته تا زمانی که اون گل شکفته دیگه مون سر و کله اش پیدا نشه! برای خوندنش اینجا کلیک کنید لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yeganeh 8 ارسال شده در 14 آذر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2025 (ویرایش شده) وای چه خوشگلن 🥹 نگارین چشمون سیاه😂 ویرایش شده 14 آذر، 2025 توسط Mehrabon 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساناز 16 ارسال شده در 4 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2025 در ۱۴۰۴/۶/۲۲ در 19:29، yeganeh07 گفته است: اینم آقا فرهاد گلمون، همونی که یه رمان داره رو دستش میچرخه! البته تا زمانی که اون گل شکفته دیگه مون سر و کله اش پیدا نشه! برای خوندنش اینجا کلیک کنید به به چه دلبرایی❤️❤️ عشقن چقدر! حیف فرهاد نیست رو زمین مونده💔 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 4 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2025 در ۱۴۰۴/۶/۲۳ در 12:14، Yeganeh گفته است: وای چه خوشگلن 🥹 نگارین چشمون سیاه😂 قربونت عزیزم❤️ مهربونی خودت قشنگه🩷 لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 4 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2025 10 ساعت قبل، ساناز گفته است: به به چه دلبرایی❤️❤️ عشقن چقدر! حیف فرهاد نیست رو زمین مونده💔 چرا میتونی واسش خواستگار پیدا کنی؟ 😂❤️ لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 5 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2025 بفرما اینم آقا امیرجاوید قصهمون❤️ لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 5 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2025 @ساناز حالا بگو ببینم کدوم بهتره امیر یا فرهاد؟! لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 5 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2025 اینم پسر کوچولوی قصهمون آقا نیکان! 🩷 لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساناز 16 ارسال شده در 5 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2025 17 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: چرا میتونی واسش خواستگار پیدا کنی؟ 😂❤️ آره خودم، میبرمش با اسب سفید🤣🤣 4 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: اینم پسر کوچولوی قصهمون آقا نیکان! 🩷 اینم که شبیه باباشه💔 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساناز 16 ارسال شده در 5 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2025 6 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: @ساناز حالا بگو ببینم کدوم بهتره امیر یا فرهاد؟! امیر، شک داری؟ 😂 6 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: بفرما اینم آقا امیرجاوید قصهمون❤️ جذاب لعنتی😂😂 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 6 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2025 (ویرایش شده) در ۱۴۰۴/۷/۱۳ در 15:34، ساناز گفته است: آره خودم، میبرمش با اسب سفید🤣🤣 اینم که شبیه باباشه💔 پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 در ۱۴۰۴/۷/۱۳ در 15:35، ساناز گفته است: امیر، شک داری؟ 😂 جذاب لعنتی😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 ویرایش شده 7 دی، 2025 توسط yeganeh07 لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارش 6 ارسال شده در 6 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2025 منم خوشم اومد ازشون بیشتر از همه به نطرم امیر خوب بود...امیرجاوید شایان🖤 در ۱۴۰۴/۷/۱۳ در 09:33، yeganeh07 گفته است: @ساناز حالا بگو ببینم کدوم بهتره امیر یا فرهاد؟! 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yeganeh 8 ارسال شده در 8 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2025 در ۱۴۰۴/۷/۱۴ در 23:12، yeganeh07 گفته است: پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 اما من همچنان فرهاد🤍 تا که فرهاد هست چه حاجب به امیر😂😂 شخصیت های خوشگلی داری عزیزم، موفق پیروز باشی همیشه❤️ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساناز 16 ارسال شده در 8 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2025 در ۱۴۰۴/۷/۱۴ در 23:12، yeganeh07 گفته است: پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 چون اون موقع امیر نه تو قصه بود نه تو گالری قصه🤣🤣 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yeganeh 8 ارسال شده در 23 بهمن، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2025 در ۱۴۰۴/۷/۱۴ در 23:12، yeganeh07 گفته است: پسر کو بدارد نشان از پدر😂😂 پس چرا خواستگار فرهاد شدی؟ 😂😂 کجایی تو بی وفا دختر؟ کو خودت کو رمانت؟ میدونی چندوقته مارو تو خماری گذاشتی؟! 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yeganeh07 374 ارسال شده در 30 بهمن، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2025 در ۱۴۰۴/۹/۲ در 18:57، Yeganeh گفته است: کجایی تو بی وفا دختر؟ کو خودت کو رمانت؟ میدونی چندوقته مارو تو خماری گذاشتی؟! سلام قربونت عزیزم ❤️ اوضاعم روبه راه بشه ادامه میدم حتما کارو لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yeganeh 8 ارسال شده در 13 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، 2025 در ۱۴۰۴/۹/۹ در 14:17، yeganeh07 گفته است: سلام قربونت عزیزم ❤️ اوضاعم روبه راه بشه ادامه میدم حتما کارو اوکی خیلی ناراحت شدم بابتش💔 منتظرتم حتما🤍 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری