ماسو 716 ارسال شده در 2 فروردین، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 2025 تو هستی اینجا ولی دوری ازم من دلم پره خیلی ازت توهستی پیشم توی قلب منی ولی خودت میخوای که قلبمو بشکنی مگه من بد بودم حرفی نداری بگی این همه جنگیدم سر این زندگی دلت هرجا پرید جز روی من من چی کم گذاشتم واسه ی این عاشقی من دلم پره ازت دیگه گریه نمیکنه منو اروم اصن میخوام برم میخوام دور شم ازت بپرم رو شاخه ی هرکی اصن برو خوش باش توهم دیگه راحت بگیر دستاشو تو دست اصن دیگه خسته شدم از این همه جنگ بی ثمر دلم میخواد فقط دور شم ازت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیانگذار نسترن اکبریان 865 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 بنیانگذار اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 ۱۲ ساعت قبل، narges گفته است: تو هستی اینجا ولی دوری ازم من دلم پره خیلی ازت توهستی پیشم توی قلب منی ولی خودت میخوای که قلبمو بشکنی مگه من بد بودم حرفی نداری بگی این همه جنگیدم سر این زندگی دلت هرجا پرید جز روی من من چی کم گذاشتم واسه ی این عاشقی من دلم پره ازت دیگه گریه نمیکنه منو اروم اصن میخوام برم میخوام دور شم ازت بپرم رو شاخه ی هرکی اصن برو خوش باش توهم دیگه راحت بگیر دستاشو تو دست اصن دیگه خسته شدم از این همه جنگ بی ثمر دلم میخواد فقط دور شم ازت خودت نوشتی یا آهنگه؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 3 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 2025 ۸ ساعت قبل، nastaran گفته است: خودت نوشتی یا آهنگه؟ هر کدوم بهتره همونه😁😁😁 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,713 ارسال شده در 5 فروردین، 2025 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2025 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 21:32، narges گفته است: هر کدوم بهتره همونه😁😁😁 یکسری هوش مصنوعی هستن که میتونی متن ترانه رو بهشون بدی تا برات بخوننش. حرفهای نیست ولی جالبه بنظرم امتحان کن دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 5 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، 2025 ۳۹ دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: یکسری هوش مصنوعی هستن که میتونی متن ترانه رو بهشون بدی تا برات بخوننش. حرفهای نیست ولی جالبه بنظرم امتحان کن جالبه نشنیده بودم میشه اسمشو بگین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری