مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 10 آبان مدیر ارشد ارسال شده در 10 آبان من گل پژمرده ای هستم چشمهایم چشمهٔ خشک کویر غم تشنهٔ یک بوسهٔ خورشید تشنهٔ یک قطرهٔ شبنم نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 11 آبان سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 11 آبان در ۱۴۰۳/۸/۱۰ در 16:44، زری گل گفته است: من گل پژمرده ای هستم چشمهایم چشمهٔ خشک کویر غم تشنهٔ یک بوسهٔ خورشید تشنهٔ یک قطرهٔ شبنم مسلمانان گرفتار دلستم ضعیفالمال و بیمار دلستم نبود اینقدر فایز بیبصیرت کنون درمانده در کار دلستم نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 11 آبان سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 11 آبان هم اکنون، زری گل گفته است: مسلمانان گرفتار دلستم ضعیفالمال و بیمار دلستم نبود اینقدر فایز بیبصیرت کنون درمانده در کار دلستم مو که آشفته حالم چون ننالم شکسته پر و بالم چون ننالم همه گویند فلانی چند نالی تو آیی در خیالم چون ننالم نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 11 آبان سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 11 آبان مو آن آزرده بی خانمانم مو آن محنت نصیب سخت جانم مو آن سرگشته خارم در بیابون که هر بادی وزد پیشش دوانم نقل قول
مدیر اجرایی marzii79 ارسال شده در 11 آبان مدیر اجرایی ارسال شده در 11 آبان ۱ ساعت قبل، زری گل گفته است: مو آن آزرده بی خانمانم مو آن محنت نصیب سخت جانم مو آن سرگشته خارم در بیابون که هر بادی وزد پیشش دوانم مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هوادارانِ کویش را چو جانِ خویشتن دارم 1 نقل قول
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 12 آبان مدیر ارشد ارسال شده در 12 آبان 15 ساعت قبل، marzii79 گفته است: مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هوادارانِ کویش را چو جانِ خویشتن دارم مپرس حال مرا! روزگار یارم نیست جهنمی شده ام، هیچکس کنارم نیست نهال بودم و در حسرت بهار! ولی درخت می شوم و شوق برگ و بارم نیست 1 نقل قول
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 13 آبان سازنده مدیر ارشد ارسال شده در 13 آبان 21 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است: مپرس حال مرا! روزگار یارم نیست جهنمی شده ام، هیچکس کنارم نیست نهال بودم و در حسرت بهار! ولی درخت می شوم و شوق برگ و بارم نیست ته دوری از برم دل در برم نیست هوای دیگری اندر سرم نیست بجان دلبرم کز هر دو عالم تمنای دگر جز دلبرم نیست نقل قول
ارسالهای توصیه شده